Posten.

Jag tror dom på posten tar ut sina aggressioner på räkningar och liknande. Eller så är det kanske en missnöjd anställd som river sönder räkningar för skojs skull. Eller så kan det ju faktiskt vara så att de råkade ha sönder det i hanteringen. Man vet aldrig men såhär såg i alla fall våran elräkning ut idag.

       


And then the winner of this years bloggawards goes tooooooo!

Någon annan..

1. När ingen ser eller hör mig så....
Sjunger jag högt medans jag skjuter min skugga med laser och leker Bond.

2. Jag går aldrig hemmifrån utan....
Byxor eller skor.

3. Min blogg heter som den gör för att....
Min fantasi tog slut efter alla mina namn på wow karaktärerna.

4. Om jag vågade skulle jag....
Gå utanför dörren med en keps på huvudet, lämna allt för att flytta och börja om.

5. Om tio år kommer jag att vara.... Äldre?


Summering!

Yes nu tänkte jag summera helgen lite. Har inte hänt så mycket faktiskt. Ovanligt va? :P
I Fredags så kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde. Inte för att jag var onykter utan för att dagarna mer smälter in i varandra. I Lördags så städade jag, spelade minecraft, LoL och latade mig och igår så var vi hos mamma och åt god mat och fikade cupcakes. Träffade även lilla My som inte är så liten numera men som för mig alltid kommer vara den lilla söta tjejen med en tofs mitt på huvudet och världens flin. Jag träffade ju också självklart lillasyster och storebror också. ;)

      

De senaste dagarna har jag roat mig med att spela minecraft och bygga sådana där snygga 8bitars mario gubbar. Tidsfördriv ftw!

Nu ska jag göra en sån där bloggawardsgrej vad det nu är för att svärmor sa åt mig att göra det. Eller ja hon utmanade mig på sin blogg och man ska ju lyssna på sin svärmor eller hur?





 


Snoozemaskin.

Jag har den bästa snoozemaskinen ever. Varje gång man ska försöka väcka honom så säger han att han inte snoozat klart. Han snoozade i över en timme idag innan jag lyckades få upp honom med mutor och tjat. :P



Våra skrivbord som vi köpte skulle jag ju fixa en bild på. Jag fick inte till någon bra bild men ni får nöja er med den jag har annars får ni väl titta bort eller något.

Ja sen är det ju bara min del som syns. Niklas del är likadan. Lite stökigare dock. ;)


Jag har hittat ett spel jag vill spela. Wildstar! Det verkar awsome. Kommer inte förens 2012 dock. :/
Nu ska jag kika på outsiders och tråka vidare.


Onyktert.

Helgen var rätt bra faktiskt. Inte så nyktert men eftersom det är så längesedan jag drack så gör det inte så mycket. ;) Mamma hade roligt också och det är ju alltid roligt att se när hon skrattar och har det roligt. Gör inte så mycket att hon inte kan dansa eller sjunga men gör både och ändå. Söndagen tillbringades för det mesta nere i hytten och sängen med undantag för de gånger vi besökte tax freen, rökte, drack kaffe och åt frukost.

Men i fredags vaknade jag upp och såg ut som jag vet inte vad! Jag var tvungen att ta kort för det såg så sjukt ut. Det försvann senare på dagen men jag gick ner till affären och såg ut så. Hahaha stackars människor.
Bild på vårat snygga skrivbord kommer upp någon dag också. Sen senare.  

Nu ska jag försöka göra lite uppgifter i psykologin så jag kan göra första delprovet på torsdag. Wish me luck!


Plupp

Usch dagen idag har inte varit något vidare. Har varit helt nere hela dagen. Och huvudvärk. Somnade lite på soffan efter maten förut också. Så skööönt. :D

Niklas drog i alla fall med mig ner till stan så vi köpte en ny gasgrej till sodastreamern och så handlade vi lite innan vi tiggde skjuts av mamma hem. I morgon ska Niklas göra chili con carne så det räcker hela helgen åt honom. Latmask. :P Men han ska bjuda mig och mamma i morgon också i utbyte mot att han får cupcakes av mamma sa han. Får väl se om hon bakar eller inte. :P

Skolan ligger liksom lite på hyllan nu. Jag måste ju fortfarande göra arbeten och så. Men jag orkar verkligen inte. Får se till att ta tag i det så snart som möjligt. Ajabaja.

Skrivbord och kaffe.

Idag har vi minsann fått våra skrivbord från IKEA och det blev hur bra som helst! Är väldigt väldigt nöjd. Sen att få se de stackars gubbarna som var tvungna att bära upp allt är guld värd när man vet att man själv slipper. ;) De fick springa två gånger tom. Tyckte lite synd om dem men så skönt att man slipper själv! :D Så i någon timme så pusslade vi ihop vårat skrivbord.

I morses råkade jag även spilla ut hela kaffekoppen över min nya musmatta. Niklas står brevid och bara kollar varpå jag säger men gör något då! Slutar med att jag ger honom musmattan och jag går ut i köket och hämtar trasan, han går in i badrummet och tvättar musmattan. Yes im the boss... ;P

Igår var jag på en lite shoppingrunda med min mor. Hon skulle ha någon ny tröja och ett par skor. Slutade med att lillasyster fick ett par byxor och jag köpte en pyjamas medans mamma gick tomhänt. Jag var ju bara tvungen att köpe den pyjamasen. Köpte den på Cubus och det var både byxor och tröja för 199:-. Som hittat.

I helgen ska jag åka med Bingon på en ålandskryssning så Niklas blir ensam heeeeela helgen. Eller så kommer min bror hit det får vi se. Det är ju faktiskt skönt att vara ifrån varandra för då uppskattar man den andra mer sen när man ses. Så är det i alla fall för mig. Jag och Niklas är ju med varandra i princip dygnet runt varje dag. Han har ju ingen han kan åka till bara sådär på måfå och jag har liksom tappat kontakten med alla för längesedan. Inget jag orkar engagera mig i heller för den delen.

Nu ska jag fundera på att kanske hoppa i sängen. Eller så fastnar jag framför tv:n och kollar på något dåligt eller något som går i repris.

Fru Doktor

I morse så pallrade jag mig upp ur sängen. Mindre levande faktiskt. Det var längesedan jag var så förbannat trött på morgonen. Brukar aldrig ha problem annars. Jag ringde i alla fall vårdcentralen och fick en tid 9.30. Drack lite kaffe, tjatade med karln och kollade runt lite på intranätet. Sminkade mig. Dock bara mascara. Inte fan vågar jag ta något över utslagen även om jag bara vill dra på lite spackel och måla över. Gick i alla fall sedan till vårdcentralen, träffade läkaren som konstaterar att det är eksem. IGEN!? Eller ja det var ju några år sedan men jag hade ju hoppats på att eksem perioden var över. Men icke då. Eksem är det i alla fall så jag har inte HIV eller något annat som smittar även om folk man möter på stan verkar tro att det ska hoppa över på dom. Man kan ju kolla på folk det gör jag. Men dom behöver ju inte vara så jävla uppenbara när de gör det. Lite som min lillasyster gör. Står och illblänger tills man säger till henne att man inte ska kolla på folk så. But i dont blame her. Ibland kommer jag på mig själv med att stå och kolla på någon helt inne i min egna lilla värld.

Nu är jag  alla fall hemma igen ovh har smort in ansiktet med den salvan jag fick av fru doktor. För utvärtes bruk står det på den. Jag som trodde man skulle smörja inuti näsan eller något. :S

Vi ska förmodligen rasta min bror senare idag också. Alltså ta en fika med honom på stan. Så han slipper sitta och bara spela wow hela tiden. ;) Bästa bästa bror.

Jaaaa på tal om allt doktortjat. Jag älskar Dr Who!

Dags för frukost!


Portal 2.

Yeees det har jag roat mig med de senaste dagarna och jag klarade det! Wohoo. Har dock inte hittat något nytt spela som intresserar mig än. Niklas sitter och spelar BF3 men han bara gapar. :P

Jag har fått massa utslag i hela ansiktet! Jag blir galen! Det kom i typ onsdags(?) och jag trodde det skulle bli bättre för det brukar det bli men neeeejnej. I morgon ringer jag till läkaren och ser till att få en tid för att få tillbaka mitt vackra ansikte. Just nu är jag bara väldigt ful och vill inte gå utanför dörren. Jätte torrt och kliar!

I fredags åkte lillasyster med hem för att sova över. Vi hade det sååå mysigt. Käkade massa onyttigt, skämde bort katten och busade. Hon är min lilla skitunge faktiskt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen smörja in ansiktet med något som håller det på plats.


RSS 2.0