Lite småtrött kanske?

I morses ringde det i min telefon vid tjugo i åtta men eftersom jag inte var vaken och alarmet snart skulle ringa så tänkte jag ju att det var det. Och på iPhones så drar man ju åt sidan på skärmen när man stänger av larmet aå jag gjorde det la telefonen åt sidan och somnade om. Det ringde igen och jag gjorde samma sak. Niklas vaknar till och frågar vem det är som ringer men jag säger att det bara är alarmet. Somnar om igen och vaknar när alarmet ringer vid tio över åtta går ut i köket och röker och undrar varför i helvete jag hade ställt så alarmet skulle ringa vid tjugo i åtta. Kikar på telefonen och kommer på att Niklas frågade vem det var som ringde. Jag kollar då i samtalslistan och inser att det faktiskt är någon som har ringt och att jag har svarat. Båda gångerna! För man svarar ju på samma sätt som man stänger av alarmet. Undrar vad personen som ringde tänkte egentligen. Stackars. Men vem det än var som ringde så gav dom upp efter andra gången. :P Och om det nu var något viktigt så skulle dom väl ha ringt igen eller? Det roliga är ju att jag har Cee Lo Green - Fuck you som ringsignal och en helt annan irriterande liten robotsak när alarmet ringer. Men är man trött så lägger man tydligen inte märke till vad det är som låter. Bara att det är irriterande och stör sömnen. :P

Nu ska jag fortsätta plugga lite. :) Har faktiskt varit riktigt duktig hela veckan. Fast i morgon hade jag tänkt stanna hemma och städa faktiskt. ;) Rätt skönt att man kan bestämma sådär när man läser på närdistans.

Kärleksdravel, inlines och datorer.

Att flytta ihop så pass tidigt som jag och Niklas gjorde kan ju vissa tycka vara en dålig idé. Men då kan jag ju säga att det är ju vad man själv tycker som räknas. And i think it´s awsome. Det har hittils varit hur bra som helst faktiskt. He makes me happeeeeh! Det är ju tur att vi (för det mesta) har samma humor. Det i köket nyss var väldigt roligt faktiskt. Men det blir svårt att förklara för ska jag då förklara så kommer det inte bli hälften så roligt som det faktiskt var och då är ju det roliga slut om man måste sitta och förklara. Det roliga tar slut då helt enkelt. Det finns ju inte så mycket man kan skriva utan att det låter hur töntigt som helst. Men jag är glad över att vi faktiskt flyttade ihop och jag ångrar det inte alls.

Vi intresseanmälde oss på en lägenhet idag. En tvåa i samma område fast på första våningen så man slipper alla förbannade trappor. Bara att vänta och se ifall man får den eller inte. ;)

Jag var också och köpte present till brorsdottern som fyllde år i helgen. Ett par inlines! Vad passar bättre till en sportintresserad 8-åring!? Världens bästa faster!? Yes yes jag vet. ;) Jag skulle fan bli glad i alla fall! :D Inte för att jag skulle få för mig att ställa mig på ett par sådana nu i vuxen ålder utan full stridsmundering.

Ja och älsklings dator hade ju fortfarande inte blivit skickad igår så jag ringde dom och kollade vad det var som tog sån tid. Det var ju RAM minnena som var slut och som preliminärt skulle komma in nästa vecka. Jahaa sa jag och tackade för mig. Jag berättade det för Niklas och han frågade varför jag inte sa att de skulle byta ut dom mot några som kostade ungefär lika mycket och var lika bra. Jag svarade att han får ringa och ändra det själv för huuuuur ska jag veta? Jag kan inget om datorer på det sättet och vad som går ihop med vad. Skulle någon be mig säga vad alla delar heter skulle hårddisken och moderkortet vara det enda jag kunde svara på. Och processorn. och grafikkortet. Okej kanske lite mer än så. Men ändå!? När det kommer till hur bra saker är och så vet jag absolut ingenting. Min dator är en skrothög enligt många men jag säger att det duger jätte bra för mig eftersom att den funkar att både spela på, spotifya och surfa på. Nog för att den liksom låter lite skumt men det är ju det som är charmen med den :D Lite dåååå!?

Nu ska jag fortsätta sjunga för mig själv, lvla shaman och skratta lite smått åt saker som kommer upp i huvudet. Jaaa och vad tycker ni om mina rubriker?! Förklarar rätt bra i vad som kommer va? Ja jag vet jag är så fyndig ibland! Precis så fyndig. Men det måste ju vara svårt att vara så fyndig ibland? Nejnej det är något jag har lärt mig att acceptera vid det här laget. Puss på dig då!

Igår, idag, imorgon.

Igår på vägen hem gick jag och Niklas och sjöng på den där barnsången i kinamockaskogen en bit. Först kom vi inte på hur den började men sen var ju jag så smart så jag kom på det. ;) Idag har jag fått låten om Bamse, Skalman och Lilleskutt på hjärnan. Bamse och Lilleskutt hoppa genom skogen då kom skalman trampelisvamp snubbla på en katt!! Ja så kan det låta. Fast om jag hade sjungt den på riktigt hade ni fått ont i öronen för jag sjunger rätt dåligt. :P Undra vad jag kommer få för låt som fastnar i morgon. Spännande! :D

Nu ska jag snart börja ta på mig och göra mig i ordning för skolan. Kaffet är slut och jag fryser. Känns väldigt lockande att hoppa ner i sängen igen och somna om faktiskt. :P

Jag blev lvl 58 igår med min Shaman så det innebär att jag ska questa i outland. Wohoo! Slippa Kalimdor! :D Tråkigare quests får man ju leta efter men det har ju blivit lite nytt sen Cataclysm släpptes så alltför tråkigt var det ju faktiskt inte. Som i Thousand Needles där det nu är vattenfyllt fick man en liten båt att åka runt i. :D Den gäller ju bara där men den var rätt tjusig. ;) Silithus är och kommer alltid vara den tråkigaste delen att questa i så därför hoppar jag alltid över det. :P Un´goru Crater har dom gjort om så där var det roligt att questa. Massor av nya questar man inte gjort förut. :D Woopwoop!

Nej men nu ska jag faktiskt ta och skärpa mig och slänga på mig lite kläder och piggna till och dra till skolan.


Sådär ser det ut nu. Vilket innebär att man slipper springa högst upp av alltihopa för att hitta quests. De är samlade i mitten :D

Hemma!

Wohoo äntligen hemma efter att ha varit duktig i skolan heeeela dagen förutom en liten rast då jag och Niklas stck och käka lite. ;) Kan ju säga er att Billys Hamburgare är hur äckliga som helst!

Sitter här med mina hörlurar på mig nu! :D Vi gick och hämtade dom på vägen hem så nu är jag glad. Fick dom ju lite i förväg :D Tack till dig min knäppgök! :D

Nu ska jag spela lite WoW och lyssna på musik!! :D

Abort. Rätt? Fel?

Sitter här i skolan lyssnar på musik och jobbar med Etik och livsfrågor. Ska skriva ett fördjupningsarbete om aborter. Jag har många åsikter om aborter. Men vem har inte det? Jag säger inte att det är fel. Jag säger inte heller att det är rätt. Det finns situationer som gör att jag inte kan tycka det är fel men det finns också situationer som gör att jag tycker det är helt fel. Vet ni att det är lagligt att göra en abort före utgången av den 18:de veckan. Då är det inte bara en liten sak som är där inne då är det en människa. En liten människa på 11-12cm.

Ja men resten av allt som snurrar i huvudet på mig om det där med aborter och så sparar jag till uppsatsen. Sitter och väntar på att Niklas ska bli klar med matten så vi kan gå ner och ta nåt och käka innan det är dags att börja igen. :P Jag ska hem och spela mer sims sen. Min lilla familj Love. Sassy Love, Greger Love och Lillan Love. De vill tydligen ha 6 barn! Tur att det växer upp fort och att man kan fuska till sig pengar. ;) Men jag fuskar minsann aldrig! Hihihihihi.

Nu uppsats! Sen äta! Senare spela! Sist sova!

Sommartiden är en tjuv.

Nu har jag spelat sims och stillat det lilla behov jag hade. :P Haha! Älskar verkligen den där knasbollen jag bor ihop med. Han är bäst! Hans "smartphone" hade inte ställt om sig till sommartid igår så imorses när han skulle upp så ringde den en timme senare så han fick skynda sig lite till skolan i stället för att ta det lugnt. Stackare. Varken kaffe eller frukost fick han. Men nu har han ställt om klockan så nu ska den ringa som vanligt. :P Han har ju sagt att smartphones är så mycket bättre än iphones men dom ställer i alla fall om sig automatiskt när det blir sommartid. ;)

Men i alla fall. Idag har det inte hänt mycket alls. Niklas har som sagt suttit och spelat Rift och jag har spelat sims. Och lite WoW. Till mat blev det crispisar, potatis och citron&dill sås. Helt okej. Såsen smakade inte så mycket alls. Men crispisarna var goda. :D I morgon blir det skolan och plugga lite medicinsk grundkurs.

På fredag ska vi vara barnvakt åt lillasyster en stund medans mamma går på bio och käkar ute. Lyxigt värre. ;) Jag och lillasyster ska busa lite och så ska vi gå och köpa godis. Sen på lördag blir det väl så ska vi hjälpa storebror att flytta. För ni förstår han ska flytta ihop med tjejen sin och jag tycker väl att det var på tiden eftersom de ska ha barn om lite mindre än en månad. :D Jag ska gosa så mycket med den lilla klutten så det är inte sant! Nackdelen är ju att de flyttar en bit ifrån skövde eftersom att det var lite kört med att skaffa en lägenhet i skövde. Men vad gör väl det när det finns buss? :P Ska gratta mitt andra brorsbarn också. Lilla My som fyllde 8 år i lördags. :)

Niklas gick precis in i duschen när han är klar ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Är en liten sömntuta idag faktiskt.

God natt på sig folk och fä!

Sims vill jag ha ju!

Idag har älskling köpt Rift så nu ska han installera och spela det. Antar att han kommer sitta där resten av dagen. :P Gick och köpte ett linne idag som jag kan ha under mitt andra snygga linne jag köpte häromdagen. Sitter och småäter på en påse Gott&Blandat surt och gör små grimaser emellanåt. Men så gott! Tänkte sätta mig och spela lite WoW och inser smått att jag är rätt beroende av att spela fast att jag nu helst av allt skulle vilja spela Sims. Göra massa gubbar och skaffa bebisar som det ryker grönt ifrån och grannar man flörtar med. Såååå roligt! Tror jag ska skaffa det i stället. ;) Nu lite forskning i om man kanske kan hitta det på nätet. Men jag skulle aldrig få för mig att ladda ner det. Ellerrrrrrr? :P

Puss och kram!


Ganska ointressant inlägg. ;P

Har inget vettigt att skriva. Sitter och lvlar min shaman halvvägs är jag nu! Sen tänkte jag bara slänga upp en bild på hur jag vanligtvis ser ut. Eller så ser jag bara ut så ibland när jag har tråkigt och tar bilder på mig själv. Välj själv. ;)


Vanilj

Wohoo storhandlat har vi gjort nu. Ett helvete och få upp allt för alla trappor. :P Sen så är det väldigt fullt i alla skåp i köket. Vi har också bokat biljetter till Stockholm så för de fans som vill träffa mig då så är jag där mellan den 14-18 april! Ska bli lite skönt att komma ifrån skövde :D

Är så så så trött. Ska nog snart ta och däcka i sängen. PvPar med Niklas och Jonas. Dör hela tiden för att jag mest springer runt och fjantar mig. :P I morgon blir det till att sova länge. Så schööönt.

Nu ska jag dö lite mer och dricka min CocaCola Vanilj! Ingen annan som verkar tycka om den. Konstigt tycker jag.

Nörd.

Min pojkvän är en riktig nörd och det är jag glad för. :P Han köpte sig ett nytt headset idag också. Så fina så! Och så köper han ett till mig i födelsedagspresent också. ;) Likadana faktiskt. Fast en annan färg. Hans är blåa och mina blir rosa. Mihihihiih. Så gölligt. Blev faktiskt ledsen när mina skullcandy lurar gick sönder. Hade ju inte haft dom länge och så kostade dom ju röven också. Dom funkar ju men dom har gått av. :P Hände väl i flytten eller nåt. Kommer inte ihåg riktigt. Man börjar bli gammal och minnet försvinner. Illa..

Köpte ett par byxor idag också! äntligen! Och två par leggings, 3 par trosor och ett linne. Så nu klarar jag mig ett tag till. :D

Titta så fina! :D Kääääärlek!


Gooood morgon!

Vad gör jag uppe såhär tidigt?! Jo jag gick upp vid 7 för att göra Niklas sällskap i stället för att ligga kvar i sängen och gotta mig så nu sitter jag och dricker kaffe och bloggar. Känner mig lite halvdöd bara för att vi gick och la oss lite sent och för att jag hatar att gå upp tidigt. Men det är det nog många fler som gör. Jag blir inte människa förens vid tio tiden ungefär. Går runt som en zombie här med svullna ögon.

Det blåser inte lika mycket idag vilket är skönt! Igår var det ju också skönt men det blåste ju hur mycket som helst. Kommer inte på nåt att skriva. Hjärnan har inte riktigt startat än. Pusshej

Fattiglapp.

Neeeeej då. Räkningarna är i alla fall betalda så nu väntar sängen på att jag ska hoppa ner i den. I morgon blir det till att shoppa lite. Och handla maaaat m.m. Ska försöka mig på det där med att plugga lite hemma igen också hade jag tänkt. Men jag tror det blir så att jag går upp med Niklas och när han gått ställer jag mig och diskar och sen springer jag runt lite här hemma lyssnar på musik och städar lite smått. Så irriterande att gå barfota när det är massor av grus på hallgolvet och kladd på golvet i garderoben efter tomflaskor. Tänk då om man går i kladdet och sen ut i hallen. Det fastnar! Yeahyeah. Får se vad morgondagen har att erbjuda mer. I think its going to be a good day.

Men sängen var det ju! :P

Och eftersom att Niklas kommer läsa det här så Puss på dig! :P

Oh happy day!

Är på väldigt bra humör idag. Tror även Niklas är det faktiskt. Just nu är han kvar i skolan och kollar på film. :P Igår förstår ni så beställde vi hans kära dator. Så om drygt en vecka kommer det en nisse och plingar på dörren och Niklas kommer vara som en lite unge på julafton. Problemet är ju att datorn kommer mellan 17-21 så han kommer ju gå hela dagen och vänta. :P Sen så vet vi ju inte riktigt vilken dag den kommer men det kan man ju se på kolli numret. Det innebär ju att jag kommer få hans gamla dator som är betydligt bättre än min och så sa vi att Niklas lillebror skulle få min dator. Den lilla rosa fina datorn ska jag nu göra mig av med.

I morgon får vi in alla våra pengar! Blir till att betala alla räkningar. Alla tre! :O Sen ska vi boka biljetter upp till Stockholm för vi ska nämligen upp och fira Niklas mamma när hon fyller år och vi alla vet ju att det blir billigare ju tidigare man bokar och ännu billigare som student. Men det kommer ju ändå kosta lite eftersom att vi åker upp på en fredag och hem på en söndag så. Men vad gör väl det? :D Ska gå till stan och kika efter ett par byxor i morgon också medans Niklas är i skolan. Sen ska vi åka och storhandla! vet inte riktigt om allt kommer få plats i den lilla skrubben som kallas för kök här. Vi ska kolla efter en större lägenhet men vi sa att vi tar det efter sommaren. Det är ju inget fel på den annars och man får motion på vägen upp. :P

Jag har nu i flera dagar känt ett behov av att ringa min mormor. Saknar ju den lilla gamla tanten. Lite mer än 2 år sen hon gick bort men det känns som en evighet. Det är ju tur att kyrkogården ligger precis brevid här så man kan gå dit när man känner för det. :) Jag saknar även den lilla kissen jag hade ihop med mitt ex förut. Lilla hårbollen.

Nu ska jag fortsätta spela massor av musik och spela lite WoW innan älsklingen kommer hem så man får käka lite. ;)


Ding!

Ja vad ska man hitta på idag tro? Tänkte gå ner till stan snart och kika in hos mamma samt smygkika på ett par byxor och se om man hittar ett par man kanske vill köpa när pengarna kommer. Elräkningen kommer nog inte den här månaden eftersom att den inte har kommit än och det borde den ju ha gjort i sånna fall eller hur? Säger jag nu och så kommer den säkert idag bara för det. :P Jag vill inte ha nån elräkning! Jag ger mer än gärna bort den till nån. Någon frivillig? Inte? Nehepp...

Har lika ont i huvudet idag också och börjar tro att det inte kommer gå över på ett tag. Alfvedån är min vän.

Jag och Niklas brukar bråka. På skoj ni vet. Igår när vi stod i köket så skulle jag sparka honom men då lyfte han upp sitt knä så jag sparkade honom på knät med mitt smalben. Det gjorde ont. Jag gjorde ett nytt försök. Han lyfte upp sitt ben och jag kom med knät på spisrattarna. De där man sätter på plattorna med. Så nu går jag runt med ett blåmärke och en bula på knät. Köket är för litet att busa i. Sen så verkar jag få blåmärken så fort Niklas tar på mig. Man kan säga att jag är som en banan. Har blåmärken över hela armarna. Folk kan ju tro att jag får stryk. Men jag vinner hela tiden! Enligt mig i alla fall. Sanningen är ju att han vinner. Hela tiden. Han är inte ens snäll och låter mig vinna nångång. Men jag älskar honom ändå. :P

Nu borsta ruffset slänga på sig lite smink så man ser ut som en människa och sen vandra ner mot stan kanske.

Skola, bok och bingo!

Nu sitter jag här nyduschad och doftar Ldb lotion. Smaskigt! Kanske inte men det luktar gott i alla fall. Har haft jätte ont i huvudet hela jävla dagen. Så ont så det värker i ögonen. Riktigt jobbigt. Men jag gjorde i alla fall klart uppgiften jag skulle göra idag. Fast jag var hemma idag så jag arbetade med den hemma. Ännu duktigare gjort av mig! För här hemma så finns det ju så mycket annat man hellre gör än att sitta med den halvflummiga etik och livsfrågor kursen. I morgon ska jag börja att skriva om diabetes och endokrina organ. Vilket jag redan har börjat lite smått med. Men jag vill hellre skriva om psykologi för det är så jävla mycket roligare att skriva om något man faktiskt intresserar sig av. Det är ju också lättare att komma ihåg sakerna man läser om de är intressanta. Det jag tyckte var intressant med nervsystemet och som jag kommer ihåg är ju att en nervimpuls färdas i 125m/sekund. Det är väääldigt fort. Tänk om man kunde vara så snabb. Vad tråkigt det hade varit i längden. Vad skulle man göra när man redan gjort allt?! Bara sitta på röven och vänta på att tiden ska gå?

Jag läste klart den där boken i dag. När jag låg och latade mig i sängen lite. Slutet var bra faktiskt. Slutet övervägde att början var seg. Sen att boken bara har drygt 180 sidor och att jag tog mig 3 månader på att läsa den gjorde väl sin sak i att den verkade seg också. Jag har haft så mycket annat för mig okej!? Ska börja läsa en annan bok nu. Det är ju faktiskt skönt att ligga i sängen och läsa lite innan man ska sova.

Åhh vad jag vill ha sommar nu. Jag kommer ju förmodligen jobba hela sommaren så att man kan överleva men ändå. Sommaren är härlig! Jag vill lata mig, slippa tänka på alla skolarbeten som ska göras. Att jobba på bingon hela sommaren är ju inte direkt så krävande eftersom att de flesta gamlingar som brukar spela har annat för sig då. Augusti btw kommer vara en bra månad. ;)


Det blåser plastpåsar!

Ja det blåser jätte mycket ute. Jag ska snart vandra ner till skolan som en alkis för när det blåser såhär mycket ute och man går över bron på vägen ner till stan så går man som om man vore full. Man tar sats när man tar ett steg som ändå bara slutar upp som ett halvt steg. Så om man skulle springa ser det ut som om man gör moonwalk eller något. Måste testa det! Moahaha. Eller inte. Är rätt seg idag. Lite kaffe så ska det väl ordna upp sig. ;)

Igår när jag sa att jag skulle läsa bok så gjorde jag inte det. Jag ljög! :O Neeeeej. Jag satte mig i soffan och kollade på en häx film. Boken är så dålig att jag hellre kollar på häx filmer. Fast filmen var ju till skillnad från boken rätt bra. Jag fick inte min fisk igår heller! Vi åt upp köttfärssåsen från häromdagen så inte den skulle bli gammal. Vilket funkar för mig med. Inte att den blir gammal utan att äta den. För det var så gott. :P Men idag så tror jag att jag får min fisk. Kanske. Vi får väl seeeee.

Men nu ska jag gå och göra en smörgås samla på mig lite mer rökhosta och dricka upp kaffet för att sedan gå till skolan. Bajbaj heddå!

Idag är jag arg, sur, ledsen, irriterad oc...

Idag är jag arg, sur, ledsen, irriterad och lite mer arg och lite ledsen. Varför? Inte fan vet jag. Det enda jag vet är att kvinnor kan vara bra konstiga ibland och att jag hatar att vara sån. För det är ju inte direkt så att jag njuter av att vara sån. Men det var ju ett tag sen det var såhär och man ska ju inte tro att man slipper. Ne för det sket jag mig på. Var i alla fall duktig i skolan idag och lämnade in ett arbete samt började med ett annat. ;) I morgon ska jag till skolan igen och fortsätta med det jag började på idag. Har verkligen ingen lust alls att gå i skolan. Tappat den helt. Ligger väl i någon snöhög och skräpar. :P Nu ska jag hitta på nåt att göra. Typ läsa den dåliga boken så jag slipper den sen. Bara så ni vet så behöver ni inte läsa Inte utan min dotter skriven av Nicci French för den är hur dålig som helst! Och om ni får för er att läsa den så I told you so! Dålig.


Göteborg!

Nu sitter jag i skolan och är duktig! Skrev nyss ut mitt entrékort till Leva och fungera mässan vi ska till i april. Buss från skolan och fri entré så varför inte liksom? Kan ju faktiskt vara intressant. Så den 7 april blir det buss till Göteborg. Se till att ha mobilen laddad med massor av musik så ska det nog gå bra. Sova kan man ju göra på bussen. :P

Täntke sluta blogga nu och fortsätta vara duktig och skriva om CNS.

Måndag morgon.

Vaknade av att Niklas hade ställt klockan hela 10 minuter innan min klocka skulle ringa. Tänk vad mycket onödig drömtid jag går miste om. :P Neeeej då. Jag satte på kaffe och hoppade in i duschen sen hoppa ur duschen och blåsa håret torrt med mitt lilla jetplan till hårtork och inser att jag behöver färga håret igen. Hur snabbt växer håret egentligen!?  Nu sitter jag här framför datorn och dricker kaffe, ska snart gå och göra en macka också så jag slipper gå till skolan och få ont i magen för att jag inte har ätit något. För det gör ont som fan. Men annars idag är det väl som vanligt. Gå ner mot stan om en stund, ta en kaffe på mammas jobb, möta upp Jonna om hon ska till skolan, och sen gå till skolan och få massor gjort i både Etik och livsfrågor och Medicinsk grundkurs. Sen så går jag väl hem. Antagligen när Niklas har slutat så vi kan gå ihop. Det ska väl inte ta alltför lång tid för honom i skolan idag tror jag. Det märker jag väl.

Idag har jag bestämt att vi ska äta Fisk,ris och bea sås. Så Niklas nu vet du vad som väntas! För det är jag väldigt sugen på idag :D Men i alla fall. Nu lite mer kaffe och en smörgås sen sminka sig lite och sen gå!

Trött som fan.

Ska sätta mig och kolla på The Big bang theory nu. Satt och spelade med storebror och Niklas men orkade fan inte mer. Så nu i stället för att muppa mig med dom så ska jag kolla på serier och dricka Franks Energidryck och springa fram och tillbaka mellan köket och datorn för att röka bara för att man är så uttråkad och rastlös. Jag måste sluta röka. Jag ska sluta röka. Jag hatar att röka men ändå står jag där som en jävla skortsten och suger som om det vore på liv och död. Nej kanske inte riktigt så illa. Men det är ett beroende jag vill vara utan. Ett beroende som kostar väldigt mycket pengar. den dagen jag slutar röka så ska jag lägga alla pengar jag egentligen skulle ha lagt på cancerpinnar i en sparbössa och köpa något eller bara spara tills man behöver dem. Kommer ju bli massor av pengar då jag faktiskt röker ett paket på två dagar. Ibland röker jag mer och ibland röker jag mindre. Tänk vad mycket pengar det blir på bara 6 månader! för sig att det är 160 kronor i veckan. 160x26=4160. Ja alltså inte jätte mycket pengar men om man tänker på att det är pengar som bara går upp i rök så är det massor. Sååå jag tänkte att när jag fyller år så ska jag sluta röka. Och jag ska göra allt för att försöka hålla det. Fast inte käka massor av nicotin tuggummin och grejer. Nej sånt är bara äckligt. Käka vanliga tuggummin och tugga på gurka. Mums! Men det är några veckor kvar så vi får väl se. :P Men nu ska jag i alla fall hoppa in i min egna lilla värld med Sheldon och Leonard. Bazinga!

Ohh btw de som känner för det får gärna köpa dessa två t-shirts till mig. ;)

Städar.

Idag så är det dags att städa. Har redan bytt lakan och så samt dammat. Bara dammsugning och golvtorkningen kvar. Så härligt väder det är idag också! :D Önskar att vi hade balkong. Hade räckt med en franskbalkong. Men nej då ni får ett stort fönster i stället! Jaaaa! Eller? Nej.. Vill ha en balkong man kan sitta ute på när det är så skönt väder ute. Hade ju varit underbart. Nog för att vi ska leta efter en större lägenhet alltså men ändå. I sommar kommer det bli hur varmt som helst i denna lägenheten eftersom att solen ligger på heeeeela dagen. Och på vintern är det iskallt.

Men i alla fall. Ta tag i saken och börja dammsuga kanske? Ja så får det bli :P

Ambassadorrrrrrr

Wohooo fick nyss titeln Ambassadorrrrrrr på min lvl 53 warrior! Inte illa va!? :P Haha faktiskt enklare när man är låg level och kör instancer hela tiden. Vi har fortfarande inte kollat på film utan satte oss och spelade när vi kommit hem i stället för att Jonas suttit och väntat på oss sen två tiden. Vi fick ju för oss att åka till mamma och äta god mat i stället. ;) I morgon ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Jag ska städa lite och tvätta en maskin eller två men något annat än det ska vi inte göra. Sova länge också. Det står på schemat. Men jag har en förmåga att alltid vakna halv elva eller tolv. inget däremellan utan precis de tiderna. Det är ju ändå rätt sent så mig spelar ingen roll. Men i morgon baraföratt så kommer jag väl vakna jätte tidigt och inte ha ro till att ligga kvar och somna om.

Jag har varit en liten irriterad kärring idag. Måste bara säga att PMS är djävulens påhitt. Mens överhuvudtaget är djävulens påhitt! Men har inte varit alltför illa. Tror jag inte i alla fall.

På måndag börjar Niklas skolan! Han är glad för det och det är jag med. För då vet jag att han slipper gå hemma och bli irriterad på mig och så kommer jag att komma iväg till skolan också. Har blivit lite lat på den fronten faktiskt. Fy på mig! Han får pengar från CSN jag får pengar från CSN och vi kan äntligen sluta tänka på vad saker kostar och jag kan äntligen få köpa ett par hela passande byxor! Wohoo! Inte för att jag inte har fått det förut utan mer för att jag tyckt att vi inte har råd med att jag lägger massor av pengar på kläder. Så jag har gått runt i för stora och halvt trasiga byxor. :P Och en kjol när byxorna är i tvätten för ja jag har bara två par byxor! Niklas ska beställa en dator så han är överlycklig och det innebär att jag får hans gamla så win/win!


Sitter nu hemma hos mamma och är hur mätt ...

Sitter nu hemma hos mamma och är hur mätt som helst! Det blev chili con carn och det var jätte gott. Den där Niklas gör ju faktiskt väldigt god mat. Till efterrätt idag blir det kladdkaka med mini marshmallows och grädde. Men ska låta maten smälta lite först. Och i kväll blir det att mysa med Niklas och kolla på Lejonkungen. :D men nu hjälpa de två skitungarna att sy en orm av Emil gamla byxor. :P


Undebart med sol!

Idag är jag på bra humör! Lyssnar på musik njuter av solen skiner och väntar på att Niklas ska bli klar i duschen så vi kan åka till mamma och äta lite god mat och gratta storebror som fyllde år igår samt träffa lilla My. Så liten är hon ju inte längre men vad gör väl det. :P Julia och My ihop = katastrof. Ibland i alla fall. Två tjejer med starka viljor som ska leka ihop. Ojojoj. :P Men det brukar funka bra.

Ja till mat idag vet jag inte ritkigt vad det blir faktiskt. Mamma ville ha chili con carne men vi får väl se vad det blir. Jag känner inte för något speciellt så mig spelar det ingen roll.

Jag fyller år om 17 dagar! Jag tycker inte om att fylla år. I våran familj är det inget speciellt alls. Eftersom att våran familj inte står så nära varandra så blir det oftast bara mamma,storebror,lillasyster,jag,morfar och hans fru. För mig så duger det alldeles utmärkt. Bara jobbigt med massor av folk som kommer och som man ska ge massa tårta och kakor och saker till och som man måste stå ut med i flera timmar. Det är ju bara jobbigt. Det är samma sak med julafton. Förra året alltså den julen som var så var det bara jag och mamma. :P Sen på juldagen kom Niklas ner :D Så den julen var alldeles perfekt för mig. :)

Nu ner till mamma som står och väntar utanför!

Film.

Nu har vi kikat på två filmer. Och båda var faktiskt väldigt bra. Den första hette Never back down och handlade om en kille som fightades och hade sig och sådär. Vill ni ha en bättre beskrivning som gör att ni faktiskt fattar vad filmen handlar om får ni väl sluta vara lata och kolla upp det själva. Den andra filmen var TRON Legacy. Jag trodde verkligen inte att den skulle vara något för mig men jag tyckte faktiskt att den var jätte bra. Ni som inte vet på ett ungefär vad den handlar om borde skämmas lite i alla fall.

När vi ändå är inne på filmer och sådär så ska jag faktiskt erkänna att jag tycker om att kolla på bl.a Highschool Musical och Bring it on m.fl. Jaaa jag vet att det är lite halvt barnsliga väldigt tjejaktiga filmer men jag måste ju erkänna. En film jag faktiskt tycker om himla mycket är Moulin rouge. Ja jag tycker om den väldigt väldigt mycket! Den är ju så bra! Kom på för ett tag sen att jag inte har sett den på länge så då "lånade" jag den från internet och satte mig för att kolla med stora ögon och lite gråt i ögat och lite skratt. Jaaa. En annan film jag tyckte om för längesedan var Coyote Ugly. Jag tycker väl fortfarande om den. Låten som hon sjunger i filmen är enligt min åsikt bättre än när LeeAnn Rimes sjunger den. Sådeså! Ja men nu ska jag väl inte säga så mycket mer här utan typ packa ihop mig och antingen kolla på en film till med Niklas eller slänga sig i sängen och sova. Han håller på att ladda ner en film men det var en överraskning så jag vet fortfarande inte vilken film det blir i sånna fall. Surprise surprise!


Mat, mys och gympasalar.

Är sådär lagom seg just nu. Vi har handlat lite och så har Niklas börjat med maten. Den står och puttrar på spisen. Det blir spaghetti och köttfärssås eller pasta bolognese som det så fint heter. :P Lunchen är uppäten och den bestod av Gorbys piroger väldigt smaskigt. Och nu medans köttfärsen puttrar lite så ska vi spela starcraft. Idag åker vi inte till mamma och firar min bror för det känns lite tjatigt att faktiskt åka dit och käka varje dag. :P Taskigt mot lilla mamma ju. Ne men har inte riktigt koll på om vi ska dit i morgon och laga mat eller inte. Får väl se vad tanten får för sig sen. Får prata med henne senare helt enkelt. :)

Idag blir det att lyxa till det lite också. Chips och hemmagjord dipp. Massa vitlök! Moahahaha! Så gott! :D Sen har jag sagt till Niklas att vi måste ladda ner och titta på Lejonkungen! Och Djungelboken men den får jag nog titta på själv för han tycker att den är tråkig men jag gillar Baloo! Så ska kolla lite med honom om han känner för att fredagsmysa lite idag. :P Vilket innebär att kolla på barnsliga filmer och äta chips och dipp tills man knockar grannen så fort man öppnar truten.

Och så för att klaga lite så. Var den där jävla snön tvungen till att komma eller!? Jag tyckte om när det var sol och snön smälte! Och så kommer fanskapet tillbaka och gör det blött och slakigt och äckligt igen. Så ja nu känns det lite bättre. :)

Och seeeeeen så vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer. Jo i måndags var vi med och kollade på när lillasyster tränade fotboll vilket hon gör i gympasalen jag hade gympa i när jag var runt 11-12 och det såg fan precis likadant ut nu som det gjorde då. Nog för att nästan alla gympasaler ser identiska ut med det där jävla golvet man skrapar upp och bränner sig på om man trillar och de där gummimattorna som inte är det minsta hygieniska någonstans och så de där äckliga duscharna i omklädningsrummet. Tacka fan för att man inte har gympa nu. Usch!



God morgon då för fan! :D

Idag vaknade Niklas jätte tidigt av någon konstig dröm som har med varulvar att göra. Jag gick upp och rökte lite och gick sen och la mig igen. Han satte sig vid datorn och sen väckte han mig med kaffe! Hur lyxigt är inte det!? :D


Idag fyller min bästa (och enda) storebror år så grattis till honom!

Jaaaa! Och idag händer det väl inte så mycket kan jag tro. Vi ska väl gå och handla lite mat så vi har något och äta och i helgen ska vi till mamma och käka. igen... Hon och Niklas ska äta flygande Jacob medans jag och lillasyster kör på gammal hederlig kyckling med currysås. :P


Klockor!

Köpte två klockor idag. Eller ja en fick jag av mamma och den andra är till min bror. Jag och min bror har nämligen varit och kikat på dessa klockor innan och blivit lite småkära i dom då man kan ta bort själva uret ur armbandet och byta med en annan färg. Så vi hade ju planerat att köpa olika färger och byta med varandra. Så eftersom att han fyller år i morgon och jag fyller år om några veckor så fick vi en var av mamma i present men de färger vi ville ha fanns ju självklart inte inne och han visste inte när han skulle beställa hem dom. Nehepp! Vi ville ha en chockrosa och en limegrön och byta själva klockan. För visst vore det tufft med ett grönt armband och en rosa klocka och tvärtom! Jag vet! Gör snyggt! Men!!! Jag köpte en svart och en orange istället. För bror ville ha en svart också så han får väl börja med den så får vi kika sen igen när dom har fått in fler. Och jag tyckte faktiskt omd en orangea för den var lite snygg sådär. Men ville ju gärna haft den chockrosa bara för att. :P Sen hade ju inte den lila varit fel heller men den var ju också självklart slut. Det fanns bara orange,blå,svart,vit och baby rosa kvar. Märket är DMND förresten. Väldigt snygga. ;)



Idag har vi även varit i skolan. Alltså jag och Niklas. Han pratade med studievägledaren och skrev in sig så på måndag börjar han skolan. Stora pojken! :D haha. Ne men det blir nice sen. :)

Nu ska jag spela lite innan det blir dags att åka iväg till mamma som bjuder på mat idag. ;)

Ligger i sängen nu och hade tänkt sova lit...

Ligger i sängen nu och hade tänkt sova lite. Har varit lite dålig på att skriva blogg mest för att jag hellre velat ligga och sova hela dagen med täcket uppdraget över huvudet. Har bara varit några sådana dagar. Men nu ska jag försöka mig på det igen! I morgon blir det skola och plugga massor. Niklas ska också till skolan i morgon för att prata med studievägledaren och sådär. Sen ska vi väl inte göra så mycket. Handla lite mat för de sista pengarna ska vi göra också. För soc tycker ju tydligen att eftersom att jag får hela 8000:- i månaden så är jag försörjnings skyldig för Niklas. Så roliga dom är. Fast de har ju regler och bestämmelser men ändå. Jag får drygt 8300:- i månaden och hyran ligger på 3200:- elen är skitdyr och telefonräkningen ska vi inte prata om. Dumma iphone! Nu ska jag slå Niklas lite för att han kommer med sina kalla händer! :P


Konstiga ord.

Usch nu sitter man här nyvaken och seg. Ser ut som ett lik gör jag också. Varför måste man bli så svullen runt ögonen? Nu är det som stora påsar under också. Inte bara svullna ögonlock. Det är ju tur att det går över under dagen men det tar ju tid. Så under tiden får man gå och skrämma livet ur folk man träffar. Stackare.

Nu ska jag väl försöka mig på det där med orden i Etik och livsfrågor. Svårare än jag trodde faktiskt. Konstiga ord. Sen ska jag skicka in den och hoppas på att det blir godkänt. Och seeeen ska jag jobba lite med medicinsk grundkurs. Diabetes och endokrina organ. Just precis....

Hej!

Nyvaken

Idag blir det till att städa lite här hemma. Glömde ta med plugg från mamma så de sista två hyllorna får allt ta och vänta lite. Vi vaknade nyss så nu sitter vi och dricker kaffe. Ja har ju inte så mycket mer att skriva faktiskt. Hjärnan har inte kommit igång än. Det kommer senare. Hoppas jag.

Woooooow!

Känns skönt att det är helg. :) Kollade nyss på när Niklas spelade mot Niffe i sc2. Stackars lilla Niffe. Rätt kul att se på faktiskt. :P

Maten hos mamma var i alla fall hur god som helst. Min bror som också kom och käkade var den osociala lilla människa som han brukar vara. Satt mest i soffan och smsade. Hur kan två personer som är förlovade och ses nästintill varje dag ha så mycket att smsa om?! Jag förstår inte det. Fast sen så är det väl lite hormoner hos henne också. Liten och aggressiv som gravid. Om en månad är det dags för bebis och jag blir faster igen! Känner mig rätt gammal faktiskt. Två brorsbarn har man och alla runtomkring får för sig att bli gravida. Ja herregud. Jag och Niklas kom faktiskt fram till det häromdagen att vi inte ska skaffa barn än för att vi glömde köpa mjölk! Man kan ju inte ha barn om man glömmer köpa mjölk. Eller? Jo det kan man ju men vi ska inte. Inte bara pga att vi glömde köpa mjölk. Haha. :P

Nu ska jag spela lite WoW med Niklas. Nördigaste paret ever. Yes! Spelar faktiskt på en Warrior. Ska tanka! Wohooo kommer ju funka bra! Tanka på paladinen gick ju inte så bra. Är mer för att dpsa för då slipper man bli så stressad när alla andra får aggro och dör. :P Och så slipper man ju få skäll för att man är en kass tank. Stackars mig. :P

Nu tjatar Niklas bäst att sluta blogga och börja spela. :P Hej då!

Mat!

Sådär nu ska vi snart iväg till mamma för att äta god mat. Vi tog det idag i stället för imorgon. Det är så härligt väder idag! Och jag har kjol på mig. Wow! Kände för att ha det bara för att det är sol. Sen är det ju säkert hur kallt som helst ute bara för att det blåser men skitsamma. Mina ögon är sådär fint svullna idag också. Ser ut som om jag inte har fått sova något. Tur man är snygg ändå. :P

Här är en bild på den fina hyllan som är lite sné. Inte för att det syns så mycket på bilden men. ;) Sen behöver ni ju inte bry er om att sängen inte är bäddad för det var hyllan det handlade om. :P


Snéa hyllor och kanelpotatis

Nu har vi i alla fall fått upp två hyllor. En över Niklas dator och en över sängen. Den över sängen är lite sné så vi satte tavlan lite snett. Men sängen ser sné ut men vi skyller på golvet. Skit bra! Vi måste skaffa lite mer plugg så vi kan sätta upp de andra två hyllorna. Får låna morfars borrmaskin lite längre. Han har ju så många ändå. Vi ska ta med kort vi vill ha utskrivna till mamma också. Skriva ut lite kort och sätta upp. Ska bara hitta lite ramar också men jag har för mig att jag har några i en låda ute på vinden typ. Någonstans. I nån låda.

På lördag ska vi till mamma och käka lite. Baconlindad kyckligfilé med kanelpotatis. Såååå gott! Tror jag det kommer bli i alla fall. Och till efterrätt blir det Toscapäron. Mums! Precis som Maria Montazami säger det i reklamen. Mums.

Alldeles ensamma.

Var lite dålig med att uppdatera igår. Men gick i alla fall till skolan sen hem och väckte Niklas och sen följa Alex ner till tåget, sen åkte vi hem och Niklas gjorde mat medans jag tog bort sofföverdraget och slängde det i tvätten och plockade undan lite här hemma. Sen spelade vi lite och sen slocknade vi i sängen vid nio och det är anledningen till att vi är vakna såhär tidigt på morgonen. Det känns så skönt nu när det bara är jag och Niklas igen. :) Inget fel på Alex utan mer att jag inte är van vid att ha människor som sover här i en vecka om jag inte är ihop med dom.

Om några timmar bär det av mot skolan och sen ska jag väl hem igen och inte göra så mycket. Sätta upp lite hyllor ska vi i alla fall göra men jag vet inte om vi ska ta det idag. Det får vi se helt enkelt. Annars ska vi väl inte göra så mycket alls idag. Skönt det. :P

Sitter hemma och äter frukost. Bloggar i m...

Sitter hemma och äter frukost. Bloggar i mobilen bara för att jag inte orkar starta datorn. Snart ner mot skolan men först mammas jobb för morgonkaffet. I skolan idag ska vi väl försöka göra klart uppgifterna i etik och livsfrågor sen ska jag hem och hoppa liv i Niklas för han sa att jag fick hoppa på honom tills han gick upp. Men gör jag det blir han nog lite arg och får ont så jag skippar det. Gör i ordning lite kaffe och väcker honom med i stället. Lite trevligare. :P Men nu mot Bingon! Tjing!


WoW nörd.

Är sådär trött men känner inte riktigt för att sova utan sitter och roar mig med att göra massor av quest på min hunter. Har snart Loremaster of Cataclysm, bara Vashj´ir kvar den tråkigaste av dem alla. Jag har 3 stycken som är level 85 nu. En hunter, en präst och en warlock. Huntern spelar jag mest på nu. Förut spelade jag mest på min paladin som inte kommit längre än till 82. Prästen spelar jag inte så mycket på eftersom jag gör så sjukt kass dps på den och för att jag inte orkar bry mig så mycket. Locken är den jag är kär i men orkar inte på den heller. Huntern är den första karaktären jag gjorde och är den jag tycker är roligast just nu. Har försökt att spela upp min druid till 85 men eftersom att man spelar på en PvP server så hinner man göra en quest innan nån alliance kommer och tycker det är jätte roligt att döda mig så då skiter jag i det.


Människosyn

Sitter hemma nu och läser i Etik och Livsfrågor boken och är faktiskt väldigt intresserad. Kanske ska ta och börja läa den ordentligt i stället för att bara kika lite i den.

"Regression - Fungerar så att människan går tillbaka till tidigare utvecklingsstadier i livet. När stora krav ställs på henne så vill hon ta mindre ansvar för situationen och fly till mindre kravfyllda aktiviteter. I stället för att läsa kursboken och på allvar ta ställning till dess innehåll ägnar den studerande kvällen åt att följa en såpopera på TV och därefter se en video"

Det där stämmer in på mig och de flesta jag känner faktiskt. Fast jag spelar WoW eller Starcraft2 i stället. :P
Sen var det en sak till jag läste som fick mig att tänka lite.

" "Jag tror att jag har valt att arbeta inom vården, omsorgen eller hemtjänsten för att jag vill hjälpa människor som har det svårt." Psykoanalytiker skulle kunna säga att de egentliga motiven är: "Du vill känna makt över andra. De ska vara beroende av dig för då känner du dig betydelsefull. Genom att hjälpa andra kompenserar du de skuldkänslor, som du har mot din mamma eller någon annan anhörig."

Sitter och läser om människosyn. Olika människosyner. Jag läser ju fortfarande basen till Undersköterskeutbildningen och har senare tänkt att snöa in mig på psykologi. Undrar hur det ska gå.

Pojkarna bus och fågelskrämman.

Idag är jag trött. Pojkarna hemma busade jävel med varandra inatt. Sov hur dåligt som helst och vaknade hela tiden. Men det är ju tur att dom har det roligt i alla fall. I morgon åker ju Alex hem så då får jag ju sova. Jag ligger och skrattar lite för mig själv i sängen när dom håller på för lite roligt är det ju. Sen när Jocke sitter med på vent med sitt speciella skratt så ligger man och skrattar lite extra. Jag är nöjd med mitt liv just nu. Det är ingenting som känns jätte jobbigt eller som jag inte är nöjd med. Finns ju hur mycket saker som helst jag egentligen skulle vilja ha eller göra men man måste ju vara lite realistisk också och inte bara drömma sig bort hela tiden. Jag har Niklas, jag har en lägenhet och jag går i skolan. Sen det jag vill är att resa hur mycket som helst, skaffa ett stort snyggt hus eller en stor fin lägenhet och jag vill ha massor av pengar och jag vill ha ett jobb. Men det är sånna där materiella saker som jag faktiskt skulle klara mig utan. Förutom jobbet då det vill jag ju verkligen ha. Men det är ju sånt man förhoppningsvis får när man är klar med utbildningen. ;) En sak till som gör att jag blir lite nöjdare med mitt liv är ju att jag faktiskt har gått ner 53kg. En hel liten människa har jag gått ner. När jag tänker på hur mycket jag vägde innan så mår jag bara dåligt och undrar hur i helvete jag tillät mig att göra så mot mig själv och att jag faktiskt inte insåg hur illa det var då. Men nu 10 månader senare och 53kg lättare är jag hur glad som helst över det. Jag har blivit benig på vissa ställen och jag får på mig kläder jag bara kunde titta på förut. Handla på den vanliga avdelningen i stället för på den för stora kvinnor. För hur snygga kläder finns det där egentligen? Alla kläder ser ut som tantkläder. Inte så roligt för en 22åring att gå runt med direkt. Uesch. Nog om det nu.

I dag blir det tatueringsdags. Niklas ska tatuera in zerg märket var det väl tänkt och jag ska väl hitta något att tatuera in jag också. En streckgubbe kanske? Jag vet vad jag vill ha. Ni vet den där svampen i Super Mario den där 1up svampen. Den vill jag ha på handleden. Sen vill jag ha yoshi på andra handleden. Sen vill jag ha Peaches och Mario och Boo och alla andra också. Jag vill ha en super Mario tatuering. En som täcker hela armen. Eller kanske benet. Men det blir ett projekt jag får börja på när jag har jobb och pengar. :P Alex ska få tatuera in nåt på mig jag vet bara inte vad än. Det är mitt problem för idag. Vad i helvete ska jag ha?


Försäljare.

Snart dags att gå och lägga sig känner jag. Somnade brevid Niklas förut när jag hade ätit min banan. Tänkte att jag skulle ha väckt honom då men råkade typ blunda i en timme. I morgon blir det skola för att göra klart det sista för denna veckan så man kan ta det lite lugnt sen. Som om jag inte gör något annat. Tycker jag stressar upp mig för massa småsaker hela tiden och det gör jag ju också så.

Idag kom det två dammsugarförsäljare hit. Jag öppnade dörren dum som man är. Jag är alldeles för trevlig mot försäljare. Jag kan inte bara säga nej och stänga dörren eller säga nej och lägga på luren i örat på dom. Det är ju faktiskt deras jobb. Sen att jag i stället slösar deras tid genom att bara lyssna och vara allmänt ointresserad hör ju inte hit. För jag har aldrig köpt något av en försäljare. Vill jag ha något går jag ju till en affär. Han frågade hur ofta jag städar och innan han gick så sa han att han inte ska störa mer för jag stod väl och diska. NEJ jag lagar mat! Bara för att han störde mig i potatisskalandet så vattnet stod på ute i köket. Niklas satt i vardagsrummet under hela tiden de där nissarna var här och skrattade och efteråt mobbade han mig. Men jag kan inte bara säga nej och stänga dörren. De var ju faktiskt trevliga. Eller ja han som pratade i alla fall. Den andra var ju för blyg för att ens kolla på mig typ. Utmärkt yrke för den som är blyg. ;) Jag sa i alla fall till Niklas att nästa gång får han öppna dörren så slipper jag det där tjatet. :P

Ja jag tänkte att ni kanske ville se en bild på mitt fina hår. Det syns ju inte sådär jätte bra men det är jätte rött i hårbotten och så blir det mörkare ju längre ner mot topparna det är. :P



Nu blir det liiiiiite mer wow nördande innan jag slänger mig i sängen. ;) God natt allihopa!

Frukost

Sådär ja. Då har man varit i stan en lite stund. Varit på kronans droghandel och hämtat ut lite finfina saker. ;) Konstigt namn på ett apotek faktiskt. Kommer ut därifrån med en illorange påse där det står Kronans droghandel på. Fint det. Kilade även in på willys för att handla middagsmat till idag det är ju så dyrt att handla på kvantum som ligger precis utanför dörren typ. Apdyrt till och med. Jaja men idag blir det köttbullar, potatis och brunsås. Sen köpte jag bananer. Så nu ska jag äta en banan och dricka nyponsoppa för jag har insett att jag behöver mer vitaminer för det räcker nog inte med dom jag redan tar. Så kör på bara! Sen är det ju faktiskt gott också.

Kom hem för en lite stund sen. Trodde Niklas skulle vara vaken men den jäkeln hade hoppat ner i sängen igen. Men han sov bara i 3 timmar i natt för han bad faktiskt mig väcka honom när jag gick upp. Så han kan få sova lite. :) Väcker honom om nån timme igen när jag fått något gjort på skolarbetet. Men jag hatar att smyga runt här hemma för att dom sover. Men jag märkte igår när jag skulle väcka dom att de inte vaknar så lätt. Satte på musik i Niklas dator och höjde volymen men dom rörde inte en fena! Så jag tror nog inte jag behöver vara så tyst faktiskt. Sen så gör det ju inte så mycket om jag nu råkar väcka dom. :P

Ännu en måndag.

Så nu är det måndag morgon igen. Dags att dra till skolan och göra lite nytta idag efter att ha gjort absolut ingenting i 4 dagar. Etik och livsfrågor står på tur idag. Hitta 3 artiklar man ska diskutera. Det ska nog gå och ordna kan jag tro. Kaffet är uppdrucket, Niklas är vaken och nu dags att snöra på sig skorna och vandra ner mot den stora staden. Uppdaterar senare!

Redhead!

Har nu färgat håret en sista gång. Den här gången är det rött och inte oranget och nu får det vara tills nästa gång jag färgar håret. ;P

Nu har Alex varit hos oss i 5 dagar och jag har inget emot det. Men viljan att kunna få vara själv är något som jag saknar. Det är något med att ha någon här så länge. Det blir liksom lite mycket. Jag vill kunna mysa i soffan med Niklas till en dålig film. Alex åker hem på tisdag eller onsdag och Niklas ska ju snart upp till Stockholm igen för att umgås med Benjamin och då är han ju borta i ca 5 dagar eftersom det är billigare att åka på torsdagar och tisdagar i stället för på fredagar och söndagar. Men sen så är det bara jag och Niklas igen. :) Sen känner jag också att jag börjar bli irriterad på småsaker men försöker att låta bli. Känner mig så dum. Är man dum när man känner så? Att man vill vara ifred lite. Att man vill vara ifred så man inte behöver bli så irriterad på små skitsaker. Gå runt och vara lite halvsur. Usch känner mig som värsta bitterfittan. :P Men finns ju all tid i världen ju! :D

Nu röka lite äta en chokladbit och må illa. Tjingeling!

God morgon

Har varit vaken i typ 2 timmar nu. Har hunnit dricka kaffe och duscha. :) Lika bra att gå upp tidigt så man somnar ikväll eftersom man ska upp till skolan i morgon igen. Pojkarna ligger fortfarande och sover. Niklas hade ställt klockan på 12 nånting så jag ska göra lite kaffe sen så han får när han vaknar. :P Är lite småseg idag men det beror väl på att jag somnade vid halv fyra vaknade vid fem och sen gick upp vid åtta. Somnar tidigt ikväll i alla fall.

Ska jobba lite på Etik och livsfrågor idag hade jag tänkt. En uppgift där man ska förklara vad orden har för betydelse för en själv. Lite halvflummigt men det funkar väl.

Jag vill köpa en ny hårfärg. Det röda är numera orangeaktigt i hårbotten. Man kan väl inte förvänta sig bättre när färgen bara kostade 30:-. Men den såg ju i alla fall skit snygg ut på kartongen! :D

Nu ska jag spela lite till innan Niklas vaknar. Tjingeling! :)

Stroganoff är mumsigt

Nu har vi även varit och handlat. Korvstroganoff med ris blir det till mat idag. Så gott! I alla fall när Niklas gör det. ;) Bäddat rent i sängen också. Det är ju så skönt att lägga sig i en renbäddad säng när man är nyduschad och ren! :P Imorgon blir det väl lugnt ungefär som idag. Fast utan städ då. Bara lite tvätt. Måste köpa ny säng. Min/våran är så sliten. Och sluta tänk på snusk. Den är gammal. Blir till att spara pengar till en ny stor härlig säng. Gärna en sån där continental säng! :D Önska sig pengar när man fyller år så har man ju i alla fall kommit en bit på vägen. :P Fyller år om precis en månad. Blir hela 23 år gammal! Ojojoj. Inte konstigt man fick ett oranget kuvert hem häromdagen. Jag vet att alla får det. Eller ja de flesta men ändå. :P Sen så ville ju de på banken prata pension med mig. Jag sa att jag pluggar och inte vill ha ett pensions snack än. Måste ju ha jobbat lite mer först.

Nu ska jag lyssna på lite mer Michael Jackson och kolla på när min karl lagar mat. :D

Städat! :)

Idag har jag varit dålig på att blogga jag vet. Vaknade alldeles försent idag med. 13.15 visade klockan när jag kikade på den. Jag hoppade upp ur sängen gick ut i köket rökte morgon ciggen, satte på kaffe sen gick jag och la mig i sängen igen i väntan på att kaffet skulle puttra klart. Och sen spelade jag lite. Och nu har jag äntligen städat! Hallelujah! Ser fortfarande stökigt ut eftersom att det står en dator på vardagsrums bordet. Eller jaa brevid med en skärm på bordet. Och jag hittade oboyglaset som blev utspillt när Alex var elak mot budda. Det låg under soffan. Intorkad oboy. Mysigt! Vi ska eller jag eller vi. Ja i alla fall ner till affären och köpa nåt man kan äta. Nudlar är billigt och bra.

Hämtade äntligen ut min kjol och min BH igår. Jag ångrar inte att jag köpte det konstigt nog. :P BHn sitter bra och kjolen var snygg. Jag tycker att jag kan unna mig det lite i alla fall. :P

Och det där med skolan. Jag vill inte mer! Har ingen lust eller ork alls längre. Hittade mina målarkläder i förra veckan nångång och jag insåg att jag faktiskt saknar det. Kollade lite med en kompis som är målare hur man ska gå tillväga om man har IG i 4 måleriämnen men han sa det att eftersom att de inte var så viktiga saker så tror han att om jag nu söker jobb som målare så ska det inte vara några problem. Det var lite roligt att höra faktiskt. Så när jag är klar med Undersköterske utbildningen så kan jag bli en målande Undersköterska. :P

Bullar!

Nuuuu är jag hemma! Eller ja jag kom hem vid halv nio. Men jag har plockat iordning lite här hemma och sådär. Men det blev bakat massa kanelbullar och kladdmuffins. Så mumsigt! Niklas är nöjd i alla fall. :P Sitter just nu med både kaffe och energidryck. Är hur trött som helst. I morgon ska jag städa! Jag ska städa hur mycket som helst. Och nej jag är inte sur längre. Alex kommer inte ihåg vad han har gjort. :P Men man får väl börja fråga om personerna är rumsrena innan man släpper in dom i lägenheten. :P Har mobbat Alex lite för det. Frågat vad Budda gjort mot honom och att han nu har men för livet. Stackars lilla buddan. :P Ska köpa sån där sofftvätt också och skura soffan med. filten ligger i tvätten och golvet är ju skurat och routern funkar. Så ingen större skada skedd. Men i morgon blir det till att tvätta, damma lite, dammsuga och torka golv. Min stackars lilla fina lägenhet ser ut som ett litet slagfält.

Nu ska jag dricka kaffe och energidryck och nörda mig vid WoW med min alldeles snygga fina WoW tröja på mig. ;)

Efter igår kommer jag verkligen ihåg varfö...

Efter igår kommer jag verkligen ihåg varför jag inte tycker om varken krogen eller fulla människor. Vi gick ner till krogen alla tre men efter en timme ungefär så vill både jag och Niklas gå hem men Alex vill vara kvar. Så vi säger åt honom att ring när han ska gå hem så vi kan gå och möta honom. Jag och Niklas går hem och vi sätter oss och spelar lite medans vi väntar på att Alex ska ringa. Krogarna stänger ju 2 här i Skövde så vi väntar tills strax efter två och ringer Alex men han svarar inte. Vid tre tiden svarar han och vi går för att möta honom. Han är jätte full och har ingen jacka. Vi går hem med honom, han får några mackor och ett glas oboy sen somnar han. Efter ett tag går vi också och lägger oss men det dröjer inte länge innan vi hör/ser att Alex reser på sig då får han för sig att ställa sig i hörnet av soffan och kissa. Han kissar på hörnet av soffan, på min budda staty och på routern. Niklas drar iväg med honom till toan och råkar då välta datorn där det står ett glas oboy. Så nu är det både kiss och oboy på golvet. Yay! Bara att ta fram moppen och börja torka golv. Så just nu är jag inte den gladaste människan och jag sitter och bloggar i mobilen. Jag säger då det. Jag hatar fulla människor och vad dom kan tänkas att hitta på. Ska snart till mamma och baka. Idag är jag lite smått arg och irriterad och vill städa. Jag vill städa! Ser ut som ett jävla slagfält här hemma. Ni vet att man blir sådär arg och irriterad så man bara vill slå nån och det känns som om man vill börja gråta och skrika. Well thats me right now. Tur man ska till mamma.


Öl!

Börjar bli lite smått onykter. Pojkarna har ett litet krig med varandra på facebook och jag ska väl snart ner och köpa ciggaretter. Ska sluta med sådana dumheter det är inte bra. Börjar bli mer och mer nöjd med mina nya hårfärg. Skulle vilja ha den lite rödare men det får man väl ta senare. :P

Mot Kvantum och tillbaka!

Hår!

Nu sitter jag här med nyfärgat hår. Syns inte riktigt så mycket. Bara i hårbotten där det sandréfärgade håret var. Sen så skiftar det väl lite i rött resten av håret. Meeeeen får väl ta och fortsätta färga det rött så till slut kanske hela håret är det. Annars kan man ju blondera håret tills det är oranget det är ju snyggt. Kanske inte. Alex sitter här med en systempåse på huvudet med hårslingor utstickandes. Han ser inte riktigt klok ut. :P Niklas står inne i badrummet och rakar av sig håret! Åhhh. Kommer sakna hans hår. Men han snaggar alltså inte hela håret vilket innebär att han fortfarande har lite hår kvar man kan gosa med. Kommer ju bli en stor skillnad om man jämför med det långa lockiga hår han hade förut. :P

Jaja nu dricka mer öl och lyssna på lite mer musik. Hoppas på att känslan av att man vill gå ut på krogen kommer. :P

Sovmorgon

Jag har sovit alldeles för länge! Jag vaknade ju iofs vid fyra i natt och var rätt pigg. Somnade om efter en liten stund men ändå. Sen att jag inte gick upp förens vid 12 idag är ju faktiskt lite illa. Fast sover man så länge behöver man ju det eller hur? :P Sitter här och dricker lite kaffe nu. Ska väl snart börja med att färga håret. Vet inte om jag vågar riktigt. :P Men som sagt man kan ju alltid färga över. Ska väl ge mig på det där med att klippa pojkarna och färga deras hår också så idag har vi frisörsalong här! Så för de som orkar pallra sig upp för alla trappor har vi Drop in!

Nu nörda sig lite framför WoW eller något.

Fjortisfylla och annat skräp

Nu tror jag verkligen att jag ska ta och lägga mig. Sitter och dricker energidryck men det funkar inget vidare. Sen om jag kommer kunna sova med gapande pojkar och musik här är väl en annan sak. Tur man är ledig i morgon och att jag faktiskt inte störs så mycket utav det. Jag somnar ändå som tur är. :P Nu borsta tänderna och bli full på Listerine. Svider så förbannat i munnen. Är nog inte tänkt för personer som biter sig så mycket i läpparna som jag gör. Det är en liten vana jag har. Att sitta och bita mig i läpparna och insidan av kinderna.

Tröjorna vi köpte förut. Jag och Niklas köpte likadana wow nördiga tröjor och det första jag sa när vi kom hem var att vi ska INTE ha på oss dom samtidigt. Hemska tanke. Den dagen vi går runt i likadana kläder så får ni gärna skrika och fråga vad fan vi håller på med för hur fult är det inte med de äldre människorna som går i precis likadana jackor och träningsoveraller? Var det REA eller!? Det är inte sött. Det är inte gulligt. Det är inte fint. Det är ingenting. Aldrig att jag ska bli sådan. Då går jag hellre runt som i En kejsares nya kläder. Det vill säga spritt språngandes naken.

Planerna för i morgon är väl att sova så länge man kan vilket innebär att jag förmodligen vaknar vid åtta medans pojkarna sover tills jag väcker dem. Sen efter det ska jag tydligen färga och klippa hår på pojkarna och även färga håret på mig själv. Ska bli rödhårig var det tänkt. Det är tur att man kan färga över det om det inte blir bra. :P

Kan ju även uppdatera med att säga att näsan börjar mista sitt röda sken! Kan även säga att när jag plockade ur tvättmaskinen förut så råkade jag komma emot gummisaken vid luckan med lillfingernageln så den fastnar och böjer sig. Men inte så den går av utan bara så att den lossnar från halva fingret typ. Började blöda och ha sig. Har inte riktigt varit min dag idag tycker jag. Eller ja första halvan av dagen var bra men sen verkar det bara ha gått utför. Ja och i morgon ska jag dammsuga och torka golv. Har sölats massor här idag. Blir lite sådär ångest aktig men har låtit det vara idag för att jag helt enkelt inte har orkat! Ja och i morgon ska vi även ut på krogen. Massor av öl och grejer. Kan ju säga att jag inte har varit ute på krogen sen jag var runt 19. Alltså nästan 4 år sedan. Kan ju inte säga att jag har känt något behov av det. I alla fall inte här i Skövde. Samma människor som är ute i princip varje helg så det är ju inget nytt menar jag. Sen är det ju mest sånna som nyss fyllt 18 och jag tycker inte om hur vissa kan beté sig ute på krogen. Lär er hantera alkoholen! Jag kommer ihåg sista gången jag var odrägligt full. Jag var väl runt 16-17 och somnade i ett badkar efter att ha druckit hemmagjord Baileys och Redbull vodka. Det var riktigt illa och äckligt. Jag dricker inte Baileys längre. Inte sprit heller. Fy fan säger jag bara. Tequila funkar fint. Men inte Tequila Rose. Det är bland det äckligaste jag har druckit. Rosa och sliskigt.

Sängen var det ju! God natt.

Rudolf med röda mulen

Förut när vi skulle äta började det killa så in i helvete PÅ näsan så jag började ju klia och ha mig men det gav sig verkligen inte och eftersom att jag har naglar så rev jag mig ju lite på näsan. Inte så att det började blöda men nu ser jag ut som Rudolf med röda mulen eller en väldigt onykter människa. Lite små gulligt sådär. :P

Och ja jag gjorde det. Jag fyllde på mitt WoW konto så nu sitter jag här och ska nörda mig ihop med Niklas och Alex. Men på något konsitgt vis så sitter jag här bloggar, kollar facebook och skriver på msn i stället. Dom tröttnar nog snart och lvlar ifrån mig. :P

Jävla shoppingmani

Nu sitter jag här halvdöd. Maten idag var hur god som helst! Baconlindade sambal oelek pannbiffar med potatis och brunsås. Har dock ingen bild men gott var det! Har varit en rätt händelserik dag. Först till skolan och göra prov sen ner till stan, gå runt där lite med Jonna, möta upp bror och gå och kika lite, möta upp Niklas och Alex och gå runt lite mer plus en fika, säga hej då till bror, gå vidare till systemet men hamnade inne på game först för det ligger ju mittemot så Niklas sprang in där, sen in på systemet och shoppa loss lite, ner till mammas jobb och slänga av allting i bilen, gå in och handla lite mat, och sen in till mamma och tigga skjuts hem med alla påsar och flak och grejer, väl hemma sen så började Niklas med maten och jag sprang väl mest runt som en yr liten höna, sen kom mamma och Julia med en brudkista heter det väl som morfar har gjort till mig och en borr vi ska låna och sätta upp lite hyllor med. Med sig hade dom lite fika så efter maten fick man kaffe och kladdkaka. Och sen diska lite och nu sitter jag här. Helt slut! Sov inte så mycket inatt så nu ska jag hoppa in i duschen och sen lata mig resten av kvällen. Jaa och på shoppingrundan idag hittade jag en toalettrullshållare, två tröjor och en ny näspiercing eftersom att den andra ramlade ner i handfatet och försvann.

Duscha!

Banan!

Sitter nu här i skolan och äter på min stackars banan. Det var riktigt jobbigt att gå upp i morses. Så trött! Somnade väl vid 2 tiden kanske och sen väckte Niklas mig när han gick och la sig. Inte med meningen dock. Vet inte riktigt vad klockan var då. Vi låg och pratade lite och det var så mysigt! Har verkligen saknat honom de dagar han var borta. Ska snart göra datorkunskapsprovet och sen får vi se om min bror hör av sig så vi kan ta en fika på stan. Sen ska jag väl hem till pojkarna och hoppa på dom tills de går upp. Om dom inte redan är uppe. Sen ska jag väl bokstavligen inte hoppa på dom. De får nog ont då. Men nu ska jag forsätta leka apa en stund och äta upp min banan tills provet startar. Uppdaterar senare! Puss och kram!

Paj och pojkar

Nu har vi käkat paj och den var jätte god! :D I morgon skolan för prov i datorkunskap men sen inte så mycket mer. På torsdag är det väl inget speciellt och inte på fredag heller. Tror jag i alla fall. :P Märker man väl! Nu ska jag väl kolla på när killarna spelar WoW bara för att jag är för snål för att fylla på mitt konto och så har jag väl inte direkt lust att göra det för känner att jag inte saknar det så mycket. Och jag vet att om jag väl fyller på så kommer jag ändå inte spela så mycket så lika bra att låta bli eller hur? :P

Pajbiten utan ost är min. Visst ser den mumsig ut!? :D


Make me some pie woman!

Försökte vila bort huvudvärken förut men gav upp efter en timme, nu sitter jag och spelar bort den med musik i stället. Kanske inte funkar men då är det ju i alla fall något annat som dunkar i huvudet! :P

Om 2 timmar är äntligen Niklas hemma igen! Jag vet att jag tjatar mycket om det men jag är så kär och kan inte låta bli. Har märkt att man blir rätt tjatig då. Men i alla fall. 2 timmar! Wihoo! Ska alldeles strax, om en liten stund, snart börja med pajen! De stora starka karlarna vill ha maten klar när dom kommer och det klart att den lilla försvarslösa kärringen fixar det då. Hahaha.


Har suttit och målat lite igen. Bara massa onödigt som jag känner för. Mest bara för att ha något att göra. Lyssna på musik och måla är min nya grej att göra när jag inte har något bättre för mig. Slår i alla fall att riva ur alla kläder i garderoben och sen lägga in dom igen eller att hitta på något annat som behöver städas. Städa gör jag så ofta ändå.

Nu.. HACKA LÖKEN!

3 månader.

Ja i 3 månader har jag och Niklas varit ihop idag. Men sen så pratade vi ju jätte mycket innan det och så. Men för 3 månader sen så frågade han om jag ville va ihop med honom och vi blev ihop. Sådär urgulligt eller hur!? Och förra helgen blev vi sambos så det går fort! Men vi träffades ju första gången för typ ett år sedan fast då var det lite rörigt för oss båda så det blev ju inget mer med det men nu så! Ska jag berätta hur vi lärde känna varandra? Det är lite nördigt faktiskt. Bara att köra på antar jag.... Vi träffades när vi spelade WoW. Han spelade på sin Shaman Healforhire och jag spelade på min Paladin Sjofn. Jag sprang runt i Tarren Mill och skulle döda lite gubbar för en quest och stöter på honom därnere bland dom råttliknande gubbarna. Han ser att jag är med i samma guild som hans kompis och frågar vad jag heter. Eller han frågar vad heter han? Eftersom att han självklart tror att jag är en kille. Typiskt karlar! :P Men i alla fall. Vi börjar i alla fall questa ihop och skriva om allt och ingenting. Lär känna varandra och sådär. Han joinar guilden med sin druid Blindead vi spelar lite mer ihop. Jag åker upp till Stockholm och träffar honom stannar i typ en vecka(?) åker hem och åker sedan upp igen. Han säger att han bara vill att vi ska vara kompisar. Visst serru grabben! Jag blir ju självklart besviken men förstår det. Lite rörigt för oss båda vid den tiden. Jag åker hem igen. Och vid denna tiden bor jag hos min mor vilket är en annan historia! Letar lägenhet som en tok och hittar en alldeles underbar liten etta 10 minuters gångväg från centrum. Perfekt! Flyttar in den 1 maj. Börjar prata med Niklas mer och mer under tiden och i Augusti, September nån gång så pratar vi massor. För vi slutade prata lite efter den sista gången jag var uppe. Men sen i Oktober eller November så bestämmer vi att han ska komma ner hit. Och jag som är så jävla dålig på att komma ihåg datum vet ju inte riktigt när han kom ner. Slutet på november? Ja men i alla fall. Nu är vi ju tillbaka i början för slutet på November blir ju början på december då vi blev ihop så. :P Det där med att komma ihåg när vi blev ihop på riktigt är ju lätt att komma ihåg eftersom att det är ju den 1 December. Sen så står det ju faktiskt på Facebook. :P Ja nu gick jag ju inte in på allt sådär jättemycket utan mer summerade det. Ska jag förklara och sådär mer lär det ju ta mig hela dagen att skriva. För då ska man ändra och komma på mer och ändra lite till. Så det får vara såhär. Vill ni veta något mer om vårat nördiga första möte så får ni väl fråga för fan! :P

Wohoo!

Äntligen är det tisdag! Bara att vänta på att klockan ska bli sex nånting så jag får träffa Niklas! Ska strax börja ta på mig lite och sen gå ner mot stan och gå till skolan. Är lagom pigg idag faktiskt. Lite huvudvärk men det går väl över. :P Har i alla fall fått in resten av pengarna från CSN idag och det känns skönt! :) Alla räkningar betalade jag i fredags så pengarna på kontot går till mat och det där jävla Ellos paketet jag beställde. Usch. Sen ska vi ju troligen ut på krogen på torsdag om unge herr Alexander får bestämma. Har inte varit på krogen sen jag fyllde 18 typ. Kanske beror på att här i Skövde så känns det inte så lockande att gå ut. Inte för mig i alla fall. Alltid samma personer som går ut och som man stöter på. Jaja nu ta på sig några stora kläder och strax ringa och väcka Niklas.

Har förresten fått ha mina morgonrutiner nu när han har varit borta! Men är gärna utan dom bara han är här faktiskt. See you later alligator! In a while crocodile! Men för livet av den där jävla filmen. Läskiga clown!

RSS 2.0