Elita!

Ja det är väl på tiden att jag uppdaterar lite igen. Har jobbat hela helgen och fått besök av svärmor med fästman. Vi har också fått våran underbara lilla hårboll! Så otroligt gosig och så otroligt söt. Ska gärna sova nere vid benen så man inte vågar röra på sig. Gärna gå runt och jama och leka jätte mycket på nätterna och klättra på huvudet när man sover. Men det gör ingenting! :D Hon följer efter som en liten svans och gosar med benen och fiser riktigt illa. Det är tillochmed så Niklas reagerar. Så nu har jag två fisbomber här.

Idag ska vi gå till en liten djuraffär och köpa klösbräda och klosax. Och lite leksaker m.m. Bortskämd liten kisse. :D


Bild,bild och bild

Jag har ju varit lite dålig med att lägga upp lite bilder här på bloggen. Mest för att jag knappt tar några och lite för att jag glömmer bort. ;) Men här kommer ju i alla fall lite bilder.

Lillasyster som ekorre till pjäsen dom spelade upp i skolan.


En kossa från betesutsläppet vi var på. Galna kossor.


Och så en bild på hur det ser ut när man kommer innanför dörren på jobbet.
Söta små tanter. ;)

Yeah baby yeah

Måndag idag ja. Sovandet är lika illa än. Kanske mest för att det är så jävla varmt också. Fläkten hjälper ju inte mycket när det är 30grader i lägenheten. Har i alla fall varit i skolan idag och gjort klart ett prov. Svängde förbi mammas jobb och tog en kaffe också och hämtade alvedon. Räddare i nööööden. Huvudvärken beror nog på sömnlösheten och det faktum att jag äter dåligt. Fyyyyyyyy.

I helgen ska det bli fiiint väder och jag ska jobba. Men det gör inget. För det är inte länge och så kommer Niklas mamma med fästman ner så finbesök får vi :D Och våran lilla kissekatt. ElitaOne. Fråga inte.. :P

Jätte törstig blev jag nu. Ohhhh vatten med isbitar!

Uppdaterar kanske sen. annars kommer jag nog sitta framför datorn och vara den lilla nörd jag är hela dagen. Pusseligull!

Ligger i sängen och ska försöka sova lite ...

Ligger i sängen och ska försöka sova lite men blir mest irriterad över att pojkarna fick för sig att börja tjata på Skype precis när jag lagt mig. Men jag är ju ledig i morgon så jag ska fan sova. Länge. Även om jag vaknar tidigt tänker jag fan tvinga mig själv till att ligga kvar. Jag ska banne mig inte göra något effektivt alls i morgon. Ja ä int bitter. För fan.


Sömntutorna och jag.

Sådär ja.. Det är lördag morgon och jag vaknade pigg som en fisk klockan 7. Okej att jag jobbar idag men kunde ju ha sovit till 9 i alla fall. Men nu sitter jag i alla fall här nyduschad och dricker mitt kaffe medans pojkarna ligger och snarkar och mumlar lite i sömnen. Jobbar bara till fyra så sen ska jag hem och vila lite och plugga till provet på måndag. Sen jobbar jag inte förens nästa helg. Och efter den helgen varje jävla helg hela jävla sommaren. Härligt att få lite pengar. Sen är det ju inte så illa eftersom att jag ändå är ledig Måndag-Torsdag varje vecka. Eller kanske inte riktigt Torsdag eftersom jag jobbar då men Måndag-Onsdag funkar ju det också. :P

Nästa helg kommer även Niklas mor med fästman hit! De tar med sig våran lilla kisse. :D Ska bli trevligt!

Jag har börjat sova så dåååligt på nätterna. Vaknar med ett ryck flera gånger om. Kan ju bero på att tabletterna är slut och jag inte orkat ringa om det. Meeen ändå. Nu ska jag i alla fall roa mig med att spela lite så tiden går.

Puss hej!

And im like omg, omg...

Haha kom på lite sådär idag att kursen i medicinsk grundkurs ska vara klar om ca 3 veckor. Helt okej om man inte har 7 prov att göra klart tills dess! Blev lite som rubriken där. Meeeeen jag ska gå och tala med hon som sköter det där med kurser och CSN så ska vi ta och ordna det där. Förlänga kursen och så. Hoppas det ordnas upp i alla fall. Annars blir det till att plugga helvete de kommande veckorna.

Idag ska vi till mamma som bjuder på mat (Lasagne!!!!) och så ska vi fira lillasyster som blir 8-år! :) Så lite tårta också. Sen ska vi hem. Sooooova vill jag göra. Sova hur mycket som helst. Får sova lite i morgon sen jobba på lördag och sova på söndag gå till skolan på måndag. Hujeda mig. :P

Men nuuuuu lämna in ett arbete i Etik och livsfrågor.

Måndag.. igen...

Ja det är ju som sagt måndag idag igen och dags för jobb. Börjar klockan tre så jag har ju två timmar kvar till att inte göra någonting alls. Ska väl ta mig något att äta innan jag drar hemifrån så inte magen får för sig att låta konstigt när man springer runt där bland tanterna och gubbarna.

Helgen har inte varit så händelserik. I fredags gjorde vi inte mycket alls. Var bara hemma och tog det lugnt. Tror vi kollade på en film också om jag inte minns fel. I lördags så var jag med mamma,lillasyster och Jossan och kolla på Betesutsläpp. Massor av galna kossor så råmade och skutta runt. Lite roligt var det ju faktiskt. Sen bjöd dom på mjölk och bulle. Ekologisk mjölk. Den luktade inte gott alls så man hade inte så stor lust att dricka den. Men det var ju snällt av dom. Sen bjöd dom på korv med bröd också. Det var lite godare. ;) Sen igår så var det väl i princip samma som i fredags hände inte mycket. Hemma och lata sig. Skööönt.

Men nu ska jag ut i köket och kolla vad som finns att äta.

Getingarna anfaller och bastun är varm!

Vilket härligt äckligt varmt väder vi har! Det är ju hur härligt som helst att sommaren äntligen är på väg men mindre härligt är det ju att lägenheten förvandlas till en bastu. Takfönstret i köket är öppet, fönstret i rummet är öppet, fläkten är igång och getingarna anfaller.

Måndag-Onsdag ska jag jobba på riktigt alldeles själv. Inte gå brevid och lära mig utan vara helt själv med de spelgalna tanterna. Men bil-bingon har ju börjat så det lär ju inte vara så mycket folk. Kommer väl mest vara de läskiga arga människorna som står vid de där maskinerna och svär. Men jag är en stark liten tjej som kan ta hand om mig själv. Sen så finns det ju ett larm man sätter runt handleden man kan trycka på om det krisar. :P

Idag är en dag som inte är som igår. Spaghetti och köttfärssås till middag och bror ska åka och träffa sin lilla klutt. Vill också träffa honom men får väl vänta lite tills det lugnat ner sig kan jag tro. Bara träffat honom i ca 20 minuter ju. Lite snålt om man frågar mig! Men det ordnar sig väl till slut hoppas jag.

Igår rakade Niklas av sig sitt hår. Nu är han skalle-Per. Bror behöver också klippa sig. Ser ut som en vit kille med afro. Inte lockigt dock bara fluffigt. Fluffro?


Jaaaaaa.

Fick lite skäll idag för att jag inte bloggat på länge. Evapeva gammal cheva var det som tyckte att jag har varit dålig med att blogga. Får väl ta och ändra lite på det med att göra ett litet inlägg. ;) Men hon ringde även och kollade vad lilla katten skulle heta. Vi har ju kommit fram till att den ska heta Elita. Hennes bror heter ju Optimus så det passar ju bra! Niklas läxade upp mig lite där med Transformers. Men i alla fall! Elita är det/blir det! Elita One.

I morses ringde klockan som vanligt vid sju. Upp och röka, kolla när Niklas börjar, hoppa in i duschen. När jag står där inne plingar det på dörren. Sju på morgonen! Men det var ju bara målarna som kom och skulle måla fönstret. Niklas somnade ju om innan jag ens hade gått ifrån sängen och jag stod ju i duschen så dom gick in med nyckel. Undra vad dom tänkte när det ligger två utslagna killar i lägenheten och någon står i duschen. Jaaa två killar är det. Har en storebror som har bosatt sig här tillfälligt. Galna kärringar finns det överallt!

Men inget mer om det. I morgon ska jag i alla fall kika förbi skolan försöka hinna med ett prov, skriva lite på en uppsats och så ska jag väl föröka hinna med lite annat också. Om jag känner för det. Jag skulle vilja ha bil och körkort. Och gärna lite pengar. :D Har ju börjat jobba så man kan ju alltid hoppas att man får lite extra pengar denna månaden och lite mer nästa. ;)

Vilket härligt väder det har varit idag! Och vet ni vad jag har gjort!? Suttit hemma framför datorn.. Jävla pisspotta. Får bli ändring på det där! Men det hade varit lite underbart med en balkong. ;) Eller varför inte en liten gräsplätt? Då kan man ju ha en picnic medans alla som går förbi tror man är dum i huvudet. För det är ju såååååå fel att ha en minipicnic på sin egna lilla gräsmatta. Shiiiiit!

På torsdag ska jag gå till lillasysters skola och kolla när dom spelar upp Klas klättermus. :) Hon ska vara en ekorre. :P Lillasyster sa idag att hennes kompis hade sagt att hon tycker att våran bror ser ut som Sean Banan. Jag vet ju inte riktigt om jag kan hålla med. Eller? Det tycker inte jag...


Här igen!

Ja dagen idag har bestått av jobb och sen lite lathet. Kom hem och fick maten serverad. Brukar jag ju få eftersom att det oftast är han som lagar maten. Underbart! Spelat lite, legat på soffan och kollat på två avsnitt av The Big bang theory och nu sitter jag här och dricker kaffe och är mer eller mindre halvdöd. Halvt levande? Vilket som.

Fick lite bilder av bror på lille Hugo förut. Han är så söt och man blir ju helt bebis tokig när man träffar så små sötnosar. På en bild ser han ut som en liten docka. Ska troligtvis dit i helgen och gosa lite. Hoppas jag i alla fall. Får se vad som händer.

I morgon är det mera jobb. Kan det där rätt bra nu. Idag var det dock lite segt eftersom att de stackars gamla tanterna inte känner för att gå ut när det snöar i Maj. Jag hade också mer än gärna stannat hemma idag om jag kunnat. Skitväder. På fredag åker vi till Ullared! Wohoo! Ja jag är glad över att åka dit och kika. Roligt. Sen är det ju roligt att Niklas faktiskt vill följa med också. Vi tvingar honom inte!

Lilla dockan! :D


Heeeej!

Nu har jag varit sådär dålig på att skriva igen. Har bara inte orkat. :P Vi mår bra. Jag och Niklas alltså. Lät lite som om jag pratade om mig och mina andra jag. Men de mår också bra faktiskt.

Jag jobbar, Niklas går i skolan, på fredag åker vi till Ullared, Lilla Hugo mår bra, det snöar ute och jag är trött.
Sådär det var en riktig uppdatering eller hur!?

Gav upp det där med att leta shorts. Har ju mina stora shorts. Får springa runt med dom och låta linnet vara det som håller dom uppe. Skärp kanske skulle vara nåt? Fst idag spelar det ju igen roll. Det snöar. I Maj. Fyfan. Igår var det jätte fint väder och så mitt i allt det fina så börjar det snöa. Vart fan kommer det ifrån och kan det inte försvinna härifrån!?

Ta på sig och gå ner mot jobbet. Bajbaj!


RSS 2.0