Sista

Så nu sitter jag här. Sista jobbardagen innan arbetslösheten och dess aktiviteter startar. Ladda inför att kakmonstret ska komma och bara vara. Allting är som det ska vara just nu. Allt känns bra. Med livet, kroppen, humöret m.m.


Nananananana Äma!

En liten uppdatering.

Tiden som har gått sedan senaste inlägget har bestått av jobb och lite mer jobb. Häääärligt. Första hela lediga veckan är den som kommer. Då på torsdag ska vi gå och se Kapten Röd! Underbart!
 
I helgen var vi och hälsade på Niklas familj. Hans syster blev ju hela 18 år! Blev pippi-tårta och fika. Fick också även träffa BällaHänkeÄlvis! Åhh vad Elvis är stor kille nu. Så härlig. Han satt minsann i mitt knä och åt grädde. Gräddskägg. Och lilla mini i magen gnuggades minsann mot kakmonstret. Dom ska lära känna varandra tidigt.
 
Båda ultraljuden gick förresten bra. Hjärtat slår och allt annat såg ut precis som det skulle. Så himla härligt att se det lilla kakmonstret där inne ligga och sprattla runt som en liten dåre. Hon hade lite svårt att få se vad hon ville få sett men det gick till slut. :) BF är numera den 6/1-2013. Allt efter nyår funkar finfint för mig faktiskt.
 
Nu ska jag och min man kolla på Avengers.Jääh!

RSS 2.0