I skolan.

Snart dags för prov! Yay.... Moahaha nej det ska väl gå bra hoppas jag.

Efter skolan ska vi åka och kika på en ny datormus till mig. Vill egentligen ha Steelseries IronLady mus men får väl ta och nöja mig med någon annan. Jag är inte så kinkig som tur är. Enda kravet jag har är att det är en fram och bak knapp. Och scroll så klart. Sen ska den ju inte vara ful. It does matter! Vill ha en ny musmatta också. Den jag har fick jag av min bror för flera år sedan. En han fick när han vunnit någon CS turnering någon gång. Det är i alla fall ett stort sikte på. Jag gillar den. Men den är välanvänd. ;P

Vi gick ner till stan igår. Jag och min karl. Han skulle köpa Gears of war 3. Han har fan knep! Jag vet inte vem som lärt honom men jag kan i alla fall inte vara sur på honom. Det funkar inte. Men spelet han mest vill ha kommer inte förens den 22 december. Lagom till jul. :P Fast innan det kommer ju Battlefield 3 också. Ojojoj. Jag ska försöka lära mig att styra kameran och sådär med Xbox kontrollen så jag kan spela mitt jävla Alice. För just nu vill den inte riktigt titta dit jag vill. Helt tvärtemot. Jag sitter och försöker styra med huvudet också. Ni vet lutar huvudet så mycket åt ett håll att man tror det ska funka. Men det gör det inte....

Nu ska jag i alla fall vara duktig och läsa på lite inför provet. Skulle inte vara helt fel med en stor latte. Mmmmm.


Foood!

Ojojoj idag tog jag lite sovmorgon. Sov till halv elva. Typ. Fast blev väckt i natt/morses vid 6 tiden då Niklas skulle komma och lägga sig och katten fick för sig att leva jävel. De gånger hon får för sig att göra det är ju när båda gått och lagt sig. Speciellt om han går och lägger sig lite efter mig för det är roligare att reta honom för han blir så sur. Men går man och lägger sig lite tidigare så ligger hon också och sover. I have good brain! Sen har hon faktiskt legat och sovit vid mina fötter i flera dagar nu. Med undantaget för i natt. Hon fick väl nog av att jag sparkade på henne så mycket om nätterna.

Jag vaknade i alla fall och betalade räkningar, drack kaffe, åt frukost, drack te, kollade på en film. Försökte få lite liv i Niklas vid ett tiden genom att fråga om han skulle ta och vakna och gå upp. Han kollar på mig med en blick som skulle kunna döda. Jag tar mig försiktigt ur sängen och ber om ursäkt och sätter mig vid datorn för att fortsätta kolla på filmen och tackar fan för att han inte är Stålmannen.

När han väl vaknat till liv så tar han det lite lugnt. Ni vet käkar frukost, kollar youtube och sådär. Medans jag som varit vaken några timmar börjar bli lite rastlös. Jaaaa kanske ska berätta att vi igår sa att vi skulle åka och "storhandla" på Maxi. Så mycket man nu kan handla när man åker buss och har helvetestrappor upp till lägenheten. Så jag går runt och väntar och sådär men han får för sig att vila lite igen för att katten höll honom vaken. Ohmygod blir min reaktion och rastlösheten stiger. Jag säger att jag går till mamma så länge så kan han höra av sig när han tar bussen så går jag och möter honom vid busshållsplatsen. Låter som om jag var jättesur. Men bara rastlös i promise! Promenaden till mamma var faktiskt väldigt behövlig också. Gick in till djuraffären och köpte en borste till lurvbollen också. (Pssst! Katten, Inte Niklas.)

Nu sitter jag i alla fall här. Fortfarande otroligt mätt efter den hemmagjorda pizzan. Halva med salami och andra halvan med kyckling. Yumyumyum. Mer än halva Pizzan kvar också. Mat i morgon! YAY!

Nu ska jag hitta på något att fördriva tiden med. Wow har jag typ liksom tröttnat på lite så nu roar jag mig med att titta på olika serier och filmer på kvällarna. Så om någon har något förslag på filmer eller serier så tell me! Så ska jag kika på det om jag inte redan gjort det. ;)

Dagarna som gått.

Jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera bloggen. Men det är ju för att jag mest inte har så mycket att skriva om. Eller jo det har jag väl men ingenting som intresserar någon så värst mycket. Så jag tänker skriva om de helt ointressanta sakerna så ni i alla fall får något att läsa.

I helgen så var vi i stockholm och hälsade på Bella,Henke och Elvispen. Äntligen! Det var en alldeles underbar helg faktiskt. Vi kom till den stora staden vid halv ett på fredagen och blev uppmött(?) av Jockepocke sedan drog vi vidare till Huddinge där vi träffade ett antal andra människor. Vänner till Niklas. När vi sedan suttit där ute i några timmar tjatat och druckit några kaffe latte så blev det kallt så vi bestämde oss för att åka vidare till Tumba där lilla familjen bor. Väl där så gosade vi med det lilla charmtrollet och han fick sina snygga kläder. Sen åt vi och sen skulle vi spela TP. Bara det att vi drack alkohol också. Så mot slutet gick det inte så himla bra faktiskt. Eller jo det klart det gjorde. Hälften av det här! (Visar upp tio fingrar) Det är svaret! Bälla du är så skön! Vi hade i alla fall jätte roligt.

På lördagen åkte Niklas iväg för att träffa sin far och några kompisar så jag stannade hos Bälla,Henke och Elvispen. Vi gick och handlade och gosade och pratade. Kollade på hockey m.m. Myslördag. Och dagens middag blev Tacos! Så smarrigt. Det blev en tidig kväll för vi var lite trötta sen dagen innan. :P

På söndagen så kom EvaPeva och Marika och hälsade på också. Alltid lika trevligt att träffa det lilla benranglet till svärmor. Sluta gå ner! Sen åkte vi till huddinge igen. Mötte upp Robin som skjutsade oss till Centralen och sa adjö,farewell, good bye och allt sånt där. På tåget fick vi stå upp i drygt en timme för att det var tydligen fler än vi som åkte ifårn Stockholm på en söndag. Konstigt. Och som vanligt hade vi ju inte varit smarta och bokat platser för det kostar ju extra. Fuck that. Nästa gång tar vi platser. Skiter i det!

Sådär ja. Det var stockholmsresan. Nu i veckan så har vi mest bara varit lata faktiskt. Karln är sjuk så igår gick jag ner till skolan för att hämta hans böcker så han får lite gjort när han är hemma och idag gick jag ner till stan för att köpa Zyx till honom. I morgon får vi pengar vilket innebär att vi ska åka och handla, lägga undan pengar och betala räkningar. Måste försöka komma ihåg att starta ett sparkonto. Har hört att sånt är bra faktiskt.

Men nu är snart maten klar så jag ska ta och avsluta det här inlägget. Ni kan få en bild som karln tog i fredags när vi satt i Huddinge och fjantade oss. Sen ska jag försöka vara bättre på att uppdatera. I Promiiiise!


RSS 2.0