Wehoo...

Dagen idag har varit en rätt slapp dag. Städade lite, åkte iväg och firade nationaldagen med mamma och lillayster, handlade och blev duschad. Ja jag blev duschad. I iskallt vatten. Vi "bråkade" lite jag och min karl. Så jag skvätte lite vatten på honom med den där vattensprutaren vi har och sprutar på katten med när hon gör något man inte ska. Innan så varnade han mig och sa att om han får så mycket som en enda vattendroppe på sig så kommer han duscha mig i iskallt vatten. Jag utmanade ju självklart ödet och skvätte en droppe eller två på honom. Hoppar ner från sängen och springer in på toan i hopp om att jag ska hinna låsa dörren innan han kommer. Tror ni jag hann det!? Nej det gjorde jag inte. Så det var ju bara fritt fram för honom att putta mig in i duschen och sätta på det där jävla vattnet. Nackdelen med att ha så liten lägenhet är att det inte tar så lång tid att gå/springa från ena änden till den andra. Så nu sitter jag i alla fall här med blött hår och torra kläder medans karln står i köket och lagar mat. Livet är bra härligt ibland :)

Katten är ute i hallen och roar sig med att leka med en plastpåse. Och när jag städade förut fick hon för sig att springa efter moppen men så fort den kom emot henne så blev hon rädd. Jäkla knäppgök. En sak har blivit bättre i alla fall. I stället för att envisas med att man ska gå upp med henne så tidigt på morgonen så lägger hon sig brevid mig och somnar om. Så mysigt sååååå. Hon verkar ha lärt sig att Niklas bara slänger ner henne om hon går till honom. :P

Ja och snart är det ju midsommar. Fast innan det så fyller herrn i huset år och jag vet inte riktigt vad han ska få av mig än. Det är ju lite jobbigt att hitta på saker att ge bort tycker jag. Jag får helt enkelt hitta på något eller fråga vad han vill ha. Meeeen på midsommar i alla fall så åker vi upp till den stora staden. Bälla åker iväg dagen innan vi åker upp så syskonen hinner inte träffas. Hur taskig är inte jag som drar iväg honom från stockholm ifrån allting? Han säger ju att det är hans val men ändå känner jag mig ju taskig.

I morgon blir det en sväng till skolan och sen ska jag jobba hela kvällen. Nån dag i veckan ska jag gå på stan med lillasyster också. Det var ju liksom presenten hon fick från mig och Niklas. En dag på stan med storasyster där hon själv får välja vad hon vill ha. Jag vet, jag vet. Im so pro.

Nu ska jag forsätta kolla på Dexter och vänta på att maten ska bli klar.
Bajbaj

Gräjt!

Det är sådär halvskönt med långledigt.  Men att veta att man ska både jobba och göra prov så fort ledigheten är över suger. Katten väcker oss fortfarande jäääätte tidigt på morgonen för att hon minsann är jätte pigg och tycker man ska gå upp. Sen tycker hon tydligen om att bita på mig. Hon lägger sig i mitt knä och biter mig i benet.

Igår jobbade jag några timmar och sen åkte vi till mamma som är barnvakt åt den lille söta pojken. Han låg i mitt knä och bara kollade och gjorde några små ljud emellanåt. Så lugn och så söt. Sen åkte vi hem vid nio tiden och handlade lite. Kom väl hem vid tio. Jag la mig på soffan och somnade. Jag var så jävla trött. Vid ett väckte älskling mig och tyckte jag skulle lägga mig i sängen.

Ja och så har jag ju lovat er kort på hur jag ser ut i håret numera så jag får väl ta och visa det. Men för att ni ska få något gulligt att kolla på också så kommer en bild på den söta lilla pojken också. :)


Katt, bebis och såntdär.

Gårdagen bestod av skola,stan och lite mat och kaffe med mamma och lillasyster som ville gosa med lilla kissen. När dom hade gått sen la sig karln på sängen och sov medans jag och kissen låg i soffan och myste. Idag har vi baaaara latat oss. Gått till affären en sväng också. Men annars har vi suttit på våra rumpor här hemma och bara varit. Har spelat. Lillakissen har en förmåga till att lägga sig på mitt tangentbord och min mus vilket gör det lite svårt att spela. Men det gör inget för hon är så söt. Det som inte är lika sött är ju att hon som en väckarklocka får för sig att vi ska gå upp vid 6 på morgonen för då är ju hon vaken och pigg. Knäppiskatt. Men så älskad.


 

I morgon ska jag jobba lite. från 8-15 sen så bär det av hem till mamma så man får gosa lite med bebis. Mamma ska nämligen vara lite barnvakt åt brorsans lilla kille så då ska jag fan passa på att gosa massor och få lite mat. ;) Älskling ska också med och gosa bebis så han får komma ner och möta mig i stan när jag slutat. Sen i helgen ska vi väl bara ta det lugnt antar jag. Jobbar inte förens på tisdag igen. :)

Ja just det. Jag klippte mig häromdagen. Jag tänkte ju liksom att det var dags för lite förändring och inte ha kvar samma långa tråkiga hår. För jag är ju inte den som orkar göra något åt håret. Typ locka det eller vad som. Så jag klippte det kort. Inte centimeter kort men 2 cm nedanför örsnibben kort. Måste säga att det är väldigt ovant då jag inte har haft såhär kort hår på ca 10 år eller något då mamma bestämde att jag skulle ha page. Hua.... Meeen en bild kommer väl upp lite senare. Inte idag då utan kanske om några dagar.
Puss och banan.


RSS 2.0