Emma är hemma!

Jaaaa nu har jag kommit hem från "jobbet". moahahaha. Fixar lite käk till karln som alldeles strax kommer hem. Själv så ska jag käka pizzan jag inte åt upp igår. smaskigt!

Lillpojkenhar fått ett namn nu. Han ska heta Hugo. Det jag tänker på när jag hör Hugo är ju det där trollet. "Sista chansen nu!" Hahaha. Men det är ett gulligt namn. :) Vi ska åka till dom i helgen och hälsa lite mer på honom och hoppas på att han inte är så sur. :P

Ja i morgon är jag ledig. Ska passa på att städa när Niklas är i skolan och sen tvätta lite och greja runt. Det där med shorts har jag gett upp för tillfället. Kikade på Lindex efter de där andra shortsen Bälla hittade men då fanns de bara i storlek 40. Men kanske om man har ett skohorn och ger fan i att röra sig? Kan funka. Men inget jag skulle prova. Får kika om man kanske hittar några i Ullared. En vecka kvar! Weeey! Nog för att vi är lite fattiga och inte direkt har pengar för att köpa något men det är ju ändå roligt att åka dit :D


Världens bästa.

Jag har världens bästa sambo. Han skrev ett sms förut när jag jobbade som fick mig att le som ett fån. När jag kom hem efter att ha varit och hälsat på den söta lilla Hugo, Måns eller Albin. Ja nåt av det ska han heta så var jag i alla fall inte så glad. Mest bara sådär deppig och ledsen och hungrig. Jag la mig i sängen för att bara va så kommer han och är gullig. Jag kan inte vara sur, arg eller ledsen när han kommer och är gullig. Vi pratar lite om allt möjligt och så frågar han vad jag skulle vilja äta mest av allt just nu. Jag svarade Pizza. sen larvade vi runt lite där mellan mörtar och humrar och så frågar han om jag ska med ner till affären men neeej. Han gick och köpte cigg och snus. Jag fick choklad och Pizza. Jag är verkligen så glad över att han är just min. Lite prat och larv med honom så är jag ju på bättre humör sen. Sen att han skriver gulliga sms och överraskar med gottigt är underbart. Jag älskar att han står ut med mitt konstiga humör jag har ibland, att han bryr sig om mig, att han kan få mig glad genom att bara säga high five på vårat lite konstiga sätt. Jag brukar sitta och kolla på honom ibland när han lagar mat och jag sitter vid datorn och tänka att jag fan är glad över att ha honom. Ja inte bara för att han lagar mat fattar ni väl!?

Men tillbaka till den lilla killen. (Hugo, Måns eller Albin) Han var inte så glad när vi var där. Lite ont i magen och hungrig. Så vi stannade inte så länge. Får åka dit sen i helgen eller nån gång nästa vecka när de har kommit i ordning lite. :) Men han var i alla fall en väldigt söt liten sak. :) Att dem är så små?! Fast det är ju tur det också. Han fick ett par hängslebyxor och en farfarströja. Så gulligt! En minigubbe! Tänkte köpa en såndär gubbkeps också men de var alldeles för stora. :P Men vi ska ju till ullared om två veckor så vi får väl se om vi hittar något där kanske. Vi har inget speciellt att köpa. Bara åka dit för att kolla lite, trängas bland shopping galna tanter och höra mamma klaga högljutt på alla människor som ställer vagnarna i vägen. Gärna så högt så alla inom en 20 meters radie hör. Så högt att man skulle vilja vända sig om och titta konstigt på henne så folk inte tror att jag är där med henne. Haha! Nej jag skojade bara. Jag älskar min mamma trots att hon har börjat bli lite utav en gammal tant. Förlåt mamma! :D

Det är härligt att höra min bror låta så l...

Det är härligt att höra min bror låta så lycklig. Jag blir glad då. Vi har haft våra bråk men han är ju ändå den storebror jag gick upp med på morgonen innan mamma vaknat för att gå ut och göra snögubbar på altanen. Min storebror betyder mycket för mig. Han och hans flickvän fick en liten son. Hur söt som helst! Kommer väl upp en bild sen när jag varit och träffat den lille. :) nu blir det sova. NN


Faster igen!

Idag eller inatt eller sådär så blir jag faster igen! Bror ringde för en stund sen och vi pratade en stund och han sa det är dags! Wohoo! Man hör honom springa runt som en liten tok i lägenheten nyss hemkommen från jobbet och letar kläder och sådär. Och säger det pirrar i hela kroppen kan knappt gå! Och några glädjerop emellanåt. Så underbart att höra min bror så glad. Det smittar liksom av sig. Så nu blir det till att vänta på att man hör något ifrån honom. Han sa att han ska mmsa en bild sen. :D Och sen i morgon åker jag dit! Ska ju ändå till kss så. Fast det beror ju på hur lång tid det tar för klutten att pluppa ut.

Jag är i alla fall jävligt glad över att jag ska bli faster igen!

Fy.

Jag har en känsla som jag inte kan bli av med. Kan inte beskriva den riktigt heller. Lite ångest på det också sitter extra fint. ;) Vara vaken hela natten för att man inte kan sova. Hitta på saker att göra för att få tiden att gå. Ja det verkar som om det blir en sån natt faktiskt.

Hur som helst. I morgon är det skola. Ska fan se till att bli klar med allting så man slipper tänka på det samtidigt som man ska jobba. Börjar på onsdag efter läkarbesöket.

Bälla hittade ett par shorts till mig! Ska kika om de finns att köpa här i skövde annars får jag väl beställa dom. Men jag vill ju gärna prova dom så det inte ser hur fult ut som helst. Har ju börjat bli riktigt varmt ute och eftersom man inte har några sommarkläder som passar kanske man ska ta och köpa något att ha på sig i alla fall. Leggings och nån tröja ser ju lite tråkigt ut. Det är ju skönt och så men man kanske inte vill se ut som en förrymd bondläpp hela tiden.

Weywey nu ska jag sitta och spela lite till.

Matmatmatmat! :D

Blev inget ut och gå igår för vi åkte till bror och hans flickvän som hade köpt ny soffa. Hur snygg som helst!  Vill också ha en ny soffa. När vi har flyttat men först ska vi köpa en ny säng. Magen var hur stor som helst. Sprickfärdig och långt ner. Jag vill att klutten ska komma ut nu. Det vill nog hon också. Tänk 50-60kg liten tjej med en stor mage. Det enda man ser är ju den där stackars magen.

Jag och mamma tog en promenad idag istället. Uppe på berget där det är så fiiiiint! Skulle kunna bo där uppe i en liten stuga vid sjön. Köpte nya skor gjorde jag idag också. Ett par tjej skor. Wohoo! Kanske för att jag äntligen hittade ett par i min storlek. Dumma skotillverkare som tror att alla tjejer har små fötter.

Har precis gjort tzatziki också. Och kött till det som grillas i ugnen. Smaskigt värre! Härligt härligt.

Städa så fiiiiint

Städar är vad jag roar mig med just nu. Niklas sitter och spelar wow. Kör PvP på sin priest och skriker som en tjej. Något i stil med: Haha suckers! Ahhhhhh!!! Ska städa klart och sen ut och gå med mamma uppe på berget. Kommer svettas ihjäl. Ligga där som en ihop skrumpen äppelskrutt. Meeeen vad gör väl det när man kan åka hem och duscha efteråt och äta tacos! Så nice.

Nu ska jag se till att städa klart.

Shorts fifan.

Idaaaaaaaaaaag har varit en rätt seg dag. Skola, handla, pizza, hem. Och nu ska det kollas på film. Harry Potter står på listan idag.

Mår jätte illa och inte vet jag varför.

Det verkar inte bli någon bebis för bror och hans tjej idag. Var ju beräknat att det skulle bli idag men man kan ju alltid hoppas att den pluppar ut innan helgen är slut så man kan åka och hälsa på! :D

Nästa vecka börjar jag jobba. Lära mig allt som ska göras och hur m.m. Måste ju kunna leva i sommar också. Har ingen lust att vara lat och gå på soc när man faktiskt har chansen till ett sommarjobb. Lite mer pengar får man ju också. ;)

Vet ni!? Jag letar efter ett par jeans shorts. Inga sånna där korta som slutar strax nedanför arslet utan ett par som slutar lite ovanför knäna. Men det enda man hittar när man går i affärerna är ju sånna som slutar nedanför arslet. Eller fula gamla tant shorts med konstiga saker på. Heuheuehuehue.

Jaaa och när vi gick ifrån affären nyss jag och min älskade stora, starka och modiga karl så kom det en humla och flög emot mig. När han såg den så sa han Ohh hjälp. Och jag började skratta. Det var faktiskt väldigt roligt. Min stora, starka, älskade karl. Men igår råkade jag sätta igång brandlarmet här hemma när jag lagade mat. Jag brände inget utan det gick igång när jag öppnade ugnen för att det osade så. Och eftersom att jag är så kort så kan jag ju inte stänga av det så jag ställde mig i dörröppningen och kollade på Niklas så kom han och tryckte på knappen. :D Så nu vet vi ju i alla fall att det funkar!

Det ska bli så schönt med fyra dagars ledighet. Nog för att vi var det förra helgen också men då blev det ju inte så mycket sova utan mer flänga runt som en lite tossa hit och dit. Trevligt var det i alla fall. Jag måste kissa, jag måste kissa, jag måste kissa, jag kissar seriöst på mig! Nej det gick över. Hahaha! Bällaaaa!

Wohooo pengar kom in idag! Synd bara att d...

Wohooo pengar kom in idag! Synd bara att de försvann lika fort igen. Tur att det finns nudlar. ;)


Sleepyhead

Nu är det dags att krama kudden igen. Skolan i morgon! Sen är det väl inte så mycket mer som är planerat. Men härligt väder ska det bli! Jag tycker verkligen om när det är soligt och varmt. fast inte sitta inne i lägenheten då eftersom att den har en förmåga att förvandlas till en bastu på sommaren. Hade inte haft något emot ifall den kunde göra det på vintern men på sommaren vill jag gärna ha det lite svalt. Får helt enkelt ta fram fläkten. är väl dags snart. Kanske sluta att sova med duntäcke också. Vore ju en idé.

Måste komma ihåg att ringa om våran frys i morgon också. När vi kom hem så hade den öppnat sig så lampan lyste. Inte så att allt hade smält utan bara så att det hade blivit is på lådorna så när man skulle öppna som så flög det is lite överallt. Hemskt blött att gå på sen kan jag tala om. Den har varit dum sen jag flyttade in. Man får trycka hårt för att dörren ska stänga sig ordentligt. Det funkar ju liksom. Men att man inte ska kunna vara hemifrån i några dagar utan att den går upp är inte okej. Inte okej!

Måste också köpa ett par shorts eller kortare långbyxor. Eller bara mer leggings. Tänker ju inte gå i jeans hela sommaren. Leggings är ju faktiskt bra för de blir inte för stora så fort. Sen eftersom att jag inte riktigt är en kjol-tjej så är leggings och nåt linne perfekt. Pengar på torsdag och sen långhelg! Inte illa det faktiskt. Det ska ätas tacos i helgen är det bestämt. Sen ska vi börja äta lite nyttigare. Alltså sluta äta chips, godis och sluta dricka läsk.

Herrå!Bajbaj!Tjarå!Tjingeling!Ajökens! m.m

Home sweet home.

Sådär ja då är vi hemma i lilla Skövde igen. Helgen har varit trevlig. Träffat massor av människor. Vi kollade även på våran lilla katt som väntar på oss hos Niklas mamma. Ska bara låta den växa lite mer innan vi kan ta hem den. Men så underbart söt är den ju.


I Lördags då när hans mamma hade sin födelsedagsfest m.m så skulle vi sova i hans systrars rum. Sova gick ju inte så bra då vi var fem personer i ett litet rum och två utav dom hade konversationer med varandra i sömnen. Sen att det var fem små kattungar som skulle kraffsa i kattlådan hela natten gjorde ju inte saken bättre. Och på morgonen blev det sådär svettigt och mysigt när solen tittade fram. Trevligt var det i alla fall. Inte sovit så mycket på hela helgen men i natt sov jag så gott!

Bälla tycker att vi ska flytta upp till Stockholm. Vi kan få bo i hennes gabberåb. Men vi åker ju upp om ett litet tag igen sen så ska vi ju faktiskt komma upp till pride när lilla bebisen har kommit också.

Idag r det varmt. Jätte varmt. Håller på att packa upp och tvätta lite. Härligt hade det varit att dricka kaffe ute på en balkong. Men icke! Fick nöja mig med att sitta ute på altanen hos Eva hela söndagen. Det var riktigt skönt faktiskt.

Sitter i en soffa någonstans i flemingsber...

Sitter i en soffa någonstans i flemingsberg(?) och är trött. Har ju inte blivit mycket till att sova denna helgen. Lite tur att vi ska åka hem idag. Längtar såååå efter min säng faktiskt. Min dusch också för den delen! Jag ska hem, packa upp, sova. Eller kanske spela lite men är inget jag riktigt haft ett sug efter de här dagarna som har varit. Igår var vi hos Niklas mamma. Sov där från lördag-söndag och igår var det ju så underbart väder ute så jag satt ute hela dagen. Hur skönt som helst. Fick lite färg i stil med Rudolf med röda mulen men vad gör väl det? Jag önskar verkligen att vi skulle haft balkong i våran lägenhet. Men icke!! Tur att man kikar efter andra. ;) nu ska jag se om man får liv i karln. Rätt tråkigt att sitta vaken själv hos någon man knappt känner. :P


Im in need of a psykolog.

Im in need of a psykolog.


Stockholm nästa.

Blodprov fixcat allt är packat och klart sitter bara och väntar på att tiden ska gå så man kan hoppa på tåget och åka. 2 timmar kvar är det och vi är framme i Stockholm vid scchhhhu. Bajbaj får naow!

Komsikomsi sommaren!

Är vaken nu. Mer än så är det väl inte för tillfället. Huvudvärk. Ska snart ta på mig och gå till vårdcentralen. Skönt med en lite promenad såhär på morgonen. Tar väl typ 30 minuter att gå dit när man väl är där tar det tio minuter sen är det 30 minuter hem igen.

Sitter och lyssnar på Plain white T´s - Hey there Delilah. Fick höra den på Willys igår. De som gömmer sig bakom mjälken lyssnade på den. Sen så är det en dörr precis intill som dom går ut och in igenom och helt plötsligt kom det en människa därifrån och visslade i takt med musiken. Tyckte det var lite härligt. Det fick i alla fall mig på lite bättre humör. :) Inte för att jag var på dåligt humör. Jag längtar så till sommaren!

Ligger i sängen och tänkte sova. Väntar på...

Ligger i sängen och tänkte sova. Väntar på att Niklas ska duscha klart. Tänk vad härligt det är att sova brevid en människa som betyder så mycket för en. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Han får mig att skratta som ingen annan, han får mig att le som ett fån när han berättar hur glad han är över att ha mig. Jag är dålig på att tala om känslor. Har inga som helst problem med att säga att jag älskar honom men när det kommer till det där med att jag ska berätta hur mycket han faktiskt betyder för mig så står det helt stilla. Jag försöker stötta honom så gott jag kan men har så förbannat svårt för att komma på vad jag ska säga. Skadad? Ja kanske lite jag levererades ju med ett klistermärke där det stod skadat gods på så. :) I morgon bär det som sagt av till Stockholm. På lördag åker vi vidare mot Rimbo. Vet inte riktigt hur dagarna ser ut. Niklas som bestämmer vad som ska göras när vi är där jag bara hänger på. Så skönt. :) så bloggen kommer väl inte bli uppdaterad alltför ofta. Ska försöka hinna med men det blir ju genom mobilen då. ;) puss och kram!


Skrotnisse..

Tråkigt! Jag har så tråkigt så tråkigt. Ska göra prov idag egentligen men funderar på om jag ska ta det en annan dag eftersom att jag inte är riktigt helt 100 på hur nervsystemet fungerar med allt. Somatiska, autonoma, parasympatiska, perifera, dendriter, synaps, myelin och allt annat. Min hjärna vill inte riktigt vara med idag. Gick inte ens upp när klockan ringde utan Niklas fick väcka mig sen. Hade mer än gärna legat kvar och dratt täcket över huvudet igen. :P

Igår låg vi i soffan och kollade på Starcraft2 matcherna live. Finalen var rolig. Dock var det enligt mig fel som vann. Sen att han också gjorde det på ett sånt fegis sätt gjorde ju inte saken bättre. Dumma korean. Nästa år ska jag vara med och visa dom hur det ska gå till! ;) Realistiskt? Ja för fan!

Det är tråkväder idag. Vill ju ha sol. Igår var det riktigt härligt väder. Lite klibbigt men varmt och skönt. :)
Men jaa. Nu ska jag nog gå och ta en kaffe och röka lite. Fyyy! Ja jag vet jag har inte slutat än... tar tag i det igen om ett tag.


Sådär ja.

Nuuuu är jag äntligen hemma och har käkat och latat mig en stund. Är väldigt trött nu men ska hålla mig vaken en liten stund till i alla fall. :) I morgon blir det till att åka och hälsa på mamma lite efter skolan. Ska försöka vara lite kreativ också och göra något när jag väl är där. Pysslar ju aldrig längre. Och så ska vi äta tacopaj! :D Så smarrigt. På torsdag blir det ju till att åka till vårdcentralen och ta blodprov sen hem och packa lite, städa lite och diska lite så det inte ser ut som fan när man kommer hem igen. Så skönt att bara slänga allt i tvätten och sen slänga sig på soffan. Tråkigt bara att man måste till skolan dagen efter.

Nu ska jag se om jag orkar spela lite annars slänger jag ner mig i soffan och latar mig.

Man får ju fan inte sitta ifred vid de där...

Man får ju fan inte sitta ifred vid de där jävla datorerna! Hela "båset" där jag brukar sitta är överfullt av människor från SFI för fan! Och det säger jag inte med nedlåtenhet utan för att de helt enkelt läser SFI. Snodde åt mig en annan dator men då kommer en bimbo och säger att jag sitter vid hennes dator. Därför förra inlägget blev kort. Kommer och stör mig i mitt blogg skrivande?! Vad fan är det för stil?! :P så nu sitter jag och bloggar i mobilen men då kommer läraren och stör i stället. Oh dear lordilord! Ibland får man bli lite irriterad. ;) nu ska jag i alla fall börja med ett hyfsat stort arbete i etiken. Sitter och lyssnar på fronda och jobbar så duktigt. ;) uppdaterar hemma när man får blogga ifred! Bajbaj!!


Awsome!

Redovisningen/provet gick hur bra som helst. Jag var inte det minsta förberedd för att jag verkligen inte haft någon som helst lust för det. Så därför i morses 10 minuter innan det var dags så skulle jag leta upp artiklar jag skulle diskutera om. Men trots det att jag inte "övat" någonting så gick det sjukt bra. Awsome! Ibland är jag så jävla bäst alltså. Men det jag tyckte var lite roligt var att det gick så bra trots att jag inte tränat eller vad fan man ska säga. Hur som..

Fronda.

Sitter här och lyssnar på Fronda. Fick ett sånt sug efter att göra det igår kväll när vi gick och la oss. Jag tycker om att lyssna på Fronda. Ibland mycket och ibland lite mindre. De nya låtarna är inte så bra som de äldre.

Snaaart hoppa in i duschen! Bara vänta på att karln som smet in där före mig ska bli klar.

Skolan idag bjuder inte på så mycket intressant. Prov helvetet väntar. I morgon samma sak. På torsdag tänkte jag ta ledigt för att gå till vårdcentralen och ta blodprov och packa lite saker. Sen kommer mamma skjutsar oss ner till tågstationen. Hämtar Niklas på skolan.

Så. jävla. god.

Har nu suttit och smaskat glass så man mår illa. Vilket bara innebär att jag ätit några skedar. So worth it!


Som en jävla hund!

Sitter i skolan och har det lite sådär småtråkigt som man brukar ha det i skolan. Läser på inför provet om nervsystemet och svarar på frågor för att få in skiten lättare. När detta provet är klart är det dags för diabetes och endokrina organ. Kan man inte få hoppa över allt det där och gå direkt på psykologi avsnittet? Jo det kan man men man får ju inte godkänt i kursen då.

Vädret idag är underbart! Jag vill ha en ny lägenhet. En med balkong ska vi ha. En stor jävla balkong och ett stort jävla kök ska vi ha och så ska det vara en jävla hiss så man slipper dö när man flyttar alla möbler. Räcker med att det ska bäras ner för alla trappor vi har nu. Ner är ju inte lika farligt som upp. Tur att jag slapp bära någonting när jag flyttade in. Underbara operation! :D

Nu ska jag packa ihop mitt skit och gå hem! om niklas kunde sluta jucka mot min rygg

Dreaming people..

Så trött så trött. Mest för att jag vaknade när Niklas gick och la sig inatt och för att jag hade drömt konstiga drömmar så jag hade svårt att somna om. Dumma dumma drömmar. Sittter här nu med en kopp kaffe och funderar på om man ska orka släpa arslet ner till skolan och intalar mig själv att jag måste. Självdisciplin? Njae. Mest för att slippa ångesten som kommer om man inte går till skolan och gör något när man har två prov på två dagar.

Jag har fått tag på en barnvakt på fredag! För som jag skrev i ett annat inlägg så måste jag ju hitta på något att göra fredag förmiddag. Så då var Niklas underbara fina syster Isabella snäll och sa att jag får umgås med henne då. Så snällt så snällt.

Vad ska man hitta på idag mer än att äta, sova och plugga. Jooo emellan där ska man hinna spela lite WoW om man orkar. Annars blir det till att ligga i soffan och lata sig och kolla på dåliga program på TV:n. Nåt bra måste det ju finnas en måndag kväll eller hur? tv.nu är min vän. :) Jaaaa måste kolla på Total blackout i kväll. Haha! :D Om jag kommer ihåg. För jag har ju berättat för er att minnet är bra men kort va?

Läste ut boken igår. Grabben i kuvösen brevid av Jonas Helgesson. Fy fan va bra den var. Jag gillade den.

Rastlösa Emma

Det har varit så fint väder hela helgen. Underbart! Jag har också varit lite rastlös hela helgen. Ville hitta på något. Igår ringde jag mamma för att se om inte vi kunde åka till Hem och Hobby i Hjo men då skulle hon få hjälp med datorn och sådär så det blev sent. Så då gick jag här hemma rastlös. Men idag ser ni så åkte vi dit. Mest bara för att kolla då vi inte har råd att köpa onödiga men fina saker. Men vad gör väl det? Jag blev i alla fall rastad lite. Skulle ha velat ut och gå lite men så tråkigt att gå här mitt i stan. Oj titta! Hus! :O Ja precis så intressant är det. Men jag ska börja ut och gå igen. har blivit så dåligt med det sen karln flyttade hit. Mycket roligare att vara med honom ju. Meeen som sagt det fina vårvädret är här pollenallergin kommer snart och promenaderna med det. Härligt och underbart! :D

I morgon blir det att gå till skolan igen. usch! Både på tisdag och onsdag har jag prov och jag har varit lat och inte läst nånting i helgen så i morgon blir det till att läsa som attan! Har tröttnat så på skolan. Mest för att det är riktigt tråkigt och för att jag börjat undra om det verkligen är sånt jag vill hålla på med sen. Men jag vill arbeta med människor av alla dess slag. Inriktningen sen på psykiatrin blir nog lite roligare. Jag läser ju på närdistans så jag behöver ju inte gå till skolan varje dag men Niklas måste så jag går för att göra honom sällskap och för att jag får lite mer gjort då. Men det är så skönt att gå hemma i myskläder hela dagen. Fast man mår bättre av att gå till skolan då man känner att man får något gjort i stället för att bara vara hemma och lata sig.

Torsdag blir en kort skoldag sen hem och packa lite saker man ska ha med sig. Niklas slutar sent så jag får se till att ta med mig allt ner till stationen så möter jag upp honom där. Förhoppninsvis så kan mamma skjutsa ner oss annars får jag ta bussen och leka packåsna.

Nu ska jag fortsätta vara rastlös och levla lite mera shaman. Sen ska jag hänga tvätten. Yay!

Så skööönt.

Idag har det varit fredag heeeela dgen och jag har varit ledig. :) Det innebär att jag har städat, diskat, lagat lunch lagom tills karln kom från skolan. Såååå gott! Kyckling i sån där uncle bens sås och ris. Karln sa igår att han var sugen på kyckling så som den snälla alldeles underbart bästa flickvän jag är så tänkte jag ju självklart på det när han sa att han var hungrig och ville ha lunch när han kom från skolan. Sen sov vi middag. Igen. Som varje fredag. Är det ett tecken på att man blir äldre eller bara att man är rätt slut efter en hel vecka med tidiga mornar och skola?

Har också färgat håret igen. Lika rött som förra gången. Lite ovant eftersom att jag varit brunhårig sen urminnestider typ. Men jag gillar´t!

På torsdag ska vi åka upp till Stockholm. Åker ifrån Skövde vid halv fem eftersom att Niklas går i skolan till kvart över fyra. På fredagen ska han åka och träffa Benjamin! Yes! :D Och jag ska nöja mig med att springa runt som ett litet borttappat barn eller något. Barnvakt!? Ja tack. :P Det han tänkte på var Men vad ska du göra om jag åker och träffar Benjamin? Jag sa jag hittar väl på nåt. Åk för fan! Kanske inte riktigt det där med för fan meeeen. :P Sen efter det ska vi ut till Rimbo. Han planerar allt jag bara hakar på. Och på lördag blir det att fira karlns mor. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på resterande dagar. Det får vi se helt enkelt. ;)

Nu ska jag spela lite mera och sen sova igen. :P

Segway!

Den här dagen har varit hur bra som helst! Den där leva och fungera mässan var ju inte så illa eller så tråkig som jag trodde den skulle vara för vet ni vad!? Jag åkte segway! :D Det var såååå jävla roligt! Fast min balans är ju inte så himla bra så att stå där och försöka fördela ut vikten jämt så den ska stå still var ju inte så jävla lätt. :P Fick lite panik i början när den började åka så fort man rörde sig lite och bara för det tryckte man ju ner med hälen så den åkte bakåt i stället. Så då stod man där och åkte lite framåt och bakåt en stund innan man jämnade ut det. Måste ha sett jävligt roligt ut för de som stod och kollade men det bjuder jag fan på. :P Fick även en blomma målad i ansiktet. Jaaa jag vet så barnsligt. Men fan så roligt. :P

Lyssnade även på en kille som hade en föreläsning eller vad man ska säga på. Jonas Helgesson heter han i alla fall. Och jag måste bara säga att han är verkligen hur bra som helst. Att lyssna på de 5-10 minutrarna som jag bara hann med eftersom vi inte visste att han skulle prata. Men de minutrarna fick mig fan att förstå hur tacksam man kan vara för småsaker och hur man kan göra det bästa av situationen. Köpte hans bok också faktiskt. Den heter Grabben i kuvösen bredvid så den ska jag nu läsa. Bara baksidan får en att vilja läsa den direkt. Det står såhär " Jag försöker njuta av alla dagar som jag har och marinera dem med feststämning. Mitt inre verkar gilla att leva trots alla yttre begränsningar, så vem är jag då att tycka synd om mig själv eller önska att jag var någon annan? " Jonas Helgessons liv var ytterst nära att sluta den dag han föddes. I stället fick han dra sitt första andetag som allvarligt CP-skadad. Men som tioåring bestämde sig Jonas för att inte bli en av Hjälpmedelscentralens stammisar. Han skruvade loss rullstolshjulen och fick kvarterets snyggaste lådbil. När all mat hamnade på skolmatsalens golv ställde han sig längst bak i kön och tog en ny bricka. Sedan började han på en golfkurs - och gav ordet handikapp en ny innebörd.

Visst verkar den så jävla bra!? Jag ska läsa och skratta och gråta lite i alla fall.


Jonna på segway då det är lite svårt att ta kort på sig själv.

My face!

Idag minsann.

Ja idag har pojken fått sig en ny mobil. En HåTeCe Desajer HåDe. Eller ja fått och fått. Det är ju abonnemang. Ny dator och ny mobil samma vecka! Folk kan ju tro att vi är rika. Men icke! Jag vill också ha en ny mobil. Är så sjukt trött på min iPhone. Nån som vill köpa? :D Ska köpa en ny sen i augusti tänkte jag. Ska INTE binda upp mig på fler månader med abonnemanget i alla fall. Har ett års bindningstid kvar på iPhonen. Dumma dumma impulsköp. Så just nu sitter Niklas och dregglar lite över sin nya telefon medans jag sitter och är avundsjuk. ;) Men i augusti är det fan min tur! :P Köpte i alla fall en mascara idag. Verkar aldrig hitta någon jag tycker är bra så jag köper olika hela tiden. Slutar ju ändå med att jag tar den gamla mascara borsten till den nya mascaran för att jag inte tycker om hur kletig den nya är. :P

I morgon bär det av mot Göteborg. Kliva upp tidigt! Uscha. Men inte så tidigt ändå. Ska bara hinna duscha, koka kaffe medans jag duschar, blåsa håret (för jag HATAR att gå ut med blött hår), sminka sig lite, hälla upp kaffet i termos och springa iväg mot skolan. Ja jag ska ta med mig kaffe på bussen annars lär jag sitta där med huvudet tryckt mot rutan medans dregglet hänger ner från mungipan. Vilken syn det hade varit! Jag hade tagit kort på mig själv och lagt ut på fejjan då. Eller t.o.m filmat och lagt ut på youtube! Wönderfull!

På fredag är jag ledig. Lite behövande faktiskt. Eftersom att huvudvärken vägrar ge sig! Tur man ska till läkaren i slutet av månaden så kanske de kan se något på blodprovet. Vitaminus bristus tror jag. (Är lite väldigt dålig på att ta de där små jäklarna. Men schh!) ehuehueheu hatar blodprov. Sen tycker jag inte om att gå till läkaren heller. Kostar bara massa pengar.

Lev loppan i soppan!

Så vacker....


Woho!

Igår var en bra dag. Efter att vi tråkat färdigt i skolan så skulle vi gå och käka lunch någonstans. Det blev American Pizza Today! Det var jätte gott! :D Jag tog ju med mig min kära pizza hem eftersom att jag bara åt lite. :P Sen gick vi och handlade lite till tårtan. För även om det bara var vi fyra så skulle det tydligen bjudas på tårta ändå. Det var en gooood tårta. Väldigt fin också. Niklas made it beautiful. :P Fick en korg med krokar under som vi ska sätta upp i hallen och hänga upp nycklarna på för nu så får man lägga dom på hatthyllan. Hade ju redan fått min present från mamma så det här var ju bara lite småsaker. Fick även såna där glasögonservetter så nu ska jag se bra ut! Haha där var jag allt lite fyndig. :P

I morgon bär det av till Göteborg och Leva och Fungera mässan och nästa vecka åker vi till Stockholm. Det är dåligt väder ute. Jag vill ha vår. Jag vill kunna gå ut i vårjacka och t-shirt utan att frysa arslet av mig och ångra att jag tog ur den där innerjackan. Nu lite mer kaffe och sådär. Gå ner mot stan vid halv nio sen. Bajbaj.


Flumdum och dimma.

Nu sitter jag i skolan och försöker vara duktig! Lyssnar på Infected Mushroom-Becoming Insane och kikar runt på internet. Ska leta upp artiklar man ska diskutera i Etik och livsfrågor. Borde ju inte vara så svårt egentligen? Bara det att jag känner att jag vill gå och köpa en kaffe och röka lite. Men Niklas sitter på lektion och alla andra har något för sig och det är ju så tråkigt att gå ner själv. Men snart gör jag det ändå.

Håll käften lilla råtta det angår inte dig för det jag har i pottan det ger jag till min tjej. Den låten sitter just nu fast i mitt huvud och jag går runt och sjunger på den samtidigt som jag lyssnar på spotify i mobilen. Underbart med spotify i mobilen ju!

Sitter och skriver det här för att jag har tråkigt. Det som skrivs är det som kommer upp. Just nu är det rätt tomt. Ja helt tomt är det ju inte. Dimmigt with a chance of bright ideas! Lite? Inte? Nehe.

Haha hur som helst! Ska göra lite nytta i stället för att sitta här och flumma. Haj!

Gammal kärring!

Idag är dagen som bara kommer en dag om året som tur är. Jag blir ett år äldre. Dagen börjar med huvudvärk och Kaffe! Vad skulle man göra utan kaffe? Svår fråga va!? Neeeej. Idag blir det i alla fall att gå till skolan en sväng. Med en sväng menar jag till 12. Sen blir det att gå hem och plocka lite innan mamma och Julia kommer hit och sen händer det inget mer alls. Ska sitta och få i ordning på WoW och datorn så det blir som jag vill ha det. Wohoo!
Nu kolla lite mer facebook spela lite innan man går neråt. Bajbaj

Bläuuu!

Nu är det ju såhär att Niklas fick ny dator och jag fick hans gamla eftersom den är så mycket bättre än den jag hade. Men ingenting är som jag vill! Jag blir seriöst arg när inget är som jag vill ha det. Jag tyckte om den lilla rosa skrothögen mest bara för att allt var där jag ville det skulle vara och jag hade de programmen jag ville ha. Men nu är inte ens WoW som jag vill och då är det illa för jag orkar seriöst inte pilla med det nu. Ska röka, tvätta bort sminket, slänga på mig slitna myskläder, hoppa ner i soffan och glo på TV. Det är precis vad jag ska göra.! I morgon blir det typ tårta eller något. Mamma och lillasyster kommer hit och lillasyster vill ju ha tårta så det är väl bäst att fixa det antar jag. Men först skolan och göra lite nytta och handla saker som ska vara till tårtan. Eller om man bara köper någon såndär fabriksfärdig äckeltårta. Orkar inte stå och göra en för 4 personer direkt. Heppserru!

Kaos!

Niklas fick äntligen sin älskade lilla dator. De skulle komma mellan 17-21 men som tur var slapp han vänta så länge för de kom redan vid tjugo över fem. Han hade börjat med maten men det slängde han över på mig. Han hade ju redan skalat tatisen så det var ju bara att steka huttebullarna och vipsa såsen. Jäjä! Så mätt! Nu är jag jätte törstig men kan inte dricka. Får helt enkelt vänta lite. Saknar att kunna dricka ett glas iskallt vatten fort när man är törstig! Det finns väl ändå inget bättre när man är riktigt törstig och varm eller!? Jo det finns det säkert. Men you get my point eh?

Titta! Kaos! En grimaserande Niklas!

Get a life!

Bara för att jag är sådär jätte dålig på att uppdatera här för tillfället så tänkte jag bara skriva ett sånt där meningslöst inlägg om att jag "fick" en fin t-shirt av min bror igår. Anledningen till att jag skriver "fick" var för att jag bestämde själv att jag fick den. Jag har letat efter den förut men han visste inte vart den var så igår när han packade upp kläderna mamma hade tvättat så vips! Fick också med ett par jeans hem som var för stora för min bror eftersom att han är så jävla spinkig. Men det var precis så att jag kunde knäppa dom så jag får nog vänta ett tag med att använda dom. :P

Här i alla fall är en bild på den übersnygga tischan på den übersnygga Emman!


Bättre sent än aldrig! :D

Har varit sådär dålig på att uppdatera i helgen. Mest för att jag varit ovanligt seg och inte haft lust med så mycket. Meeeen nuså!

Idag åkte jag och mamma till storebror och kollade på den nya lägenheten. Den var fin faktiskt. Och ett litet praktiskt rum innanför sovrummet där båda datorerna fick plats. Jag vill också ha! Jag vill att bebisen ska komma snart så man kan gosa och lukta. Så mysigt. :) Jag och mamma åkte och köpte en dammsugare och en kaffebryggare till dom. Och sen lite sånt där smått. Och vi fick en brödrost! :D Så äntligen kan vi äta rostat bröd :D

I morgon är det skola som vanligt. Föreläsning i akuthjälp vid krig? Ja nåt med hjälp och krig. Ska kolla vad det hette. Nej men sedär jag hade ju helfel. Den hette organisation vid katastrofer. Man får skylla på att man faktiskt fortfarande huvudvärk och är trött. Ska snart gå och lägga mig tänkte jag. Ska försöka släpa mig in i duschen innan jag släpar mig iväg till skolan i morgon också.

Fick tid hos läkaren också. Den 20:de nånting april ska jag dit. Blodprov ska tas minst 10 dagar innan! Jamen visst serru. Om man kommer ihåg det så. :P

Men nu slänga sig ner i sängen med kudden över huvudet.

Sovit bort hela dagen.

Ja det har jag gjort idag. Fy fan. Gick upp vid sju i morses Niklas gick till skolan och jag började städa. Han kom hem vid ett så vi gick och la oss och vilade lite. Vid fyra så började jag med maten. Klyftpotatis med schnizel och bea sås. Sååå gott! Sen gick vi och la oss igen. Klockan var väl typ sex eller nåt. Och jag gick upp nyss. För en halvtimme sen. Jag är fortfarande hur trött som helst. Har precis duschat för att vakna till lite i alla fall. Ska spela lite tänkte jag men om inte huvudvärken vill ge sig snart går jag och lägger mig igen.

Hade en väldans konstig dröm också. Första gången på länge som jag faktiskt kommer ihåg vad jag drömmer.

Niklas dator kom inte idag heller. Ringde runt som en liten galning förut för att se om någon visste varför den inte kommit och vart den var. Enligt en trevlig kvinna så var den i Skövde. Men frågan var ju då varför dom inte hade kört ut den till oss. Men det kunde hon ju inte svara på. Så han får vänta tills på måndag kväll på sin stackars lilla dator.

RSS 2.0