The time that has past.

Nu har jag varit sådär jättedålig på att uppdatera här igen jag vet. Men viljan finns inte riktigt. Jag har så mycket annat i mitt huvud som ska göras och tänkas på. Kaos.

Kan ju i alla fall berätta om vad som hänt och inte hänt och ska hända.

Jag klarade inte psykologi provet. Kanske mest för att min hjärna inte orkade med att läsa in allt. Missade på 2 frågor i alla fall. Blandade ihop begreppen. Så på måndag ska jag göra omprov på det och hoppas på att det går bättre då. ;) I helgen träffade jag och min bror våran pappa. Vad ska man säga om det? Blev inte så mycket sagt eftersom vi inte känner varandra så. Mest pinsam tystnad och sånt är jobbigt. Sen så börjar man ju tänka på varför han vill ses och lära känna oss nu. Är det för hans skull? För att han ska må bra? Jag säger inte att det inte var trevligt att träffa honom bara att vi har klarat oss utmärkt utan i ca 20 år.

Meeeen i alla fall. Den 1 december har jag och min karl redan varit ihop i ett år. Tiden går sjukt snabbt. Och på söndag är det första advent. Yaay? Nejnejnej. Nästa fredag ska vi åka mot Ullared och inhandla julklappar till de två små snorungarna Julia och My. Jag kallar dem snorungar med kärlek för bövelen!

Och jag måste bara säga att jag är så fruktansvärt glad över att jag har en karl som vet hur han ska få mig på bättre humör. För häromdagen så fick jag ju reda på att provet inte blev godkänt och jag var heeeeeelt nere. Tyckte jag var helt värdelös som inte ens kunde svara rätt på 7 frågor o.s.v men han kom hem och kramade mig och sa att jag inte är helt värdelös och allting kommer ordna sig hur det än går. När man har sådana dagar är jag bara helt överlycklig över att jag har honom. Tack!

Och idaaaaaaaag kommer det en tjej hit och kollar på våran lägenhet. För vi vill ju ha en större och hon ville ha en mindre. Så vi får se om hon vill ha våran lilla fina lägenhet så tar vi hennes. Skulle vara så underbart. Håll tummarna stenhårt!

Nu ska jag städa upp lite här så hon inte blir avskräckt. Chacha bloggen!

Mindfuck.

Har äntligen fått tummen ur röven och göra första delprovet i Psykologi. Varför jag inte gjort det än? För att det var över åttio sidor att läsa + 20någonting frågor att svara på innan provet. Då får man ju för sig att provet är mega jätte stort! Så jag var ju beredd på det värsta. Läste på som bara den och fick både ångest och panik. Jag pallrade mig i alla fall iväg till skolan 15.30 för att göra så gott jag kan på det där förbaskade provet. Går in i klassrummet fram till läraren och visar leg. Får provet, går och sätter mig och tar ur provet ur plastfickan. 7 ynkliga jävla frågor! Skojar du med mig eller!? Jag blev arg för här har jag liksom haft sån ångest för det där stackars provet och så är det sju små frågor. En för varje kapitel. Jag höll på att dö! Lättad blev jag ju också såklart eftersom det inte var så svårt som jag hade tänkt mig.

För om ni skulle läsa på en jävla massa sidor i en bok så tror ni väl självklart att det ska vara fler än 7 frågor eller? Sen var det ju endast 2 a&b frågor. Jag grät lite inombords.

Nu ska jag i alla fall läsa på inför nästa delprov och sen skriva en uppsats inom psykologin så är jag klar sen. Kanske lära mig att saker inte är värre än man gör dom heller. Men inget mer ska göras idag förutom att spela League of Legends. YEAH!


 

Nu står i alla fall karln i köket och ska laga mat. Och nu tänker jag säga att jag är såinihelvetesjävlakär i den karln. Sådär kär så hjärtat gör massa extra slag och fjärilarna flyger i magen när jag tänker på honom. Goddammit!

Och sen älskar jag kissen även om hon vill sitta i knät när man är på toa, min tokiga lillasyster, mina bästa bror och min bästa mamma. Massa kärlek idag! 

        

 


RSS 2.0