Lättad som fan.

Fick idag veta att jag blivit godkänd på delprov1 i psykologi A. Ni ska bara veta vilken ångest jag haft över det där provet. Men nu är det klart! :D

Dagarna till julafton är inte många och jag har köpt 4 julklappar. 4..... Men efter flytt och allt blev det inte många kronor över. Jag har i alla fall köpt till de små flickorna som vi ska fira jul med. :) Ska nog kika en liten sväng på fredag och se om jag hittar något mer. På onsdag hämtar lillasyster och mamma mig efter jobbet för lillasyster ska minsann sova över här då. Hon är lite avundsjuk på My som får vara här varannan helg eftersom att Emil bor här. Och när lillasyster är hos mamma så är ju även My hos Emil så då sa jag att hon minsann kunde sova här på onsdag. Vi ska bada, mysa, gosa, hitta på tjejsaker och busa. På torsdag när mamma slutat jobbet åker vi till henne och gör julgodis. Smaskigt! Förra veckan bakade vi pepparkakor och gjorde lussebullar. Degen smög jag och lillasyster in i munnen för det mesta. Men vi hade köpt 4st så det gjorde inget. ;)

Nu ska jag snart in till skolan för att påbörja del 2 i psykologin och sen vidare för att jobba.

Och de där bilderna jag lovat kommer att komma. Men när vet jag inte. :P

Det är också verkligen dags att kastrera lillekissen. Gaphals. Ska ringa och boka en tid.

Chacha bloggen.


Sådär.

Nu börjar vi äntligen få lite ordning här hemma. Känns hur skönt som helst med en stor lägenhet. Vi trivs jättebra alla fyra. Katten springer runt och nosar och krafsar över osynliga saker på golvet medans jag och Niklas bara sitter och kollar på och undrar vad hon håller på med.

Idag är det dags för omprov i psykologi så jag får det klart och sen efter blir det lite jobb. I morgon ska jag försöka hinna damma,dammsuga och torka golv. Hann plocka i ordning i sovrummet och bära ner alla kvarvarande kartonger igår innan mamma kom och hämtade mig så det blev dags för bak! Pepparkakor och lussekatter. Så smaskigt! Köpte även duschdraperi och en dörrmatta. Idag måste jag köpa ett busskort så jag slipper betala med mobileen hela tiden. Inte bra inte bra.

Men nu ska jag läsa lite mer i psykologiboken så jag kan någonting. Känner mig inte taggad för jobb eller prov. Men lite extra pengar är ju aldrig fel efter jul. ;)

Jaaa och bilder kommer någon dag snart. Ska bara komma i ordning. Köket är så tomt! Men vi ska få ett köksbord som tur är. Tack Bälla,Henke,Eva,Stefan och Elvis! Hihihihi. :P

Wiiiie!

Känner att allt börjar ordna upp sig lite. Mitt huvud är inte riktigt så kaotiskt som det var innan. Vi har i alla fall fått byta upp oss lägenhetsmässigt så på lördag bär det av mot en underbar trea. Det ska bli så underbart skönt att komma iväg från den här lilla lägenheten och få ett sovrum. Förstår ni min lycka över att ha ett sovrum!? Det är liksom ett rum där man kan gå undan och få vara ifred om man vill. Himmelriket! Sen så får vi ju ett större kök och ett extra sovrum på köpet och inglasad balkong. Absolut inte helt fel! Trodde ingen skulle vilja byta lägenhet med oss med tanke på att vi bor 4 trappor upp utan hiss. Det är inga roliga trappor heller. Ska bli så skönt att slippa! :D Skolan har ordnat upp sig och jag söker jobb! Är så trött på skolan och vill ha ett jobb nu i stället känner jag.


      
Snacka om lyx!


RSS 2.0