Gosat med bebis!

Yeeees idag har jag fått gosa med min lilla lilla söta brorson. Fast han är inte så liten längre men fortfarande så himla söt. Och de där ögonen! Sååå himla fina. Pruttljud är tydligen något han tycker är roligt. Han skrattade allt lite i alla fall. ;) Sen så fick jag mata honom. Han låg mest och kollade på mig och undrade nog vem fan jag var. :P

I morgon är det dags att börja jobba igen. Känner mig inte riktigt redo för det. :P Hade hellre stannat hemma och latat mig. Men skönt är det att man bara jobbar halvdagar. Så tråkigt när det inte är något folk alls som sitter och spelar. Blir så långtråkigt då. Så jaa alla äldre människor som spelar Bingo. Kom och slösa era pengar! :D

Vi var ju på den nya Harry Potter filmen igår och jag måste fan säga att den var skit bra! :D Efter bion gick vi och åt på American Pizza Today och det är ju hur gott som helst. Pojkarna tog medium pizzor. Han i kassan frågade om de verkligen ville ha medium. - "Det är stora pizzor alltså." HAHAHA! Vi fick med oss halva pizzorna hem allihopa. :P

Nu blir det snart sängen och i morgon åker Ida och Jocke hem. :)


Jahaja.

Jaaa våran lilla kisse blir kvar längre. Trodde hon skulle få komma hem idag men icke! Hon var tydligen inte helt nöjd med att ha ett bandage på benet så hon höll på att slita bort det hela tiden och så sa veterinären att han inte ville sätta dit ett gips för det blir så tungt så hon skulle bara välta. Lite roligt var det. Men vi saknar våran lilla kisse och trodde ju att hon skulle få komma hem idag. Veterinären ger henne smärtstillande och låter henne sitta stilla i en bur så hon inte anstränger benet och dom ger henne kärlek, mat och vatten. Hon har det ju bra men tycker så synd om henne. Hon saknar säkert oss lika mycket som vi saknar henne. Farbror veterinär visste inte heller hur lång tid hon skulle få stanna vilket gör det lite värre. Jag vill ju veta när vi kan få hem henne. Lilla söta knaskissen.

Nu ska vi snart iväg till mamma och fika. Cupcakes! Jag, Ida, Jocke och älskling. Vi sa till mamma att det var bäst för henne att hon bakade lite eftersom att vi är så ledsna för våran lilla katt. Så snart bär det iväg. Efter det ska vi handla lite att käka. Ida som ska fixa maten idag. :) Sen i morgon ska vi gå och kolla på den nya och sista Harry Potter filmen. Yaaaay! :D

Jag ska även prova ett nytt spel med älskling. Inte för att jag ger upp WoW utan för att det är lite roligt med omväxling. Spelet heter Forsaken World och ser faktiskt väldigt snyggt ut. ;) Får hoppas att det är något att ha också så man inte blir så besviken.


Vem ska jag nu sitta och skratta åt och kela med när jag spelar?
     


Lilla kissen.

Gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi åkte upp till Billingehus grillade och hade det trevligt sen kom vi hem la oss i sängen,soffan och luftmadrassen och kollade på scorpion king på tv:n. Fönstret var öppet för att det var så himla varmt här inne och katten satt där som hon brukar. Men nu får hon för sig att gå ut på den lilla kanten som är utanpå fönstret. Den lilla vita smala saken. Jag försöker locka in henne men eftersom att hon inte kan vända om så är hon tvungen att backa och jag når henne inte. Hon halkar med ena baktassen och trillar ner 5 våningar medans jag hjäplöst bara står och tittar på. Hör hur hemskt det låter när hon landar. Skriker till älskling att katten trillat ner. Får panik och springer ner för att kolla så hon faktiskt överlevde. Älskling stannade här uppe för han var väl fortfarande lite klar i huvudet för medans jag, Jocke och Ida sprang ner så sitter han och kollar upp nummer till veterinärkliniker i närheten som har öppet. När vi väl kommer ner så vågar jag inte röra Elita. Tänk om jag gör henne mer illa eller om hon bara får mer ont?! Ida vågar och plockar upp henne. Jag tänkte ju inte på att ta med nyckeln ner så står där nere och ropar på att Niklas ska slänga ner nyckeln så vi kan komma upp. När vi har kommit upp så säger Niklas att han pratat med en veterinär och att närmsta öppna kliniken ligger i Alingsås..... Jaaaa tack för den skövde! Jag ringer mamma gråter och får lite panik men katten lever ju i alla fall! Tur var det ju att Ida och Jocke var här för vi slänger in oss i bilen med lilla kissen och åker till Alingsås. Massa äckliga långtradare och bilar med släp på vägen och massa andra såskoppar! Vi kommer fram och veterinären känner och klämmer medans lillkissen bara skriker och Niklas får hålla i. Hemskt.. Dom röntga hennes ben eftersom hon inte stod på det högra bakbenet och det visade sig att det är brutet. Inget sånt där hemskt brott utan ett fint (om man nu kan säga så om ett benbrott?) som tur var. De har behållt henne över natten och hon får förhoppningsvis komma hem i morgon. De skulle köra andra djur till Skövde så vi får hämta henne på den värdelösa djurkliniken här som inte kan ha jour så man är tvungen att åka till Alingsås! Jaaa jag är bitter för att Skövde kallar sig en stor stad men inte kan ha en jävla jourklinik för smådjur i närheten!
Så idag åkte vi och köpte ett nät och satte för fönstret och så ska vi försäkra våran lilla kisse för det har vi ju inte gjort. Dumt nog. Men som både jag och älskling sa så är hon värd de 5000+ kronorna det kommer kosta. Sängen nästa månad får helt enkelt vänta. Och jag kommer skämma bort den lilla sötnosen sååååå mycket när hon kommer hem och har sitt lilla bandage på sitt söta lilla ben. De sa att det bara behövdes bandageras och spjälas så hon slipper gå och släpa på ett stort gips. Tack och lov. Saknar henne redan. Ingen som kommer och ska lägga sig på kudden tidigt på morgonen eller slicka en i ansiktet, springa framför fötterna så man nästan trillar eller springa runt som en galning och attackera ens ben. Blev nog lite chockad igår också för när vi åkte iväg kom jag inte på vilken väg som går till göteborg. Tur att mamma ringde så jag kunde fråga. Ojojoj. Men i morgon får hon som sagt förhoppningsvis komma hem igen! Jag är sååååå himla jävla glad över att hon överlevde det där jävla fallet och att hon faktiskt bara bröt ett ben och fick lite skrapsår på nosen.

Jajjemen!

Idag har jag städat inför det fina besöket vi ska få. De skulle ha kommit vid två men planering blev väl intesom de hade tänkt sig. :P Jag började jobba vid tre så får träffa dom när jag slutat.

Niklas syster fick sin lilla Elvis igår! Grattis grattis till Bella och Henke! Och enligt mig så var det på tiden! :D

Och för att byta samtalsämne så har min druid 357 i iLvL! Försår ni!? Det är imba! :D Har ju älsklingen, Kim och Jocke att tacka för det. Dom skämmer bort mig. Men då är ju allt precis som det ska vara! ;P

Nu ska jag fortsätta bli galen här på Bingohallen. Man kan inte bli mycket annat. ;)

Puss och stoj!

Whoopwhoop! Idag jobbar jag. Precis som ig...

Whoopwhoop! Idag jobbar jag. Precis som igår och de flesta andra dagar. Känns skönt att faktiskt ha något att göra. Fast jag är ju en sådan som gärna sitter hemma och spelar wow som den lilla nörd jag är. Men pengar är ju aldrig fel och så blir man inte lika lat. :P nackdelen är ju att jag jobbar hela sommaren för att sedan börja skolan igen direkt. Några lediga dagar här och där. I morgon kommer Ida och Jocke till oss och hälsar på. Var helt säker på att de skulle komma på onsdag men icke. :P så idag när jag har slutat ska jag hem och försöka få i ordning på det lilla bombnedslaget som råder hemma. Sen är jag ledig torsdag-söndag vilket är awsome! Då ska vi lata oss, gå på bio och underhålla gästerna. Grilla också! Hoppas jag i alla fall. ;)


Kan ju lika gärna passa på.

Ja det kan jag ju göra. När jag ändå sitter här på jobbet och inte har så mycket annat för mig så kan jag ju passa på att skriva lite här. Har ingen aning vilka det är som faktiskt läser min blogg men några är det trots att jag varit så dålig på att uppdatera. Jag måste vara jävligt intressant! :P

I morgon ska jag en sväng till skolan för att söka nya kurser sen åker jag ut till Ryd för att hämta min cykel. Kommer bli helt underbart att kunna cykla fram och tillbaka till jobbet i stället för att gå. Lyx!! Sen efter det om det blir som planerat ska vi ju träffa lillkillen. Och jag längtar! Får se lite bilder ibland och på de senaste skrattar han som bara den. Underbart..

 

Och min karl är helt underbar som fixar mat åt mig tills jag kommer hem varje kväll. Han är bäst. Vilket han brukar påminna mig om så jag inte ska glömma det. ;) Puss!


Hallå allihopa!

Nu sitter jag här på jobbet och har lite småtråkigt så jag tänkte att jag lika gärna kan uppdatera här lite eftersom jag har varit sååååå himla dålig på att göra det. Kan ju säga att inte mycket är det som händer med mig. Jobbar och får IG på kurser i skolan. Meeeeeen vad gör väl det? Ja det gör jävla mycket. Fanfanfan. Det är ju bara en kurs som tur är. Tackålooooov. Ihop ska det vara.

Ja och någon ny längenhet har vi ju inte fått heller. Jag tror Niklas blir galen på det lilla köket vi har snart. Eller ja det är han nog redan tror jag. Dumma poängsystem. Jag vill ha minst 3000 poäng. Nyss helst.

Elita växer och är mer galen än frisk. Precis som oss och det är så det ska vara. Hon fick ett kattgym av mamma som hon köpte på Ullared. Den ser ut som ett bebisgym som man har på golvet med två bågar över som det hänger bollar och grejer i. Den är hon helt galen i. Hon attackerar den i alla fall och ska döda den eller något. Ninja kissen.

Lillkillen alltså brorsonen som nog ska heta Rasmus ska jag, mamma och Julia få träffa på torsdag. Han har börjat skratta som bara den! Synd bara att man inte får träffa honom oftare. Lite galet kan det bli ibland.

Meeeeen nu ska jag väl jobba vidare och se sådär viktig ut som man ska göra när man jobbar och inte stå vid en bärbar dator blogga och facebooka. ;)

RSS 2.0