Lilla snigel.

Känner mig trött men vet att om jag går och lägger mig nu vaknar jag vid 5 i morgon bitti och dagen blir alldeles för lång. Niklas och Alex kommer efter sex nångång och jag ska vara klar med maten tills dom kommer ungefär. Dom får hitta hit själva. Skövde är inte så stort och Niklas bor ju faktiskt här så det vore ju skam om dom inte hittar. Den här dagen har nog faktiskt varit den långsammaste dagen jag varit med om. Snigelfart... I morgon skola och sen handla lite. Måste ju fylla på kylskåpet lite i alla fall. På onsdag blir det datorkunskaps prov. Powerpoint! Wehoo. Typ. Nu funderar jag på om jag ska ta en dusch för att sedan mysa ner mig i sängen och fortsätta kolla på The big bang theory.

Dagen hittils i både bilder och text! Inte illa.

Ja nu är jag äntligen hemma igen. Har hoppat i mina mysbyxor och mina sköna tofflor så nu blir det till att plugga lite. :) Känner att jag faktiskt har lust till det idag så lika bra att passa på innan den försvinner. Min dag hittils har sett ut såhär.. Åka bussen ner till stan för att jag var för lat för att gå, möta upp Jonna, ta morgonkaffet på Waynes coffee, prova ett par byxor som inte alls var så snygga! Men nu vet jag i alla fall vilken storlek på byxor jag har och jag har bara en sak att säga.. Wohoo! sen så kom Alexandra till stan och medans hon och Jonna gick till arbetsförmedlingen satte jag mig på mammas jobb och ringde Niklas för att bara tjata lite sen när dom var klara på Arbetsförmedlingen så gick vi till waynes och tog en kaffe till och så tjatade vi lite sen gick vi åt varsitt håll och jag ringde till Niklas igen för att det inte skulle vara så tråkigt på vägen hem för då gick jag faktiskt. Och här kommer lite bilder. Ja just det! Titta på busshållsplatsen. Det var en buss som tydligen hade fått för sig att köra ner den på nåt konstigt sätt. Hur lyckas man?



Måndag. -.-

Åhh härliga måndag. Ne jag tycker inte om måndagar alls. Men nu sitter jag här i alla fall påklädd och ska snart gå ner mot stan för att först ta en kaffe med mamma på jobbet och sen gå till skolan. I morgon kommer äntligen Niklas hem igen! Så i morgon bestämde jag att jag ska göra Tacopaj. Kommer bli så mumsigt tror jag. :) Det är så kallt här! Min lilla näsa förfryser ju. Stackars lilla näsa. Meeeen nu borsta igenom håret och kolla om man orkar sminka sig något. Byebye!

Galenskap.

Har nu äntligen dammsugit, torkat golven och handlat. Har tagit hela helgen att få tummen ur röven och göra det. Har varit så seg hela helgen och inte haft lust till att göra någonting överhuvudtaget. Jag har mest bara suttit här vid datorn lyssnat på musik och målat. Målat ja. Sånt jag gör när jag har tråkigt men inte har något bättre för mig eller bara inte orkar göra något annat. Så målat och lyssnat på musik med ett litet städrace idag är vad min helg bestått av. Just nu sitter jag faktiskt och dricker vin jag hittade i kylskåpet. Sån tur man kan ha ibland.

Pratade en snabbis med den bästa förut. :) Man blir så glad av att prata med honom även om det bara är någon minut. Han älskar mig! Migmigmigmigmig! Mig... Sådeså. Han vill vara med mig, bo ihop med mig och jag förstår inte varför men jag är överlycklig för det. Jag är en väldigt knäpp människa. Jag menar vem fan går runt och skjuter på sin egna skugga med en låtsas laser? Jag när jag vaknar på morgonen. Och vem fan får för sig att riva ut allt i garderoben för att sen lägga in det igen? Jag när jag inte har något bättre för mig. Vem fan ställer sig och städar köket mitt i natten? Jag när jag inte kan sova. Vem lyssnar på hög musik och dansar runt med dammsugaren och golvmoppen? Jag när jag städar. Vem sitter och pratar med sig själv och svarar? Jag. Vem skakar på huvudet så hon blir snurrig när hon har tråkigt? Jo jag. Ojojoj. Kan komma på mycket mer som jag faktiskt gör men då kan ni ju börja tro att jag behöver söka hjälp. Men tji fick ni! För enligt människorna i vita rockar behöver jag ingen hjälp! :P Tror inte jag behöver det heller. Jag behöver bara saker att göra när jag inte har något bättre för mig. Pyssla! Det är något jag tycker om att göra. Massa pillipill. Titta bara på bilderna så förstår ni att jag faktiskt är lite duktig på det också. ;P




Sen brukar jag också roa mig med att göra både armband och halsband. Har ett överflöd av dom här hemma. Mamma och jag brukar hitta på massor av olika saker att göra. Sist var det amigurumis. Jag hatar att virka även om sakerna faktiskt blir söta. Jag har inte tålamod till det! Det blir bara fel och så ska man hålla på att räkna och ha sig. Nepp det där fick mamma sköta. Jag gjorde nån lite sköldpadda tror jag. Men mamma hjälpte till mot slutet. Jag är inte virkar material helt enkelt. Bara pysslig.

Snyggve.

I morses vaknade jag med väldigt ruffsigt hår. Ett mäterverk av att sova med toffs. Står ut åt alla möjliga håll och gör så att jag ser ut som ett troll. Sen så vaknar jag ju ofta och känner mig bakis vilket jag har skrivit om förut också vilket resulterar i att mina ögon blir jätte svullna. Som om jag har legat och gråtit hela natten i princip. Tänkte skona er från den synen så har lagt till ett fint litet hjärta och en fin liten kvadrat. Men för att komma till saken så springer jag runt här hemma i alldeles för stora kläder och ett ruffs som heter duga. Time for some dammsugning!
Ruffset såg inte så himla farligt ut på bilden. Men kommer det någon och plingar på dörren lär dom hoppa till när jag öppnar. Så dom gör nog bäst i att låta bli. :P


Ruffset               The outfit for today!

Trött.

Hade precis lika svårt att somna i natt och jag frös jätte mycket! Låg med pyjamasbyxor, luvtröja och duntäcke på mig. Ibland tycker jag verkligen inte om den här lägenheten. Ge mig värme!

Idag ska jag i alla fall dammsuga och gå ner till affären. Sen ska jag faktiskt plugga lite. Jag måste plugga lite. Men först dammsuga, duscha och gå ner till affären. Jag är så trött.... Lika bra att börja på en gång innan man hittar på något annat som är roligare.

Bara lite onödigt och massa kärlek.

Jag undrar hur vissa människor egentligen tänker. Jag tror det är så att vissa helt enkelt inte har den förmågan. Att det helt enkelt tar stopp om dom ens försöker att tänka. Sen att jag känner för att skälla och gapa på en människa utan att ha träffats är faktiskt inte något som har hänt förut. Men vissa människor kan man inte annat än att bli arg på. Så slut med det där nu time for some loving!
Jag saknar Niklas hur mycket som helst och önskar att jag kunde vara med honom nu. Jag älskar honom riktigt mycket och han får mig att må bra. Jag hoppas att han vet det annars så läser han ju faktiskt det här ibland. Eller så får jag helt enkelt bli bättre på att visa det. Han är bäst i alla fall. :) <3

Sovmorgon, barn m.m

Idag sov jag länge. Vaknade vid halv elva då ringde jag och väckte Niklas men sen somnade jag om. Men kunde inte somna i natt utan låg vaken i sängen och kollade videor på youtube genom telefonen.

Vet inte riktigt vad jag hade tänkt att göra idag. Kanske gå ut och gå lite? Kanske plugga lite? Städa sparar jag till i morgon för jag känner att jag varken har ork eller lust till det konstigt nog. Har ett paket att hämta ut också. Kanske ska gå och hämta ut det. Det är en bit att gå men det kan ju vara skönt. Har inte lust att göra någonting idag faktiskt. Kanske ska lägga sig i sängen igen lyssna på musik och kolla upp i taket? Men det är ju så tråkigt!

Jag har upptäckt något med våran familj. De i familjen som har barn men som inte längre är ihop med den andra föräldern har problem med varandra. Bråkas och tjaffsas mest hela tiden tycker jag. Ska det vara så att få barn och om man gör slut? Ska man bråka om allt och ingenting då? Jag vill inte att mina barn ska bli lidandes för något jag och den andra föräldern bråkar om. Barnen har ju absolut ingenting med saken att göra. Jag har inga barn och planerar inte att skaffa det än på några år. Min bror sköter det där med barnbarn åt mamma så bra så jag håller mig undan förtillfället. Bara 2 månader kvar så kommer den lilla klutten! Det är ju inte så att jag inte vill ha barn för det vill jag verkligen men jag vill ordna upp mitt liv lite först. Gå klart skolan, skaffa jobb och sånt där. Så om några år kanske mamma blir mormor för hon hatar verkligen att bli kallad farmor för att det låter så gammalt. Men snart är hon farmor x2. Hihihihi! 

Niklas ska umgås med Benjamin idag och det tycker jag är hur roligt som helst! :D Han ringer väl sen ikväll när han är påväg därifrån så får jag vet vad dom har hittat på för något roligt. :) Han verkar vara en glad och busig liten kille som är galen i bilar. :P

Nu ska jag lyssna på Michael Jackson och tvinga mig själv att plugga lite! Jaaa jag lyssnar faktiskt på Michael Jackson. Tycker om min galna lilla spellista sådeså!

Galen spellista.

Början på dagen har varit helt okej faktiskt. Hade ställt klockan på 7.45 vaknar av att Jonna skickar sms vid sju men somnar om och vaknar då klockan ringer och tänker att det är en timme kvar tills jag ska gå somnar om en kvart till och inser att jag har en kvart på mig att slänga på mig kläder, borsta igenom ruffset och bättra på sminket. Kom alldeles lagom ner till stan för Jonna hade redan köpt kaffe så det var klart! :D Vidare upp till skolan för att gå på föreläsningen i Etik och livsfrågor som var den mest meningslösa föreläsning jag har någonsin har gått på. Sen kärringen som snart går i pension som var med på föreläsningen bara pratade om sitt liv och sina upplevelser. Jag har absolut ingenting emot att hon har åsikter om precis ALLTING men hon behöver ju inte ta upp mer än en halvtimme av föreläsning för att prata om sitt skit som jag absolut inte har något intresse av. Hon borde gå till en kurator/psykolog och få prata av sig eller kanske ännu bättre skaffa en väninna som hon kan ringa och tjata öronen av. Eller så kan hon göra som jag och skriva blogg. :P


Har gjort en ny spellista på spotify. Den heter galen. Lite gott och blandat är det i den. Sitter nu och lyssnar på den och ska väl snart slänga in en tvättmaskin, damma lite, kanske göra nåt att äta, plugga, plugga lite mera, duscha, hoppa i mina myskläder, dricka kaffe, spela?, kanske ringa och tjata med Niklas och sen hittar jag väl på nåt annat och göra som t.ex. kolla på serier eller någon dålig film. Uppdaterar senare om vad jag gjorde och vad jag skippade. :P


Sånt här roar man sig med när man lyssnar på tjatglada tanter....
Det började med blomman sen kom myran, svampen, gubben, molnet, solen, gräset. -.-

Helt crazy.

Det där jag skrev förut om att jag faktiskt tycker om att vara själv ändrar jag till att jag bara tycker om att vara själv när Niklas är här. Saknar honom sjukt mycket redan och det har bara gått 1½ timme! Vem ska jag nu tjata med? Får sitta här och prata med mig själv. Brukar ju visserligen göra det när han är här också men man är ju inte lika galen om det faktiskt är någon annan i rummet. Thats my opinion. På tisdag kommer jag inte vara lika galen längre för då kommer det vara två till här hemma! Mer folk = mindre galen. Yaaay!

Nu ska jag lyssna på massa musik, diska, spela starcraft och sen sova. Med lite kaffedrickande där emellan och kanske lite pluggande.



Lite hat och massa kärlek :P

CSN har fortfarande inte ändrat eller bara inte kollat på mina "papper" trots att studievägledaren faktiskt har ringt tre gånger om att jag läser på heltid och inte på deltid. Men enligt dom så fattades det 3 hela poäng för heltid. Studievägledaren ändrade det för mer än en vecka sedan men dom har fortfarande inte ändrat. Jag undrar egentligen hur sega dom är och varför dom ska hålla på och krångla varje terminstart. Det var precis likadant förra terminen. Går ju inte direkt att göra något åt saken utan det är bara att sitta här fint och vänta på att man kanske får in resterande pengar på kontot innan hyran och de andra räkningarna ska betalas. Det är ju skönt att veta att man jobbar i sommar och slipper gå till soc för att tigga pengar. För där hade det säkerligen också bara blivit massa krångel och så hade det slutat med att man inte fick några pengar alls. Åhh vad jag älskar det här! :D Där var jag nog bara lite sarkastisk. Bara lite.

Idag åker Niklas upp till Stockholm och lämnar mig alldeles själv här i 5 hela dagar! Kanske 4½ men man avrundar ju uppåt eller hur? :P Det är ju lite skönt att få vara själv. Det kan jag ju inte säga något om. Men det är ju bara det att jag får ju vara det även om han är här. Hes not all up in my face som han uttrycker det så fint. :P Är riktigt riktigt glad över att han faktiskt vill vara med mig och bo ihop med mig. Vi är bäst ihop. Som Svampbob och Patrik stjärna! :D haha!

Titta lite gulligull av Niklas.

Dålig film.

Due date var dålig. Jätte dålig faktiskt. Det fanns några halv roliga scener som man faktiskt skrattade lite åt men skulle inte se den igen. :P
Funderar på om man kanske ska sova lite. Sitter och smågäspar hela tiden.
God natt!

Guldfiskminne.

Skolan idag var rätt meningslös. Pratade med datorkunskapsläraren om vad jag skulle behöva träna på inför provet i powerpoint. Inte så himla mycket. Det mötet tog ca 10 minuter och sen hade jag ingenting kvar i skolan och göra så jag ringde Niklas så vi kunde gå till AF och sen köpa lite middag. Idag var det faktiskt jag som lagade maten! :D Det bjöds på stuvade makaroner och falukorv. Jag tycker det är så himla gott. Det var rätt längesedan jag åt det så. :)

Tänkte duscha lite snart och sen mysa i soffan med Niklas och kolla på Due date. Den ska ju tydligen vara bra/rolig. ;)

Och här är lite bilder som jag lovade. Blev bara två stycken eftersom att jag totalt glömde bort det och kom på det när jag kom hem. Vad illa det är att ha guldfiskminne ibland. Fast jag kan ju skylla på huvudvärken som jag haft hela dagen och som bara verkar bli värre eller hur? Ja jag skyller på den!
Jag smygfotade Niklas så säg inget till honom. ;) Och de två sista för att ni ska få skratta lite.


Helt ointressant svammel.

Idag blir det ju självklart skolan som vanligt och träffa läraren i datorkunskap för att prata om det jag har kvar där. Vilket bara är powerpoint. Vem fan använder powerpoint!? Inte jag i alla fall fast det är ju inte så svårt. Har aldrig använt det men klarade mig alldeles utmärkt på provet. Antingen är det ju lätt eller så är jag smart. Jag tror att det är så att jag är smart. ;) I morgon ska jag nog stanna hemma från skolan. Har inget jag måste göra där i morgon så att stanna hemma och sova lite låter väldigt lockande. Sen på fredag ska man till skolan tidigt för då är det föreläsning klockan nio sen efter det så blir det väl till att gå hem igen. Rätt skönt att läsa på närdistans så man inte måste vara i skolan vissa tider vissa dagar. Fast det där med CSN stör jag mig på. Varför ska dom alltid krångla med utbetalningarna?! För att dom kan och inte har något bättre för sig är ju min gissning.

I morgon åker Niklas upp till Stockholm igen. Umgås lite med sin son :) Han kommer hem på tisdag igen och då har han med sig Alex. Så nästa vecka ska vi vara tre nördar i min lilla etta. Intressant!

Morfar ska vara så snäll att låna ut en borr till oss så vi kan sätta upp lite hyllor här hemma. Jag har ju haft min ståendes sen jag flyttade in i Maj och nu hade ju Niklas med sig två så det är väl dags att faktiskt få tummen ur röven att sätta upp dom också. Men det fixar ju den stora starka karln. Tur att det finns sånna. :P

Lite dåligt med bilder har det varit på sistonde (sistone? Ännu ett jävla ord som är konstigt!) men jag ska försöka ta lite bilder idag som förmodligen kommer upp ikväll. Det blir några oitressanta bilder men det är ju i alla fall något att titta på! :P

Kan ju ge er de här bilderna så länge när jag och lillasyster leker i snön för några år sedan.


Sambolivet och stavningar

Att vara sambo är hur bra som helst hittils. :) Dealen är ju att han lagar maten och jag städar,diskar och tvättar vilket passar mig hur bra som helst! :P Vissa kan ju tycka att det inte är det men huvudsaken är ju att det passar oss. Sen så diskar han faktiskt ibland ändå. :) Jag låter honom spela och sitta och tjata med pojkarna som skriker som tjejer och jag sitter och spelar och lyssnar på pojkarna som skriker som tjejer. Det är ju faktiskt underhållning att lyssna på när dom skriker, tjatar och babblar. Jag är ju själv en liten spel nörd så jag har ju ingenting emot att han sitter och spelar. Hotar honom med att det kommer en dag då jag blir helt galen! Men han tror inte riktigt på det. Vet inte om jag gör det heller för att vara ärlig. :P Han trodde jag skulle bli sur för att han hade så mycket kläder som behövde tvättas. Haha. Jaa är det inte det kärringar är till för? :P Nej men det gör inte mig så mycket. :)


Har ni tänkt på att vissa ord är konstiga att stava. Ska dom stå ihop eller isär och hur stavas dom egentligen? Som t.ex. iallafall eller i alla fall, symtom eller symptom? Jag skriver i alla fall och symptom fast ibland skriver jag nog också iallafall utan att tänka på det. Kollade upp symptom förut för i min bok medicinsk grundkurs så står det symtom och jag tänkte att dom fan inte kan stava fel på ett ord så jävla ofta och det visar sig att det faktiskt stavas utan p. Jag har alltid skrivit med p så för mig så ser symtom helt fel ut men sen så är det väl lite upp till var och en hur man vill skriva. Ja det där med ord och särskrivningar är sånt jag går och tänker på ibland. Det är likadant om man skriver ett ord eller säger det och inser hur dumt det egentligen låter eller ser ut. Så säger man det flera gånger och det blir bara värre och sen blir man osäker på hur det egentligen stavas. Förvirrande saker det där.


Ohhh och idag läste jag att nervimpulsen färdas i en fart av 125m/sekund! Rätt förvånansvärt faktiskt. :D Tycker jag. :)

Motivationen är försvunnen! :O

Ja vad ska man skriva om idag då? Väckte Niklas med kaffe i morses. Jag tycker inte om att väcka folk. Jag hatar att bli väckt så varför ska jag då väcka andra? Men eftersom att han sa att jag skulle väcka honom så gjorde jag det. Jag själv skulle kunna ligga kvar och sova i minst tre timmar till men så måste man gå till skolan för att spendera lite tid och jobba lite.

Sådär ja. Nu har man pratat med läraren i Etik och livsfrågor också så det inte blir problem med det.

Ska handla lite efter skolan. Massa onödiga saker! Spendera alla pengar jag har på skräp jag inte behöver! Moahaha. Eller inte... Ska köpa bitsocker och bröd. :P Man kan ju inte dricka kaffe utan socker! Jo det är klart man kan men det är godare med socker. Har ju iofs strösocker hemma men det blir aldrig lagom mycket socker då. Blir alltid för sött. Sen tror jag inte att det är något mer som behöver handlas. Annars får jag väl gå ner och handla igen. :P Sen ska jag tvätta lite mera så man blir av med det nån gång! :P

Spelade starcraft mot Niklas igår. Det gick inte bra alls! För mig... Ja han är bra och ja jag är hur dålig som helst! :p Men det är väl därför man spelar mot datorn så slipper man höra hur dålig man är! För mot datorn vinner jag ju i alla fall :D Satt och kollade på när Niklas spelade mot Jocke igår. Det var rätt roligt faktiskt :P Sen så visade Niklas massor med matcher han har spelat. Övning ger färdighet i guess :P

Men nu fortsätta skriva om det där förbannade nervsystemet. Och ja jag är seg på att lämna in skolarbeten för att jag inte har motivationen till att göra klart det helt enkelt.


Bakis

Nu har jag äntligen fått lite mer gjort på den där jävla inlämningsuppgiften jag håller på att tjata om hela tiden. Är faktiskt nästan klar och det känns skönt! :P

Vi ska snart ner och handla lite så man får lite mat i magen. Blir kyckling och nudlar idag med sån där uncle bens sås. Smarrigt värre!

Är så trött idag och har huvudvärk. Jag har en förmåga att vakna på morgonen och känna mig bakis. Jätte trött, huvudvärk och törstig. Inte riktigt nice faktiskt. Speciellt inte när huvudvärken verkar vilja stanna hela dagen. Tror jag skulle behöva dricka mer vatten och äta mina vitaminer som en duktig flicka. :P Problemet är ju att man ska komma ihåg det också. Ikväll går jag nog och lägger mig rätt tidigt. Ja det låter ju bra. Kommer ändå sluta med att jag sitter uppe och glömmer av tiden. Jag vill ha sovmorgon, sommarlov, sportlov whatever! Bara man får sova lite. :P

Morgonrutiner och Starcraft

Mina morgonrutiner kommer inte vara som förut. Jag kan inte gå upp på morgonen och sätta på datorn, blogga lite, lyssna på musik och springa runt i lägenheten i jakt på kläder, sminka mig och sjunga med musiken med min alldeles härliga sångröst! Men jag har ingenting emot det alls. Får helt enkelt göra som jag gjorde i morses. Tassa runt i lägenheten lite försiktigt i jakt på kläder, låsa in mig på toaletten, sätta på musiken i telefonen och sjunga med lite tyst. :P Det är ju nästan likadant förutom att grannarna nu inte behöver undra vad det är som pågår en trappa upp.

Spelade starcraft igår igen. Förvånade? Haha! Jag tycker om det spelet jätte mycket är helt fast i det. Sen så spelar ju Niklas det också så det blir ju lite roligare då. Han håller på att lära mig lite iallafall och jag förstår ganska bra. Men sen så spelar jag ju mest för mig själv emot datorn för att lära mig. Spelar för det mesta Terran och tycker att det funkar. Zerg är svårt och krångligt. Tycker jag i alla fall. Men ska försöka lära mig spela både Zerg och Protoss också. Men man får ju ta en sak i taget. :P Sen så kör jag på medium mot datorn och tycker det går för lätt men vågar inte köra svårare. Är en liten fegis. Jag vågar heller inte köra mot Niklas eftersom att jag vet att han kommer köra över mig totalt. Fast jag vann mot honom igår! Måste ju skryta med det. :P Fast det var ju inte att man ska bygga en bas och så utan som Bejewled där man ska passa ihop bitar och skicka iväg gubbar. :P Men roligt var det! :D

Nu ska jag i alla fall försöka koncentrera mig på skolarbetet i stället för att sitta här och skriva massa gojja. Men är såååå trött idag. Har bråkat lite med csn och så. Vill bara hem. :P


Minne? Ska man ha sånt.

Sitter och väntar på att Niklas ska bli klar med maten. Hur underbart som helst med en kille som lagar mat. Stort plus är du ju att maten faktiskt är jätte god! :P Sen i kväll ska jag försöka komma ihåg att det är solsidan klockan åtta. Fast har missat två avsnitt så kanske ska kolla på dom först. Får ta och tänka på det lite. För man kan ju inte bara hoppa över två avsnitt för då hänger man ju inte ritkigt med. :P
Vi har i alla fall fått bort alla lådor nu så de står inte och tar plats inne i lägenheten nu utan på vinden. Mycket bättre. :P
Nu mat! 

Sambo

Nu har Niklas kommit hit och med sig hade han sina saker. Vi ska nämligen vara sambos. Vi är smbos nu. Lägenheten ser just nu ut som ett litet bombnedslag med lådor och sånt överallt. Ska förhoppningsvis plockas iordning idag. De kom rätt sent igår så det enda som blev upplockat var ju självklart datorn. ;) Det är väl ändå det man packar upp först. Eller ja man skruvar ju självklart ihop skrivbordet så man har något att ställa den på men efter det. Annars har man ju inget att lyssna på när man sedan går runt och ska packa upp. Eller på kvällen när man redan gjort så mycket så sätter man sig ju vid datorn. Så gjorde i alla fall jag när jag flyttade hit. :P Fast just då hade jag ju inte internet direkt så det var ju lite jobbigt men musik fanns ju ändå.

Dricker lite kaffe nu i hopp om att vakna till lite. Det är soligt idag! Så härligt! :D I morgon skolan och fortsätta på den där stackars inlämningen som jag inte kommer någonvart med. Dåligt Emma dåligt! Jaja jag vet. :P


Idag kommer min karl hit!

Idag har jag inte haft mycket för mig alls. Gick ju och la mig rätt så tidigt i morses så jag har försökt att sova lite men det gick ju mindre bra. :P Mamma ringde vid 12 och sen ringde brorsdottern vid kvart i ett. Då sket jag i att ligga kvar och somna om och gick upp i stället. Men det var ju lite trevligt när lilla My ringde. :) Inte ofta hon ringer och bara tjatar. :P

Idag kommer min karl hit! :D Kommer bli rätt sent. Dom hade inte åkt ifrån stockholm än och det tar väl några timmar att köra? 4 timmar ungefär. Så vid tio i kväll typ. Då har jag säkert somnat på soffan eller något :P Men han skulle ringa sen. När sen vet jag inte men då lär jag ju vakna iallafall.

Funderar lite på hur jag ska fördriva tiden. Kolla på The big bang theory, spela starcraft eller kolla på något dåligt program på tv:n. Svårt val. Tror jag gör lite av varje faktiskt. Men nu lite kaffe så man lyckas hålla sig vaken.

Det där med att jag skriver min karl vet jag inte riktigt varför jag gör. Min karl, min gubbe, min pojkvän, min Niklas? Min min min. Vad tjatigt det där blev. Låter ju som ett litet barn som inte vill dela med sig av sina leksaker. MIN! Var ju inte riktigt det jag siktade på. Får helt enkelt börja med att skriva bara Niklas.

Duntäcke <3

Dåligt självförtroende är något jag lider av väldigt mycket. Jag försöker att inte visa det. Men det märks mycket väl. Det jag ser när jag tittar i spegeln är för mig en besvikelse. Jag kan erkänna att jag börjar tycka om mitt utseende mer men jag fattar inte vad det är andra ser när dom tittar på mig. Jag är söt, snygg, sexig, gullig? Nej inte alls. Det där är något jag verkligen behöver göra något åt. För det gör mig så osäker. För jag ser mig själv som ful, fet och äcklig. Det känns jobbigt att veta att man tycker så om sig själv. Ska förhoppningsvis börja träna på gym snart och börja ut och promenera. Inga mer lata bussresor ner till stan för att det är kallt. :P Har inte råd med det heller för den delen. Jävla mobilräkningar. Vad skulle jag med en jävla iPhone till!? Tycker inte ens om den längre. Den funkar ju aldrig om man vill ändå.

Jag förstår inte hur det kan vara så kallt i min lägenhet! Eller så är det väl bara jag som inte har någon blodcirkulation. Brukar sova med en huvtröja och pyjamasbyxor + duntäcke. Duntäcket är just nu min käraste ägodel skulle förmodligen frysa ihjäl utan det. :P Skulle sova med strumpor på mig också om jag inte tyckte det var så himla obekvämt. Men förhoppningsvis slutar det vara kallt ute snart så man får in lite värme i lägenheten.

Mitt i natten. Nästan i alla fall

Ni vet dom där tankarna som kommer ibland som man verkligen inte vill ha? Jag hatar dom. Jag vill kunna kasta iväg dom så långt så att dom inte hittar tillbaka. Men dom har säkert gps och hittar ändå.

Varför just nu?

Fy!

Har nu slitit med att skriva 3 sidor om nervsystemet vilket säkert bara blir 1½ sida på datorn. -.-
Jag tycker det är lättare att ha papper i framför mig och skriva för hand än att ha allt på datorn och skriva det direkt. Jag tycker man får bättre koll på saker om man skriver det själv för hand. Det blir ju dubbelt så mycket arbete eftersom man ändå måste skriva in det på datorn bara för att man skickar in uppgifterna genom nätet. Men det gör inte mig någonting alls. Ska fortsätta skriva lite i morgon förmiddag tänkte jag och sen renskriva och omformulera massor på måndag. Sen ska den banne mig lämnas in! Och på tisdag blir det möte med läraren i Etik och Livsfrågor. Har inte förstått mig på den kursen riktigt. Den verkar flummig. Får be honom förklara lite så man faktiskt förstår vad det är man skriver om så det inte bara blir massa nerkladdat svammel.

Nu lite kaffe och starcraft :P

Lalalala long longilångkalsong!

Hoppar runt och städar i takt med mammas spellista på spotify där bla Ballrom Blitz, One way ticket, Red red wine m.m finns som man fick lyssna på när man var liten. Hon har inte lagt till Lalalala long som hon lurade in mig att sjunga när jag var liten då hon lovade att dom inte filmade mig. Jag sjöng Lalalala long longilångkalsong. Sjunger det än i dag faktiskt fast det gör jag bara när jag är ensam hemma. Ska snart ta tag i det där inlämningsarbetet också. Har gjort lite i alla fall. Startat. Ingen motivation finns det till att göra klart det heller. Det är ju mycket roligare att lyssna på hög musik och dansa med dammsugaren. Fast sånt gör ju inte jag.

Spelade Starcraft med Niklas,Alex och Jocke igår också. Kan ju inte säga att det gick bra. För mig i alla fall. :P Vi spelade ju mot datorn som tur var. Men det var roligt! :D Ska träna lite mer på att spela mot datorn själv. Fast senare efter att jag gjort vad jag måste idag. Funderar på att gå ner till systembolaget och köpa några öl. Men det får man se om man orkar senare och fundera över om man har råd med det först kanske. Det är skönt att veta att man i alla fall har ett sommarjobb. Tack mamma! Mig gör det inget att jag inte kommer vara ledig så mycket i sommar. Känner att jag vill veta att det finns pengar så man överlever i stället. Lite ledig kommer jag ju vara. Hoppas jag i alla fall. ;)

Sen är det ju lördag i morgon. Det pirrar i magen och jag är jätte nervös eller vad man nu ska säga. Massa frågor pluppar upp i huvudet också. Hur ska det gå? Hur kommer det bli? Jag intalar mig själv att det kommer gå bra och att det inte är något att oroa sig för. För jag tror på att det kommer bli bra även om man har massa frågor som tränger sig på som irriterande små myggor en varm sommarkväll när man grillar och dricker öl. Åhh ljuva tanke. Jag vill ha sommar! Fast först lite vår men fan ingen mer snö!



Familjedag :)

Wohoo äntligen hemma efter en heldag med syskonen och mamma. Fikat smakade mumsigt! Lite kaffe är ju ldrig fel :) Lillasyster drack varmchoklad. Hon sa att hon blev mysigt varm då. Storebror fick också sin efterlängtade mobil. Det blev en HTC Legend och han känner sig nöjd med den men han är tydligen inte så teknisk och ber mig om hjälp. Den smarta och läskunniga genen hoppade nog över ett steg där. Vi var även inne i Zoo butiken och kollade på olika djur. Inne i reptilrummet så passade två ödlor på att kramas. Så gulligt! Eller inte...

Lillasyster fick sitt lilla rum ommöblerat. Rensat kan jag väl inte säga då hon är en sån som ska spara på precis allting! Lilla lilla tjejen :P Mamma bjöd på spaghetti och köttfärssås. Alltid lika gott! :D Nu ska jag väl försöka läsa lite i boken och fundera ut hur man ska kunna förklara nervsystemet för en som inte vet riktigt. Blir som att förklara det för mig själv med andra ord. ;)


Syskonfika och ommöblering

Nu har jag och lillasyster gosat lite i sängen och ätit lite frukost. Hon sitter nu klistrad framför barnkanalen på tvn men vi ska snart ner till stan och möta storebror på en fika. :) Sen så ska jag och syster åka hem till mamma och möblera om i systers rum minsann. Sen ska jag väl hem och inte göra så mycket antar jag. Plugga lite.. Jag måste! Sen i morgon ska jag gå till skolan även fast jag är ledig. Så duktigt ska jag vara. Dumma inlämningsarbeten. Men men! Ska packa ihop systers dator och ta på henne lite kläder så vi är beredda på att gå ner mot stan sen. :)

Onsdagen i bilder.

Först så gjorde jag mig i ordning för att gå till skolan och pinas. Så tråkigt att sitta där. Men kändes faktiskt som om man fick något gjort i alla fall. :) Sen så åkte jag och mamma och hämtade lillasyster och hennes kompis så vi kunde åka till Stellas busland. Mamma lurade i mig att det hette Lek och buslandet. Samma sak säger hon. Vad vet jag. Där hade i alla fall småflickorna det vääääldigt roligt. Och nu sitter jag och lillasyster här vid våra datorer äter riskakor och myser. :)



Ja det var väl allt kan jag tro. Blev inte alltför mycket bilder. Har dock filmer från buslandet. :P


Dumma saker!

Eftersom att det mesta idag har fått för sig att bråka med mig så kommer det inte komma några bilder förens sent i kväll. Tycker inte om min iPhone alls just nu. Dumma sak. Hade varit bättre med en 3310 som inte var så komplicerad. Tycker inte riktigt om när saker inte gör eller fungerar som jag vill. Varför ska dom göra det så förbannat komplicerat?!

Har i alla fall lite lunch i skolan nu. Ska gå ner och röka. Skulle vara gott med lite mat också men det blir nudlar hemma sen i stället. Yeeeey!

Dagen idag.

Ja nu sitter man här igen. Käkar lite frukost innan man sticker iväg till skolan för att försöka få något gjort precis som vilken annan dag som helst. Och precis som vilken annan dag som helst så hade man hellre legat kvar i sängen. Men idag efter skolan ska jag till Lek och buslandet! Jajjemen! Med lillasyster och en utav hennes kompisar. Trodde ni jag skulle gå dit själv och leka? Nej nej man måste ju ha ett barn med sig så dom inte tror att man är knäpp eller pedofil. Känner att jag skulle behöva lite kaffe. Så nu blir det kaffe! Yaaaay!

Hoppsan hejsan!

Har visst fått en ilsken lite kommentar om att jag ska lägga upp mer bilder. I guess i´ll say her wish is my command? Så från och med i morgon ska jag bli bättre på att lägga ut lite mer bilder på saker. Typ en vägbom, kanske lite gul snö eller varför inte bara bilder på vad jag egentligen gör om dagarna? Ja varför inte liksom. Så Alexandra! Keep your eyes open!

Ja och jag kan ju börja med att visa denna otroligt fina pepparkaka jag fick av min lillasyster. :) Enligt henne är det en pil. *Pewpew* ;)


Purr purr purr

Jag vill att någon kommer hit och sjunger soft kitty för mig. Sen skulle det ju inte vara helt fel med lite massage, mat och upphängning av tvätt heller. Ingen frivillig?

Larvig

Mår inte helt hundra idag. Snorig och ont i bihålorna och huvudvärk. Glöm för i helvete inte huvudvärken! Sitter i skolan just nu och har skrivit ut lite papper som jag ska ha och jobba med hemma sittandes i soffan invirad i en filt med en stor kopp te ska jag sitta och snörvla. Sen ska jag sätta mig och spela lite starcraft när jag tycker att jag har gjort tillräckligt mycket och känner mig duktig som faktiskt har gjort någonting :P

Och det där med lördag. Vad ska man säga om det. Awsome! kan man ju säga. För det är ju vad det är. So so so happy. Sådär larvigt lycklig/glad m.m.

Nu fortsätta kolla om jag hittar lite mer papper att skriva ut innan jag beger mig av hemåt i kylan och snön. Vill verkligen att det ska bli vår!

Tjuvaktig

Är lite seg idag. Har verkligen ingen lust att gå ut idag. Kallt! :( Ta på sig massa kläder och gå ner till mammas jobb och lämna hennes bankomat kort jag råkade tjuva med mig hem igår :P Sen ska jag väl försöka jobba lite mer med medicinsk grundkurs och etik och livsfrågor. Det där med etik och livsfrågor är verkligen inte min sak. Verkar lite flummigt. :P Så ligger det till i alla fall. Nu kika på vad man ska ha för kläder på sig och sen ordna sminket som sitter kvar från i går och sen gå ner mot stan. Ja jag är lite lat och orkar inte sminka mig idag igen. Bara att ordna till det lite. Vem bryr sig? Jag menar jag har ju redan min karl. No need for another :P
Pusshej!

Har nu tack vare Alexandra (www.brunetten....

Har nu tack vare Alexandra (www.brunetten.se) förstått hur man sms bloggar, mobilbloggar ja vad man nu vill kalla det. Så hon fick lite smygreklam där uppe. Hoppas hon förstår att jag vill ha betalt för det. I värsta fall får jag väl skicka en räkning. Kvinnor i dagens läge tror dom kan få allt gratis! Nej då jag skojar ju bara! Men in och läs hennes blogg. Nu! Nu har jag spelat klart för ikväll sagt god natt till pojkarna och det tänker jag göra här också. God natt!


Moahaha!

Sitter just nu och snackar med Niklas och Alex på Skype när dom spelar starcraft mot varandra. Kan ju säga att man skrattar rätt mycket faktiskt. :P Ska dricka lite kaffe, äta en kaka och hoppas på att man inte sätter kaffet eller kakan i halsen när dom tjaffsar. :P


Löööööööööööööööööördag! <3

Alla hjärtans dag! Yay?

Är nu äntligen hemma. Lillasyster hade jätte roligt på discot! Hon vann limbo tävlingen och fick ett litet gosedjur. Så glad var hon. :P Haha hon är så söt! :D




Jaaa och idag hade jag föreläsning igen. Denna gången om endokrina organ och diabetes. Tyckte inte man lärde sig mer än det man redan visste och kunde så det var inget som åkte ut på andra sidan för att det var alldeles för fullt i min lilla hjärna. Tur det. Tänk om jag hade glömt hur man cyklar eller att man ska gå höger, vänster, höger, vänster utan helt enkelt hoppat jämnfota hela tiden. Hade varit lite jobbigt då tror jag.


Skulle mött en kompis vid 12 så vi kunde gå till föreläsningen som började 12.30. Jag stod och väntade till kvart över sen tänkte jag ne nu skiter jag i det här och så gick jag till föreläsningen. Det var ju för fan iskallt och stå där och vänta i en kvart! Sen också att man skickat 2 meddelanden utan att få svar och ringt 2 gånger men kom direkt till telesvar vilket innebär att mobilen är avstängd eller hur? Men i alla fall en timme in på föreläsningen skriver hon att hon visst somnade om och stängde av larmet som hon hade satt på. Vilket innebär att hon ändå måste haft på telefonen eller? Blir bara så trött på att hon gör så för det är inte första gången.


Så jaa. Min alla hjärtans dag har varit sådär ingen karl, inget mys, inga pussar, taskiga kompisar men allt det där är skitsamma när man har en lillasyster som uppskattar en utav bara helvete! :D Men nu ska jag fortsätta min dag med att jobba lite på hemuppgiften i medicinsk grundkurs och dricka lite kaffe. Tjingeling!


Jag har en fråga till blogg.se också! Varför funkar det inte att trycka på ENTER om man vill ha en ny rad utan måste skriva in <br /> i HTML. Dumma saker. Ja idag är jag lite bitter!

God morgon!

Sitter här och äter frukost samtidigt som jag bloggar och väntar på att plattången ska bli varm.Ser ju ut att bli sol idag igen. Underbart! :D

Ja det är ju alla hjärtans dag idag sååå ha en bra dag!

Glitterspray och disco

I morgon ska lillasyster gå på disco minsann! Hon ringde mig förut och frågade i fall jag kunde gå och kika efter glitterspray till håret åt henne i morgon. Vad ska man säga? Klart jag kan det! Frågan är ju bara vart man kan hitta det någonstans? Kanske får gå till en frisör och kolla om dom har något på lager. :P

Föreläsning i morgon igen. Man hinner ju inte få in det man lärde sig i förra veckan ju! Hjärnan har ju i princip gått i ide. Inte konstigt man går runt och säger till skuggan att man ska skjuta den med laser.


Nästa helg! Just precis. Längtar massor! :D

Pewpew!

Har nu ända sedan jag gick upp gått och sagt Pewpew im going to shoot you with my lazer! Det var det första som pluppade upp i mitt huvud och har sedan fastnat där och jag kan inte låta bli att säga det. Så nu går jag runt här hemma och pratar med min skugga och säger att jag ska skjuta den med min laser. Jag undrar hur många gånger mamma egentligen tappade mig när jag var liten.
Ska snart gå och sätta på lite kaffe och äta lite frukost. Önskar att jag kunde få plats med ett köksbord i köket. Tycker att det är mysigt att sitta vid köksbordet ensam och äta frukost. Eller så tycker jag bara det för att jag inte har något köksbord och kan göra det.
Så där ser alltså mitt kök ut. Jag står i dörröppningen.Och nej det finns inte mer än så.

Och det där är min garderob när man kollar in i den. :P

 

Nu ska jag gå och göra lite kaffe så man vaknar till liv. Sen ska jag väl sätta mig och nörda lite framför Starcraft eller kanske städa lite. I alla fall dammsuga. :)


Vad gör du!?

Jag saknar min karl jätte mycket. Ja jag tänker vara en kärring och klaga över hur mycket jag faktiskt saknar honom sådeså!

Sitter här i min ensamhet och spelar starcraft. Hittils går det faktiskt rätt så bra fast jag kör ju campaign så man lär sig lite. Börjar jag spela mot andra personer undrar dom väl vad fan jag håller på med. Det kommer dom ju undra sen ändå men man kan ju dra ut på det lite och kanske lära sig något mer i alla fall. Om man markerar en SCV och trycker på B sen U så bygger han en bunker och om man trycker B och sen S så bygger han en supply depot. Så mycket kan jag som snabbknappar hittils. :P En dag när jag blir stor ska jag bli bättre än Husky! I wish....

Starcraft!

Nu är jag hemma efter bakdagen hos mamma. Blev kladdchokladmuffins, sirapspinnar, bregottkakor och en citronkladdkaka så nu har jag frysen full med kakor! Köpte även Starcraft 2 idag så tänkte tjuvstarta med att lära mig spela innan karl kommer ner hit så han kan lära mig. Så jaa nu blir det att sitta och nörda sig lite med Sc2.

Bakdag

Sitter nu och väntar på att kaffet ska puttra klart. Vaknade vid åtta men låg kvar i sängen och latade mig tills klockan var 10. Så skönt! :) Blev inget med flickorna idag, så många som inte kunde så i stället åker jag till mamma och bakar lite eftersom att man inte kan baka i mitt lilla kök. Vi ska prova på att göra en citronkladdkaka och så ska vi göra mina favorit kakor som mormor alltid brukade göra. Sirapspinnar! Fast mormors smakade alltid godast. :P
Nu har kaffet puttrat klart!

Tankspridd.

Undrar hur tankspridd man egentligen är när man ställer sig och duschar med glasögonen på och inte inser att man har dom på förens man ska tvätta ansiktet. Herregud säger jag bara!

Haha :D

Känner mig väldigt seg idag. Håller på med städandet. Bara att torka golven kvar men tog en liten paus för att kika lite på youtube och uppenbarligen skriva lite i bloggen.

När jag städade inne på toan så kom jag på att jag vill ha en toalettrullshållare(?) så i morgon tänkte jag åka och kika ifall man hittar någon och lämna tillbaka ett par byxor jag köpte igår. Att man alltid ska köpa saker man egentligen inte har råd med. Förstår inte det! Dom var ju inte ens så snygga så jag verkligen kände att jag ville ha dem. Köpte dom mest bara för att jag behöver ett par byxor som man inte behöver ha långkalsonger under utan att dom ska se alldeles för stora ut. För det jag har upptäckt med byxorna jag har är att om jag inte har långkalsonger/leggings under så börjar blir dom pösiga på ställen man vill att dom ska sitta åt. Man vill ju inte att det ska se ut som om man har en blöja på sig. Beställde en jeans kjol från ellos idag. Har letat länge efter en jag tycker ser bra ut och när man hittar en på Ellos Rean måste man ju köpa den eller hur? Det var i alla fall vad jag gjorde så när den kommer nästa vecka har jag väl ångrat mig och skickar tillbaka den.


Är det bara jag som tycker att det är otroligt svårt att hitta på en rubrik till inläggen? Jag skriver ju om lite allt möjligt i alla inlägg så det gör det ju svårt att hitta något passande. Så hädanefter så kommer mina inlägg precis som de innan ha en rätt onödig rubrik.


Min karl ska lära mig att spela Starcraft 2 önskar honom lycka till och passar på att säga att han får ha tålamod och förklara saker 1000 gånger om. ;)

Fredag!

Känns väldigt skönt att fredagen äntligen är här. Den här veckan har gått otroligt långsamt tycker jag.

Igår när jag satt och åt frukost med mamma på jobbet så började vi prata om potatismos och att om jag vill ha potatismos får mosa med gaffeln eftersom jag inte har någon elvisp. Jag började skratta lite när elvispen kom på tal för att när jag och mamma skulle baka för ett litet tag sen så hade hon diskat visparna sen så tänkte hon ju vara lite smart och för att dem skulle torka snabbare så satte hon i visparna i vispen och startade den, sen tog hon en kökshandduk som hon tänkte att visparna skulle snurra emot så de torkade. Tror inte att vispen uppskattade det då handduken for med och trasslade in sig i visparna. Att ha sett det och att prata om det med mamma nu efter ett tag får mig att skratta högt när jag sitter själv. Livet bjuder på små sköna stunder i bland. :)


I morgon så ska jag iväg till en kompis och dricka lite, träffa personer man inte sett på ett tag och bara ta det lugnt. Det var några stycken som inte kunde komma men det blir nog bra sen ändå. Måste gå förbi systembolaget i morgon innan jag åker vidare för att köpa något drickbart. Här i Skövde går bussarna trots vädret, de är något försenade men det gör inte så mycket.


Bruno Mars album Doo-Woops & Hooligans har jag lyssnat på non stop i 2 dagar nu. Kommer lyssna sönder de stackars låtarna som finns där, så för att variera lite så lyssnar jag nu på en annan spellista i spotify. Och på tal om Spotify. I love it! Betalar 99:- i månaden för att få lyssna på spotify i mobilen och det är ju helt underbart! :D


Nu ska jag väl gå och göra lite lunch eller något.
Tjingeling!

Sådär ja!

Igår fick jag ett sånt där städinfall som innebar att jag rensade avloppet till handfatet (Äckligt!), rengjorde glasdörrarna till duschen och städade/rensade min lilla walk-in-closet. Slängde massor med gamla och för stora kläder. Behöver köpa lite nya kläder då jag insåg att jag inte har några sommarkläder alls! Men i alla fall. Sen så tänkte jag som den lilla städfantast jag är att jag skulle fortsätta städa men fick helt enkelt lägga av då klockan var alldeles för mycket.

Inne i garderoben har jag en svart byrå med tre lådor som bara står där och ser tråkig ut så jag la på en duk ställde på ett ljus och en fejkblomma. Blev genast lite roligare att titta på men insåg efter att det är nog bara jag som kommer bry mig om hur det ser ut när man tittar in i garderoben. Men det känns bra att det är snyggt inne i garderoben. För mig i alla fall. Inte alla som kan säga att dem har det eller hur? ;P

Jag har insett att jag är lite av en ångestfylld städfantast eller vad man nu ska kalla det. Vet jag att jag har det stökigt hemma eller om man kanske inte har diskat så får jag en lätt ångest känsla. (Känsla?) Ja men hur som helst. Vid nyår åkte vi till ja svärmor säger man väl för att fira lite och så att jag för första gången skulle få träffa henne och några utav syskonen. Jag hade då inte diskat innan vi åkte och de ca 2 veckorna vi var där så tänkte jag på den stackars disken som stod här hemma och väntade på mig. Får ta och komma över det där.

Fick en våg av min kära mor häromdagen så jag kan hålla lite koll på de fallande siffrorna. Och igår under städruschen hittade jag olika rabatter man får med hyresgästkortet och insåg att gymmet jag vill träna på bjuder på startavgiften om man visar kortet. Sen är det ju inte helt illa att man är studerande och får rabatt för det också. 229:- i månaden för att kunna gå och träna alla dagar i veckanvilken tid man vill tycker jag är helt okej! Det ska ju vara bra att vara student ibland också eller hur? :D

Att blogga eller inte blogga.

Hade väl inte tänkt skriva om så mycket här. Mitt liv, min vardag och sånt där skräp. Jag gör det för att det kan vara skönt att skriva av sig ibland. Och för tredje gången gillt ge bloggandet en chans helt enkelt. :P

Jag är... Tjaa för att förklara det bäst så är jag en 22-årig (Snart 23) WoW nördande student som läser till att bli undersköterska och som har hittat en pojke, karl, gubbe, man som får mig att le som ett litet barn som nyss fått den bästa julklappen ever varje gång vi ses. And i can tell you that it is awsome!

Kommer ju säkerligen skriva mer om mig själv och mitt liv i alla kommande blogginlägg. Ska bara se till att komma igång med det här. Lite irriterande är det att det inte finns någon snygg design på bloggen. Tar den fulaste och ser nöjd ut helt enkelt. :)

RSS 2.0