God morgon!

Har ju faktiskt varit vaken sen 05.22 då katten fick för sig att hoppa upp i sängen och börja gosa. Det innebär också att hon låter som ett mindre jumbojet och att försöka sova till det funkar inte så bra. Sen vill man ju inte heller vara så taskig och putta ner henne. Så vi gosade lite sen gick vi upp. Hon är i trotsåldern har jag bestämt. Bara hittar på bus och är allmänt galen. På kvällarna brukar vi ligga i soffan och gosa hon och jag. Det är härligt. 

   

Jaaa sen har jag ju för bövelen köpt en ny telefon and i love it! En HTC Incredible S. Ajfånen gav jag till mamma. Lite i 50-års present sådär. ;) Sen ska hon få något mer lilla mammsingen.

Första veckan i skolan är också avklarad och allt känns hittils riktigt bra faktiskt. Andra veckan börjar idag och jag tar faktiskt tag i grejer mer denna terminen. Väntar bara på att min Psykologi bok ska komma så jag kan börja läsa ordentligt. Kommer gå så bra så. :)


Just det!

Glömde ju skryta med att jag minsann har beställt en ny felleton. En HÅTÄCÄ INKRÄDDIBBLÖ ÄSS! And yes im so very proud!

Smaskigt som tusan.

Idag var det ju första skoldagen. Kändes ju inte helt värt då "informationsmötet" höll på från 8.30-9.15 sen boka in sig på en tid med en lärare 14.00 som endast var på 5 minuter. Gick runt på stan och kikade för att fördriva tiden. Kanske var lika bra då jag hittade ett par byxor. Så nu har jag faktiskt två par. Lyxigt!

Idag gjorde Niklas så jävla god mat. Eller ja den är ju alltid god men idag var det extra massa gott. Kyckling,  kokosmjölk, vitlök, currypasta, paprika, vattenkastanj, minimajs, och chili. Till det serverades ris. Foodgasm. Och under tiden vi åt så kollade vi på nya Fast and the furious filmen. Ohmahgoodness. Vin Diesel är så het. Och filmen var så bra.

Så filmer kvar att se på listan är nya Transformers, Green Lantern och Captain America.

I morgon ska vi åka tillbaka med Xboxet för det låter konstigt, köpa kattlåda och kattschampo samt äta resten av den goda maten som blev över idag. Moahaihaihaiahahao.

Nu hänga tvätt sen duscha. Pussochgull.

Oh yeah!

I natt kom hälften av pengarna och lite mer än hälften av det försvann direkt. Varför måste man betala räkningar? Jo jag vet ju att man gör det för att inte få skulder m.m. Men hur awsome vore det inte om man kunde betala om man ville?

Jag är i alla fall lycklig över att jag har pengar på kontot igen. Idag ska jag till skolan. Introduktion till den nya kursen jag ska gå. Psykologi. Yeah. Intressant!

Och lilla katten är nog helt jävla galen i sin bur nu. För ingen normal katt lägger sig väl och ska sova i kattlådan? Men nu är det som sagt bara 3 dagar kvar till friheten för henne. Men innan hon får springa lös här hemma ska vi duscha henne. Få bort stanken av kattlåda. Så idag ska jag åka och köpa lite kattschampoo och en kattlåda. Sen ska jag väl skämma bort mig själv lite. Eller så gör jag inte det och väntar på att vi ska till Ullared i stället. Men känns som en evighet tills vi ska dit. Det blir typ den 10:de september. Vi ska också kolla med Bälla om när det passar att vi kommer upp till storstaden, boka biljetter och försöka låta bli att slösa alltför mycket pengar.

Kaffet är snart slut klockan tickar och jag ska vara i skolan om en halvtimme så jag säger hej då.

Dont worry little girl i will save you.

Det är vad min karl brukar säga till mig.

Fick en uppmaning på Fejsbock om att det kanske är dags att uppdatera bloggen lite så jag tar och gör det. Har ju inget bättre för mig just nu. Det lilla bombnedslaget som är här hemma tar jag tag i en annan dag.

Niklas började skolan i måndags jag jobbar fortfarande men börjar skolan på måndag och har de sista nedskrivna arbetstiderna nästa helg. Den här terminen har jag verkligen tänkt att jag banne mig ska skärpa mig med skolan. Att jag ska vara där varje dag när Niklas är där och att jag ska klara alla kurser utan problem. Det är så duktig jag TÄNKTE att jag skulle vara. Hoppas kan man ju alltid. Men karln får väl se till att skälla lite på mig också. I will do it!

Lite av pengarna vi ska få denna månaden har ÄNTLIGEN kommit. Klarade oss ändå hur bra som helst på de få slantar vi fick förra månaden. Inte illa! Snart får jag lönen och CSN pengarna också. Thank god. En resa till stockholm för att hälsa på Elvispen (och alla andra så klart) är planerad. Elvispen är Niklas systerson. En tripp till Ullared är också inplanerad någon gång snart. Ohh så härligt. Rätt skönt att sambon också tycker att det ska bli roligt. ;) Vi behöver kläder helt enkelt. Och massor av annat smått och gott.

Elita sitter fortfarande i sin lilla bur och blir mer och mer galen för var dag som går. Men vem fan skulle inte bli det av att sitta i en liten liten bur? Hon välter matskålen. En sån där man har både mat och vatten i samma så det blir en enda liten gegghög på burgolvet. Och handduken vi har i buren för att hon ska ha det mjukt och skönt busar hon bara runt på så det slutar med att den ligger i en liten hög i hörnet eller liknande. Kattsanden skvätter hon ut över hela hallgolvet och när hon bajsar sprider sig de härliga aromerna i hela lägenheten. Vi har bestämt oss för att köpa en kattlåda med tak och lucka. Dels för att det ska minska doften och för att vi ska slippa trampa i högar av kattsand. Skvättmajja. Men om 6 dagar får den lilla galningen äntligen lämna sin lilla bur. Kan bara tänka mig hur hon kommer rusa runt. Weeeey!

Idag fick vi även våran nya soffa. Den är ny för oss i alla fall. Vi fick den av Niklas mammas fästman så de åkte ända från Stockholm och hit och lämnade den. Tack! Sen skulle de vidare till Göteborg och roa sig. :)

Igår köpte vi även ett Xbox360 och jag fick spelet Alice Madness Returns. Hur roligt som helst är det men fan vad jag inte kan styra kameran. AhMaGawdlixåm! Nej men väldigt svårt. Funkar inte som jag vill. Den är säkert trasig. ;)

Men nu har jag uppdaterat bloggen om vad som pågår och händer och sker och sådär här hemma och runtomkring. Och om ni hade missat det. Kronprinsessan är gravid! För jag menar det har ju inget sett nu eller hur?

Nu tänker jag slänga mig på karln som ligger i soffan och kollar på Family guy. Jag räknar till 3 sen slänger jag mig på honom och låter något i stil med Huuuooooaaa! Sen springer jag därifrån och skriker som en galning för att han säkert fick ont någonstans. Pusshaj

RSS 2.0